Кевин Спейси с признание: Гей съм!

Повод за разкритието - обвинение в изнасилване преди години
30 окт 2017 12:15, Петя Славова
51
Кевин Спейси с признание: Гей съм!
Снимка: Twitter

След като години наред отказваше да изясни слуховете за сексуалната си ориентация, американският актьор и двукратен носител на "Оскар" Кевин Спейси призна, че е гей, предадоха световните информационни агенции.

Повод за признанието му стана отправеното му от неговия колега и сънародник Антъни Рап обвинение в сексуално посегателство. Случката датира отпреди десетилетия, когато Рап е бил тийнейджър.

В публикация в Туитър 58-годишният Спейси е споделил, че е "повече от ужасен", но не си спомня инцидента, случил се преди над 30 години. "Но ако наистина съм се държал по описания от него начин, му дължа искрено извинение за дълбоко неуместното си поведение в нетрезво състояние и за чувствата, които той е трябвало да таи в себе си през всичките тези години", пише актьорът, цитиран от БТА.

В интервю за Бъзфийд Антъни Рап е разкрил, че навремето се е сприятелил с Кевин Спейси, докато двамата са участвали заедно в постановка на Бродуей. Рап, тогава 14-годишен, е бил на парти в апартамента на 26-годишния Спейси. В края на вечерта по-възрастният му колега го е отвел в спалнята, положил го е леглото си и се е качил върху него. Антъни Рап споделя още, че е останал с впечатлението, че Спейси е пиян и въпреки че го е притискал здраво към леглото, той е успял да се измъкне и да напусне апартамента.

Рап, понастоящем 46-годишен и известен с ролята си в телевизионния сериал "Стар Трек: Откритие", казва, че е решил да проговори, след като скандалът с продуцента Харви Уайнстийн, обвинен в сексуални посегателства от десетки жени, е повдигнал въпроса за случващото се в развлекателната индустрия.

Разкритието на Антъни Рап е накарало Кевин Спейси да сложи край на предположенията относно сексуалната си ориентация, след като години наред ревниво пазеше личния си живот и отказваше да говори по темата.

"Както най-близките ми хора знаят, през живота си съм съм имал романтични връзки и с мъже, и с жени. През годините съм обичал и съм бил романтично обвързан с мъже. Сега избирам да живея живота си като хомосексуалист", пише Кевин Спейси в Туитър. "Искам да се справя с това честно и открито, като поставям началото с внимателно преосмисляне на собственото ми поведение", допълва актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
26
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
публициста му го е посъветвал да избере по-малкото зло да се изкара по-добре гей отколкото педофил :)
18
12
 
40
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Защо ако някой твърди, че е Наполеон го прибират в психиатрията и започват да го лекуват?А друг твърди, че е жена и му устройват паради, тупат го по гърба и му викат: браво?
17
18
 
17
 
! Отговори
Jj преди 6 години
Мммм, това отдавна се знаеше :) Радвам се, че се е разкрил - няма нищо срамно в това и се надявам, че скоро дори няма да се налага хората да се разкриват, просто, защото никой няма да го възприема като нещо ненормално. Жалко за сексуалното посегателство само...
16
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Холивуд ставаш известен или като си лека жена или обратен/бисекс или по етнос (от чуство на вина ) .Разврата , силата на парите и егоизма движат Святата Гора (Холи Ууд).
15
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малко по малко, всичко ще си кажете.добре, че има интернет. преди не ви виждахме кирливите ризи, но вече всичко си идва на мястото. очакваме скоро бум на педофилски разкрития и между политиците.
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
11, как да знаеш? На никой гей не му пише на челото "гей". Това, че го познаваш, не означава, че трябва да ти споделя с кого си ляга.
13
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личи си му. Още като го гледах по филмите ми е минавало през ум.
12
7
 
19
 
! Отговори
г преди 6 години
Преди в махалата нямаше роми-гейове ,а сега се понавъдиха доста като чувам по 17-20 годишни гейчета ,о времена ,о нрави ! Еми то всички ТВ само за правата на гейовете приказват и младежта в "маалата" навярно е решила да опита и това нещо .
11
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо се сбъркаха хормоните на хората, петерасдията се разпространява като чума!В интерес на истината, лично аз не мога да се сетя за нито един човек който да познавам и за когото да знам, че е гей! Имам чувството, че тази особена част от съвременното общество съществува само в интернет, телевизия, Холивуд, Тайланд, някакви си там техни барове, музикалната и въобще развлекателна индустрия. Другия вариант е, че това е рядко явление, което обаче умишлено ни се натрапва! Да свикваме с третия пол!
10
19
 
5
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
И аз не съм.Да беше Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун или Джим Кери - ок, ама тоя....
9
3
 
19
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
До до анонимен"И Американски прелести", който му донесе ОСКАР.
8
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ??? - номер 7Е не е Азис или Сузанита, как да го знаеш!
7
40
 
7
 
! Отговори
??? преди 6 години
Кой е този Кевин Спейси? Никога не съм го чувал.
6
3
 
65
 
! Отговори
до анонимен преди 6 години
Смешно е да твърдиш, че точно Кевин Спейси е слаб актьор! "Обичайните заподозрени", "Седем", "Поверително от L.A." са класики от 90-те години, където той прави запомнящи се изпълнения. Нека разделяме таланта му и професионалния му път от личния му живот.
5
2
 
16
 
! Отговори
lel преди 6 години
не е истина какви кръстоски в този бизнес ... кой с който може наред и без ред :))) даже човека да се защити гей се изкара :)))
4
51
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слаб актьор, позьор и явно пълна нула като човек!
3
3
 
12
 
! Отговори
западна пропаганда преди 6 години
Пак е извадил късмет, че не е от групичката на транитата.
2
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тоя имаше наистина нещо странно когато го гледах във филмите с негово участие...нищо чудно и наистина да е обратен- те ония с лявата резба са си шашави поначало.
1
7
 
28
 
! Отговори
90% от Холивуд преди 6 години
По написаното съдя, че е гей, даже и педофил..