Сашка Васева счупи кантара, Мегз го закъса във VIP Brother

Певицата се прослави като най-ящния съквартирант
25 окт 2017 08:32, Александър Попов
26
Сашка Васева счупи кантара, Мегз го закъса във VIP Brother

Сашка Васева изумява всички във VIP Brother със своя апетит, като надгражда порциите на всяко ядене, а често си хапва и допълнително. "Като ям вкусни неща ми става хубаво на душата, а шеф Петров готви невероятно", призна дупнишката Мадона.

Нейната лакомия обаче се отрази безпристрастно на кантара, който закова близо до 70-те килограма. Сашка отчете, че за малко повече от месец в шоуто тя е качила 8 килограма. И се зарече да мине на диета и да ги свали. Във въображаемата й диета влиза едно яйце и ястия с въглехидрати. С нейният апетит това обаче няма да бъде никак лесно.

Може да й помогне новата седмична мисия, в която участниците влязоха в образите на анимационни герои, а на нея се падна да бъде медената питка. Тя се оправда, че заради клаустрофобията си няма как да влезе в костюма, но пък ще го носи на гръб. Видимо той не е от най-леките, но пък ще й помогне в мисията да свали тегло. Алфредо и Марги Хранова получиха подобна мисия - да ограничат яденето на Сашка и тя да свали 5 кг.

Мегз пък трябва да го играе катерицата от "Ледената епоха", но тя за пореден път отказа да носи костюма през цялото време. Това доведе до нови санкции, а впоследствие и до нестандартно решение на Биг Брадър. Той взе всички вещи на дизайнерката, включително и гримовете й, и обяви, че вече не съществува за шоуто и няма да участва в никакви мисии.

Тя пък изпадна в тежко състояние и дори в шоуто влязоха лекари, за да я прегледат дали има нужда от хоспитализация. В крайна сметка Миглена се върна при осъаналите съквартиранти и ще трябва да се примири с ролята си на фантом в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
гп преди 6 години
Добре де, видя се от видеото, че Сашка тежки около 68-9 кг. Това изобщо не е много и не е ваша работа кой колко яде.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя се не наяде.
20
7
 
10
 
! Отговори
Мимка преди 6 години
Уж им орязват бюджета, ама добре си похапват всички. Енджи е на диета с риба тон, шеф Петров готви по няколко вида ястия, десерти. Не само Сашка, но и Маргарита доста е понадула бузи . Мегз държи да се спазват условията по договора и с Брадъра, както при Енджи, Мария, Хранова, Сашка. Уви! Брадъра действа избирателно, поради, което Мегз отказва мисии . Безпомощна е да отстоява правата си , да се бори срещу несправедливото отношение на екипа спрямо нея. Така е в реалния живот и в тв шоуто,
19
7
 
7
 
! Отговори
Генерала преди 6 години
До анонимен лаинар първо дасе научи да пише след това да коментира хората
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво се *** с жената ... като иска да яде да яде ..... щом така е решила .... пак е по добре отколкото мегз дет реве и немой си земе сулук ....
17
7
 
23
 
! Отговори
Заключение преди 6 години
Който гледа "Биг Брадър" има вроден *** и пълна духовна тъпота.
16
7
 
27
 
! Отговори
Един турчин преди 6 години
Всичко,което се случва е отражение на действителността.Това е положението на света.Малцината,които отстояват себе си са набедени за луди.А всъщност откачените са тези,които си слагат силикон в циците примерно,живеят за да се хранят или да спят.Не може да готвиш и същевременно да кълнеш и обиждаш!Не може да пиеш преди лягане,само за да съумееш да заспиш.Това са увредени хора.Някои са с красива визия,но с грозна душа.Защо никой не си задава въпроса:"Хей,защо не се обединим и да спрем "Биг Брадър"?
15
8
 
25
 
! Отговори
Кино критик преди 6 години
МеГъз и ламята Спаска Васева. Мухаахахахаха! Дайте пуканките!
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, наистина на Мегз й отива да играе Скрат - влязла е вътре с жълъдчето си и когато й го взеха, настана шок и ужас :)
13
9
 
17
 
! Отговори
Бухала преди 6 години
Тая па дърта проскубана чалгарка...кво да прави вътре,като не и обръщат внимане,освен да плюска?
12
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може на анцунг да носи такива обеци?
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мегз да играе ***...мухахахахахахахахахахаха,великани.
10
0
 
6
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До 123ти па взе ,че им повярва ли:-)))
9
4
 
20
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Тази ( не и знам името, и тя не го употребява често явно) разбирам, че се казвала каканижева си се подиграваше откровено с 12 - ната човека в къщата, и в момента, в който и прибраха китайските гримове, пълни с олово и китайските роклета, които тя не пере, а вади от едни торби и ги носи и прилоша , а най - голямото наказание е превръщането и във фантом , това направо я събуди и си зададе въпроса : не прекалих ли ? Ако знаеше каква реклама си прави сама нямаше да влезе.
8
4
 
5
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До Анонимен 4Елементарно - за пари!
7
4
 
15
 
! Отговори
URKO преди 6 години
На тази проста женица са й забравили Ъ-то, тя си е МЕ-*** направо. А на Васева да вкарат в къщата новия й роднина, че да видят тогава какво значи плюскане и чупене на кантар!
6
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По интересно ще е ако ги карат да се напият до смърт да се сбият и някой да умре, това ще е триума на бигбрадъра.
5
9
 
52
 
! Отговори
Ствфчо преди 6 години
Тези оскотели същества за някой лев и порнофилм ще сътворят на живо. Ако бях бай брадър щях да ги съблека голи и вързани с вериги щяха да носят камъни в някоя кариера до края на формата
4
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не й знам името на тази , но трябва да си много ощетен умствено , за да си сложиш Мегз за творчески псевдоним. Не я знам как е на външен вид, но всеки път като го прочета и си предстям някоя с "педя-ръст и лакът-гз"
3
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой може ли да ми обясни какъв е смисъла от т.нар.мисии и подобни простотии?Не мога да си обясня защо възрастни хора влизат в това "шоу" за да се правят на ***.