Жените, които остаряват горди и красиви

Годините минават, но им отиват, нали? Вижте ги!
Обновена: 24 окт 2017 19:36 | 24 окт 2017 19:30, Екип на Черно море
14
Жените, които остаряват горди и красиви
Снимка: Черно море

Когато човек се вгледа в лицата на тези жени, най-точно може да разбере значението на израза „Да остарееш като катедрала“. Да остарееш красиво и достолепно, без да се притесняваш от някой папараци, дебнещи да те уловят без грим, без да те интересуват писанията на жълтите сайтове, дръзнали да комбинират най-добрите ти фотографии „отпреди“ с най-несполучливите „отсега“.

Може би подобни писания имат своите почитатели, а може би идеята им е просто да внушат на публиката, че старостта няма милост към никого, и по този начин да се опитат да преодолеят собствения си комплекс за малоценност от гледката сутрин в огледалото.

Сигурно всеки има някакво обяснение за подобни публикации, но някой запитвал ли се е какво причинява с действията си на тези достолепни и любими на милиони хора по света дами. Дали когато успееш да унижиш жена от величината на София Лорен и Бриджит Бардо, това ще те направи по-голям професионалист или по-велик човек?!

От информационна агенция „Черно море“ подбират някои примери на прекрасни дами, които остаряха прекрасни, обичани от милиони по целия свят, горди и красиви, остаряха като катедрали. Годините ги направиха само по-мъдри, обществено ангажирани, но не отнеха дори и искрица от блясъка на славата им, от таланта и работоспособността им. Много от тях и до днес пълнят концертните зали и киносалоните, защото за таланта няма възраст и той не е подвластен на времето.

В галерията на Tialoto.bg може да се убедите сами.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
София Лорен е на 83 години. Вие какво искате, да изглежда както е била на 20 години ли? София Лорен изглежда може би най-добре от всичките жени в поредицата, отчитайки възрастта й. Все пак едно е да си на 68-71 години и друго е да си на 83 години.И да, велика актриса е, но тези дето я наричат "бабе" може би ще го разберат след 60 години, когато минат 70-те.
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво й е катедралното на София Лорен, като тя си е обикновано бабе, което се носи с много грим и като всяка средностатистическа застаряваща милионерша си е опъвала лицето, видимо.
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никаква катедрала не е София Лорен. И тя, както и Ален Делон, на младинини са се подлагали като ***. Липса на достойнство.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маргарет Тачер винаги е изглеждала по-добре от Бриджит Бардо.
8
0
 
0
 
! Отговори
издържаха преди 6 години
малцина се помнят от многото нищо не чакаме от твоите лъжи
7
2
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 6 години
А как остаряват мъжете .....
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак си прегледайте снимките, защото Катрин Деньов е с кафяви очи, а по времето на първата й снимка цветни лещи не е имало. Та може и тука фотошопът да е играл.
5
1
 
1
 
! Отговори
6-Стар преди 6 години
До 3 от6
4
1
 
7
 
! Отговори
Стар преди 6 години
Така е .И ти също.И всички ние.Единственният начин да живееш дълго е да остарееш.
3
4
 
18
 
! Отговори
Чичко преди 6 години
Бийте си чикиите,лекувайте си пъпките ,учете за матурата и не се мъчете да бъдете интересни.Това не е ваша територия.Когато вашите набори-Гери Никол,Сузанита и другите ви тийн идоли постигнат това което са постигнали тези велики дами,тогава се обадете.Сега си чоплете смартфона,блъскайте злобарки,чакайте да ви порастнат косми и си трайте,мушмороци глезени.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е временно!
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От всички - само Райна Кабаиванска.Всичко друго - пълнеж на юргана.