Кевин Спейси с признание: Гей съм!

Повод за разкритието - обвинение в изнасилване преди години
30 окт 2017 12:15, Петя Славова
51
Кевин Спейси с признание: Гей съм!
Снимка: Twitter

След като години наред отказваше да изясни слуховете за сексуалната си ориентация, американският актьор и двукратен носител на "Оскар" Кевин Спейси призна, че е гей, предадоха световните информационни агенции.

Повод за признанието му стана отправеното му от неговия колега и сънародник Антъни Рап обвинение в сексуално посегателство. Случката датира отпреди десетилетия, когато Рап е бил тийнейджър.

В публикация в Туитър 58-годишният Спейси е споделил, че е "повече от ужасен", но не си спомня инцидента, случил се преди над 30 години. "Но ако наистина съм се държал по описания от него начин, му дължа искрено извинение за дълбоко неуместното си поведение в нетрезво състояние и за чувствата, които той е трябвало да таи в себе си през всичките тези години", пише актьорът, цитиран от БТА.

В интервю за Бъзфийд Антъни Рап е разкрил, че навремето се е сприятелил с Кевин Спейси, докато двамата са участвали заедно в постановка на Бродуей. Рап, тогава 14-годишен, е бил на парти в апартамента на 26-годишния Спейси. В края на вечерта по-възрастният му колега го е отвел в спалнята, положил го е леглото си и се е качил върху него. Антъни Рап споделя още, че е останал с впечатлението, че Спейси е пиян и въпреки че го е притискал здраво към леглото, той е успял да се измъкне и да напусне апартамента.

Рап, понастоящем 46-годишен и известен с ролята си в телевизионния сериал "Стар Трек: Откритие", казва, че е решил да проговори, след като скандалът с продуцента Харви Уайнстийн, обвинен в сексуални посегателства от десетки жени, е повдигнал въпроса за случващото се в развлекателната индустрия.

Разкритието на Антъни Рап е накарало Кевин Спейси да сложи край на предположенията относно сексуалната си ориентация, след като години наред ревниво пазеше личния си живот и отказваше да говори по темата.

"Както най-близките ми хора знаят, през живота си съм съм имал романтични връзки и с мъже, и с жени. През годините съм обичал и съм бил романтично обвързан с мъже. Сега избирам да живея живота си като хомосексуалист", пише Кевин Спейси в Туитър. "Искам да се справя с това честно и открито, като поставям началото с внимателно преосмисляне на собственото ми поведение", допълва актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
26 годишен (тогава )да сваляш 14 годишно момче не те прави гей а педофил .тоя са мъчи да се присламчи покрай веселяците .Не му прави чест
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повече никога няма да го гледам тоя!
37
3
 
8
 
! Отговори
Adam преди 6 години
Де Ниро е евреин:))
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои останаха холивудските актьори, които не са евреи или гейове/педофили? Сещам се само за двама - Де Ниро и Пачино. Само те останаха нормални май-май. Но иначе Спейси е велик актьор - който го е гледал, знае това. Особено ролята му в "Къща от карти" е много силна.
35
3
 
25
 
! Отговори
полу-анонимен преди 6 години
Проблемът не е, че е хомосексуален, а че е посегнал на 14-годишно момче. Това си е педофилия.
34
4
 
21
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Е.си ужаса! На мене си ми аресваше тоз актьор, и той ли !??Кво става с тея американци бе..
33
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 33Филмите на тия тримцата са евтина анти съвецка пропаганда за тревопасни. Стойностно западно кино не е имало от двадесетте на миналия век..
32
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Действително, филмите с Долф Лундгрен,Шварценегер и Сталоун са и ще си останат класики. Можете да ги гледатестотици пъти и отново да откриете нещо интересно в тях, отделно, че мотивират. Докато филмите с Кевин Спейси са психологически бълвоч
31
1
 
12
 
! Отговори
полу-анонимен преди 6 години
До Анонимен (22)Така е. Друго си е да се гледат ценни филми със Стивън Сегал или Долф Лундгрен.
30
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вълна от изнасилени и ощипани със задна дата, които в края на краищата искат пари. Със задна дата. Като започнем от Майк Тайсън .. та до последния режисьор и чистачка. И всички обясняват как ги е било страх да проговорят преди когато "насилника" им не е бил богат, а сега, когато е с пари имат смелостта...
29
5
 
53
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Не ми пука какъв е.Важното е,че е страхотен актьор!
28
2
 
44
 
! Отговори
обективно преди 6 години
Че то в Холивуд половината са "бутани колички", иначе Кевин Спейси е велик актьор- "Къща от карти" в която играе корумпиран американски политик, който става президент е един най-добри сериали правени някога. Ами "Обичайните заподозрени", "Американски прелести"...Той няма слаб филм
27
6
 
55
 
! Отговори
Педро ел негро преди 6 години
Гей-мей, Кевин Спейси е сред най-големите. Уникален актьор, жестоки роли, страхотни превъплъщения. Зрителите решават кой е гей и кой не е. Кевин Спейси е голям. С това въпросът за мен е приключен.
26
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще му дадат още един Оскар на тоя извратеняк, след това признание. В Холивуд обратните са на особена почит
25
9
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нищо лошо в това да си гей. Това си е личен проблем.Лошото е когато започнеш да убеждаваш другите да стават гейове.И не говоря толкова за морланите аспекти, а за това, че гейовете са инструмент в ръцете на глобалистите и застъпниците на идеята за редуциране на населението. Всеки мъж който стане гей и преустанови контакти с жени е вече жертва, въпреки, че си мисли, че е много освободен, модерен, и т.н...
24
22
 
29
 
! Отговори
славянин преди 6 години
До какво водят атлантическите ''ценности''- либерастия и толерастия, и ГМО-то!? До пълна психо и физиосексуална деградация на човека и обществото!
23
18
 
35
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Че то по атлантическите земи останал ли е някой с традиционна сексуална ориентация!? Един е г.й, друг е многополов, трети е безполов и т. н. в дегенерациите!
22
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май съм го виждал в някакви тъ*пи филми, но не знаех как се казва, а и няма да го запомня сега.
21
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, явно трябва да бъде казано така, че да се разбере и от по трудно загряващите. Дали си гей, трансдексуален, *** или нещо друго подобно показва, че имаш сексуални, психиатрични и физиологични проблеми и имаш нужда от лечение. И Наполеон ако го питат - как се чувстваш? - ще каже, че е здрав и не се нуждае от медицинска помощ. Много от тези хора даже принудително ги лекуват.Това, че болните се гордеят със сексуалната си ориентация показва само, че обществото ни е болно.
20
14
 
16
 
! Отговори
Jj преди 6 години
До 18Гей = жена? Моля Ви първо прочетете малко в интернет каква е разлика между гей, транссексуален и прочие преди да правите такива абсурдни сравнения.