Божидара Бакалова излиза на втори дуел във "Фермата"

Дизайнерката избра да се изправи срещу Дарина
27 окт 2017 11:00, Александър Попов
11
Божидара Бакалова излиза на втори дуел във "Фермата"
Снимка: Фермата

За втори път от влизането си във "Фермата", ексцентричната Божидара Бакалова ще защитава мястото си в шоуто на дуел. След като цяла седмица живя на ратайския бряг и се грижи за всички, заедно с опитния Гечо, фермерът на седмицата Яни спази обещанието си да праща на битки само жени и реши именно тя да излезе на Арената в неделя.

Като втора причина за избора си Яни изтъкна разочарованието си от Божидара, която не го подкрепи в битката срещу Владо Николов, макар че беше обещала да е на негова страна.

"Имам и трета причина. Днес те чух, че си говорехте с Ванката, че аз съм извършвал шуробаджанащина с това, че си за втори път на ратайския бряг. Затова, Божи, ти си моят избор за първи дуелист. Мисля, че ще се справиш много добре", коментира фермерът на седмицата.

Самата Божидара определи избора му като очакван и логичен и го помоли да я освободи от ратайските задачи, защото не си усеща ръцете, а иска да се подготви за битката.

"Мога да отговоря на всяка една от причините - колко достоверни са и колко не са. Но не искам да задълбавам енергията да тръгва надолу, а искам да е нагоре, и да премина нататък без много обяснения. Мисля, че Яни си има лични или не толкова лични причини да ме избере", коментира в типичния си стил Бакалова.

За свой опонент тя избра най-възрастната участничка Дарина с аргумента: "Ако избера теб ще отидеш на дуел с най-различната и най-черната овца тук във фермата, такава съдба, каквато горе-долу има дъщеря ти".

Този коментар отново повдигна болезнената за Дарина тема за нейната трансджендър дъщеря и юристката дори коментира, че не е съгласна да наричат детето й "дъщеря".

"Аз нямам дъщеря, извинявай", лаконично отговори Дарина и допълни, че се чувства зле винаги, когато някой повдигне темата.

Юристката обеща да покаже на всички, че не е слаба, а има силен дух и ще се справи достойно с дуела.


11
Още от
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Опусумите шуробаджанашки избраха игрите за дуела в полза на "богината" на орицателните енергии.Толкова злоба има в това същество което празнослови за смирение,положителност и подобни,но лицето,очите и и действията и показват обратното.
10
0
 
7
 
! Отговори
Разочарован преди 3 месеца
Пълен провал този сезон! Любовни драми, караници, интриги... все едно, че гледам БИГ БРАДЪР! И жените гримирани и с прически, абсолютно неадекватно за този формат! А заявяват, че пресъздават живота на село преди сто години...?!
9
5
 
7
 
! Отговори
Komentator преди 3 месеца
Всички, които коментираме тук, ли сме роднинин на сценаристите, защото се съмнявам някой друг да гледа Фермата?
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
мАжката нема грешка
7
3
 
14
 
! Отговори
Сбелина преди 3 месеца
Следя винаги Фермата...но тази година е скучен ...няма интересни участници....само глупости ...слушаме и гледаме...стига с тоя Валерия и Алек...явно нямат работа щом по цял ден се карат ...и гримират....просто скука...заспивам на предаването....
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шуробаджанашката Божикрава говори за шуробаджанащина.Единствените нормални хора в тази "ферма" са Калоян и Илона.Донякъде и Гечо и Яни.Останалото е леш-особено дървара от Доспей.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
да,ина е едно ужасно м,ънкло сега няма ли п,еди дуела да ,евне че я съ,би ухото и не се чувства доб,е хем ,азду за дъше,я си те за сина си и иска ,азби,ане хем не иска да и гово,ят за това изобщо знае ли защо е там ?
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ха Ха Ивайла ще бие бабето дето не знае син ли има, щерка ли... и затова само мрънка!европейски ценности! Един съвет от мен - бабо прати я на психиатър, не е срамно да поискаш помощ!
3
1
 
4
 
! Отговори
Вагинален Армагедон преди 3 месеца
До Добруджански суджук

Разбира се! Що чekии съм измаал на Виолетчето, Елена и Бентлито не е истина
2
8
 
14
 
! Отговори
Добруджански суджук преди 3 месеца
интересно, има ли нормален човек, на който тази боза да му е интересна?
1
2
 
16
 
! Отговори
teo преди 3 месеца
Иване и Андрей дайте повече работа на тези лагерници, за да нямат време да пушат цигари, да се гримират постоянно и да не си правят мръсотии ! Срамота в една ферма да се излежават и да ги събуждат в 9-10 часа!!! Вие опозорихте работата в една ферма!

Кои зодии са най-добрите съпрузи?
Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

С над 3000 литра тракийско вино поляха празника на „Вила Ямбол“
С над 3000 литра тракийско вино поляха празника на „Вила Ямбол“

С над 3000 литра тракийско вино поляха празника на „Вила Ямбол“