Бедствие: Циркът на дизайнерката Мегз заслужава Оскар

"Звездата" пуска рокли докато припада във VIP Brother
29 окт 2017 15:15, Александър Попов
47
Бедствие: Циркът на дизайнерката Мегз заслужава Оскар
Снимка: VIP Brother

Всеки, който хвърля по едно око на VIP Brother е наясно, че участието на някои от така наречените звезди е свързано със сериозни сделки. Типичният пример за това е дизайнерката Миглена Каканашева.

Факт е, че около нея се завъртат едни от най-големите скандали и тя е важен участник в този сезон. Но цирковете вече идват в повече на всички. Тя отказва мисии, за да рекламира роклите си и е готова да не яде, но хората да я виждат в нейните си одежди.

Сделката си е сделка, но Мегз попада в рубриката "Бедствие на седмицата" с на пръв поглед неприятна случка.

Тази седмица тя изпадна в тежко състояние, дори в къщата влязоха лекари, за да я прегледат и да установят дали се нуждае от специализирана помощ. И докато Мегз "припадаше" в ефир, в нейната страница вече се предлагаше роклята, с която колабира.

И бдителни зрители веднага сигнализираха за странната реклама. Не е ли логично хората, които поддържат страницата й – дали майка ѝ, дали нейна асистентка, да са притеснени за здравословното състояние на Каканашева?

С поведението си те само наливат вода в мелницата, че всичките сълзи, викове и демонстрации на характер са един зле скалъпен сценарий.

Иначе вижте роклята на Мегз, с която посрещна лекарите – ако си я купите, значи целият цирк на дизайнерката си е заслужавал... Поне в нейните представи, но за нас е бедствие.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: VIP BrotherМегз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Hoho преди 6 години
Ей тва у град Ракувски всички са откачени, болни мозъци.
35
7
 
26
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Интересно кога въпросната е превъртяла, защото тя си е на крачка от шизофрения, няма какво да се лъжем. Щом брадърите я превърнаха във фантом , положението е страшно (а те са виждали много неща). Не знам кой е по - виновен мегица или майка и ( една претенциозна мекаща женица), която е пропуснала да възпита доста ценни качества в дъщеря си. Вярно, че трябва да се печелят пари, но не и с цената на достойнството на човек , но за каканижева то не е важно, важно е да има китайски парцалки за продажба
34
7
 
13
 
! Отговори
Корни преди 6 години
Саше, отразявайки редовно този цирк и ти се превръщаш в част от него.
33
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, Саше!!!!
32
4
 
18
 
! Отговори
Мюмюн преди 6 години
Е нема по тъпо предаване и по *** випове ! Боли ме к.ра кой кво прави. Това е предаване за *** и умствено изостанали!
31
2
 
10
 
! Отговори
скънка преди 6 години
и защо м0да е цензурирана дума?
30
6
 
6
 
! Отговори
they call him skunka преди 6 години
искам кака Мегз да предлага и мъжка мода:(((
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гошу, щерка ти знае ли де ходиш по късни доби
28
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а кадене са видовете в браузъра освен Сашка и марги други не виждам
27
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой ли не вижда ще тя е болна от анорексия, ненормално слаба е
26
6
 
14
 
! Отговори
Майката на Мегз преди 6 години
Щом като тук й правите такава хубава и съвсем безплатна реклама, значи циркът си е струвал. Даже и снимки на рекламирания продукт сте пуснали, браво. Забравили сте само да пуснете линк към сайта й, но ние и сами си го намерихме :)
25
2
 
18
 
! Отговори
направете то и вие преди 6 години
Не гледам въобще тия брадъри,мегзове и тям подобни!
24
13
 
53
 
! Отговори
накъкан преди 6 години
Миглена Накъкана е грозен Бобър с отвратително произношение. Не вярвам някой нормален мъж да се ожени за нея...
23
3
 
47
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 6 години
Учело се за дизайнер, това е било едно време, сега отваряш един китайски сайт избираш пет катлона, печки, бойлери и каквото ти хрумне поръчваш 1000 от всеки модел, като ги получиш слагаш по една лепенка на известен бг пройзводител и готово. Това правят и с дрехите.
22
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попов, докъде я докара от заслужил комсомолец и фотограф на Живков до зрител по задължение на тази телевизионна *** . И твоята не е лесна
21
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то цялата ни държава е цирк като тръгнете от на ония циркаджии в Народното събрание,минете през клоуна Бойко Борисов и стигнете до оная кукуфела Мегз и компания.Абе цирк да става там пък....
20
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 20 Мегз й казват на тази откачената понеже тя така искат само да й викат. Мрази да я наричат с истинското й име.Иначе се казва Миглена. И в тази връзка да ти кажа, че тази побесня и се разплака когато гласът на Брадъра на няколко пъти нарочно я нарече Миглена...Тоест с истинското й име. Смятай колко е откачена тая.Това за името ми напомня на Маргарита в оня филм Маргарит и Маргарита, където тя мразеше името Маргарита и искаха да й викат Рита!))))
19
1
 
12
 
! Отговори
7 преди 6 години
Момичето иска да успее тук но как
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мегз, това българско име или е? Или има правописна грешка?Също, май на вас цирковете не ви идват в повече след като им давате гласност. (Май рейтинга на така наречения "VIP" е по спаднал. И се налага да му се направи малко реклама)
17
7
 
17
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Ех, Саше, Сашееееее....това дето си го написал е не само на безумно ниско ниво, ами май клони и към чист пасквил. Моята щерка дето е 5-тии клас по-литературно и на по-висок стил щеше да го напише. Ех, мъка, мъка....де и ти да имаше нейния твърд характер, на Мегз де, че поне луд да те наречем