Мерилин Менсън уволни басиста си. Насилил бившата си

Случаят е от 90-те години, но певицата разказа за него преди 5 дни
26 окт 2017 17:15, Петя Славова
10
Мерилин Менсън уволни басиста си. Насилил бившата си
Снимка: Facebook

Рокаджията Мерилин Менсън уволни басиста в групата си, който бе обвинен от бившата си приятелка, че я насилил през 90-те години на миналия век, предаде Франс прес.

Мерилин Менсън заяви, че решил да се раздели с басиста Джорди Уайт, известен със сценичното си име Туиги Рамирес. "Той ще бъде заменен за следващото турне. Желая му късмет", заяви Менсън в Туитър, без да даде обяснения.

Решението за уволняването му идва 5 дни след като певицата Джесика Адамс, станала известна с участието си в групата "Джак оф Джил", обвини Джорди Уайт, че я насилил, когато те били двойка през 90-те. Певицата, известна най-вече като Джесика, заяви на страницата си във Фейсбук, че Джорди Уайт я насилил, като я заплашил, че ще я удуши, пише БТА.

Тя толкова силно викала "Не", че съквартирантите й се намесили. Певицата отбеляза, че навремето звукозаписната индустрия я накарала да запази мълчание. "Звукозаписната ми компания се опасяваше, че машината, която стои зад Мерилин Менсън, може да използва влиянието си, за да унищожи не само "Джак оф Джил", но и сценичното ми име Джесика", поясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
3
 
! Отговори
МиТаКа преди 6 години
Аз също много уважавам метъла и рока о в монвта слушам ама тия много се вживяват като ей тоя на снимаката, правят се на и,зроди, ама иначе са най-обикновени вчерашни пи,шлемета.....
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МДАме изнасили преди 10 години. Моля да я приберете и затворите, по възможност в ислямски затвор.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересна епидемия от "изнасилвания" "извършени" преди 10, 20, 50, че и повече години.
5
1
 
10
 
! Отговори
владиката преди 6 години
До неразбирамВ библията също пише не да не пожелаваш роба на ближния си? Ами ако всичко беше като в библията и ти беше роб? Не би имал нищо против да си останеш роб, вероятно...
4
1
 
20
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Не, че нещо, но който обвинява в нещо е редно да го докаже.
3
4
 
20
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До мдаАз съм гледал интервюта с него и документален филм за оръжията на Майкъл Мур и се шашнах колко е умен и интелигентен. И наистина има морал и принципи. Жесток пич, няма две мнения
2
3
 
23
 
! Отговори
мда преди 6 години
До неразбирамИ аз не разбирам, след изказването Ви защо твърдите че не го харесвате исляма? Мисля си че ще Ви подхожда.Смятам че макар визията на Менсън да е провокативна зад нея стои човек с много остър ум и прикрити морални пътеводни линии.
1
24
 
15
 
! Отговори
неразбирам преди 6 години
В библията ясно пише, че жената не е равна на мъжа а е направена да служи и ражда деца.Какво става напоследък е лудост - която к'вото си измисли, че била изнасилена или някой я бил пипал преди 5-10 години и всички и вярват без грам доказателство.Не харесвам исляма ама там поне жените си знаят мястото.