Меган Маркъл скоро ще е принцеса и ще заживее в Кенсингтън?!

Сватбата й с принц Хари се очертава да е през юни 2018 г.
Обновена: 26 окт 2017 21:00 | 26 окт 2017 20:46, Петя Славова
19
Меган Маркъл скоро ще е принцеса и ще заживее в Кенсингтън?!
Снимка: архив, Reuters

 Все по-ясни са знаците, че сватбата между Меган Маркъл и принц Хари ще бъде съвсем скоро, макар и всичко да се пази в тайна. Предполага се, че тя ще се състои през юни 2018 г.

В разговор с представители на изданието Entertainment Tonight източници, близки до кралското семейство разказват, че след сватбата Меган ще се премести да живее в двореца Кенсингтън и ще пристъпи към новите си задължения.

"Съвсем скоро Меган ще се премести в Лондон, може би още през ноември. Тя не е продължила договора си за новия сезон в сериала "Костюмари“. Очаква се актрисата да напусне Канада и да си устрои нов дом в Лондон“, обяснява източникът пред изданието.

По предварителна информация, сватбата ще е през юни и за това има няколко причини. Първата е Кейт Мидълтън, която очаква бебе през април и е добре тя да успее да влезе във форма след бременността и раждането.
Втората е свързана с кралските дела, разписани за година напред. А за събитие като сватбата на принца ще са необходими доста усилия.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АриецИма еврейска кръв по женска линия.
14
0
 
1
 
! Отговори
Брей преди 6 години
Кралицата Майка ,ако знае обикновения българин ,колко е навътре в семейните им дела....какви теории,окото ми се уплаши.Откъде знаете кой син,кой баща, как се зачеват .
13
2
 
7
 
! Отговори
Ариец преди 6 години
"Кейт - внучка на миньор, също не е аристократка и по женска линия има малко еврейска кръв"АХАХАХАХАХА, евреин миньор, ахахахахаха, приятелю ти отиде в сферата на ненаучната комедийна фантастика. Неггър скиор, арменец арматурист и англичанин кофражист нема. Евреин влиза под земята само ако е умрел.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката жена, да се лиши от човешкта си свобода и да влезе в това семейство...
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крале, кралици, принцове и т.н. потомци на варвари, които са трепали и поробвали векове наред. Простолюдието тогава е било принуждавано да се подчинява, а сега доброволно плаща на търтеи да си разхождат тоалетите по конни надбягвания. Колко трябва да си мазен и човек без достойнство, че да наричаш някого "Ваше височество или Ваше превъзходителство"? Сбъркан свят...
10
3
 
3
 
! Отговори
пк Аурелиано Буендия преди 6 години
За да стане Кралица на Англия,наи малкото трябва да е девствена,и зачтието се први публично пред маскирани хора/комисия/.Не го твърдя на 100%,но други хора,имащи претенциите да ги разбират теци работи го твърдят.Казват .Ако кръвта не е чиста,и не от благородническо/божествено/ потекло,роденото не може да стане Крал.И Даяна и Кейт,и мн. други преди това са от благороднически произход,и не ,,докосвани'' от мъж.Те фамилиите в Европа вече не са толкоз много,и това е една от причините за израждането.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма да стане принцеса и няма как да стане принцеса. ще стане жена на принц, а в момента му е любовница, а това им удря по репутацията. също както и майка му се заиграваше с оня арабин и накрая я утрепаха.
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
специално прочетох статията, за да видя какво е преписвано. скъпи мои, в англия не се става 'принцеса' или 'принц', както ви пълнят от малки главите с глупости - там се става жена на принца или мъж на принцесата, но НЕ ПОЛУЧАВАШ благородническа титла. дорие кралица елизабет и съпруга й, а не крал. и винаги е било така. титлите по рождение се наследяват, а не се получават с полови органи. има и простосмъртни хора, на които е дадена доживотно титла заради заслуги, но те преминава върху децата
7
2
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Тъй като шансът на Хари да стане крал е почти нулев, вероятно затова му разрешиха връзка с мулатката.Ясно е, че кралското семейство прави популистки флирт с народа.Аналогичен е и случаят с Кейт - внучка на миньор, също не е аристократка и по женска линия има малко еврейска кръв. Всичко това предварително е преценено. Чрез такива бракове искат да увеличат популярността на монархията и числеността на нейните привърженици. Сега вече всеки си мисли, че е възможно да влезе в кралското семейство.
6
0
 
8
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Не е ясно дали това е истина или е клюка. Но дори и да беше истина, Хари все пак е с кралска кръв, защото и Чарлз, и Даяна са праправнуци на един и същи крал и са много далечни братовчеди.По-вероятно обаче е да е клюка, защото, ако искаха да елиминират Хари като престолонаследник, щяха да му спретнат някаква злополука. Освен това, Чарлз беше казал "Осигурих и резервен наследник за престола".След като Уилям има две деца и чака още две, шансът на Хари да стане крал е нищожен.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не е принц. Хари е син на Даяна и Джеймс Хюит. Като две капки вода са двамата Джеймс и Хари.
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е "чистокръвен принц", а син на Даяна и неин червенокос любовник, на който е одрал кожата. Има снимки. Затова му позволяват да се жени за когото си иска, но няма да му позволят да стане крал. Ако Чарлз и Уилям умрат преди него, ще го убият, защото не е от кръвта на Уиндзорите, и ще сложат за крал Джордж, на Уилям престолонаследника.
3
5
 
8
 
! Отговори
fn преди 6 години
Кралицата няма да допусне такава сватба. Чистокръвен принц и мулатка с кой знае какви гени.Нищо чудно да спретнат на *** атентат в стил лейди Даяна ако е прекалено твърдоглава да става принцеса.
2
4
 
5
 
! Отговори
Швед преди 6 години
Мда,оная Пипа я превърнаха в инкубатор.. да идва следващата
1
3
 
27
 
! Отговори
Дърт комунист преди 6 години
Нерги в английското кралско семейство, накъде отива този свят!?