Пак скандал с шеф Петров, пак тежки клетви и обиди

Алфредо Торес се сбогува с VIP Brother на крачка от финала
31 окт 2017 08:29, Александър Попов
30
Пак скандал с шеф Петров, пак тежки клетви и обиди
Снимка: VIP Brother

Кубинецът Алфредо Торес напусна шоуто VIP Brother на крачка от големия финал. Той получи най-нисък зрителски вот и си тръгна със сълзи от сцената, след като бе посрещнат от своите деца.

Поредните номинации и игри обаче не промениха с нищо скандалната обстановка в къщата в Нови хан. Имаше си обичайните скандали и обичайните изцепки на Мегз.

Дизайнерката поиска да се завърне в играта, но след като не й разрешиха спретна според нейните виждания бойкот - седя над 8 часа на диванчето в изповедалнята. Мегз отказваше храна и вода докато не поговори със Сашка Васева, която я убеди, че трябва да поддържа тялото си здраво.

Дани Златков и Тото пък решиха да се "гъбаркат" с шеф Петров. Те скриха джапанките му, намазаха му четката за зъби с лук, което очаквано доведе до конфликт, който ще бъде разкрут в пълния му блясък тази вечер.

Петров обаче не се посвени да изрече поредната порция клетви и закани.

"Маратонките заминаха. Аз имам хора... ще ги намерят, ама тия не знам кой ще ги намери. Взета ми е едната маратонка и едната джапанка. Боклуци. Аз ще им изкривя главата. Аз да нямам с какво да ходя. Дано пукнат като излязат от тук", каканиза шефът.

И за пореден път се закани, че няма да готви за никого в тази къща.

И този сезон няма да мине без изпитвания, като участниците ще трябва да отговарят на въпроси от матурите за 4 клас. Досега през годините сме ставали свидетели на тотална липса на обща култура, както и на "велики" географски открития.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Mariec преди 6 години
Тайно и полека,народа изпростя с няколко века......оглупяваме бавно,неусетно почти.....
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кристакакво има да те разочарова. и тя е останала без пари,явно. не си ли я виждал да пълни багажника в метро и да зарежда магазина си. може това да го има сега за втора работа.
25
3
 
4
 
! Отговори
до 21 с пържолката преди 6 години
Толкова ти разбира главата за свинска вратна пържолка...То затова му се вика кулинарно изкуство, защото белят лука и пържат картофи...Каквото ни е предаването такъв глупав и необразован и народа...
24
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** Петров е толкова дразнещ и не спира с тези закани. Щял да спре да готви, щял да извика мутри да пребият Златков и Тото, ама нито веднъж не се доказа и не показа, че е мъж на място. Пълен мишкар! Лицемерник! Тото е най-достоен да спечели и го заслужава. Той доказа за пореден път, че е мъж на място и ще спечели формата. Не трябваше снощи да си ходи Алфредо. Единственият човек, който не е обидил никой и трябваше да стигне до финал!
23
3
 
14
 
! Отговори
криста преди 6 години
Един истински ВИП никога не би влязъл в такова предаване. В този смисъл Маргарита Хранова ме разочарова напълно и тотално.
22
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма лоша реклама. Тоя поне поставя на място разните долнопробни силиконки, кифли и чалгаджийки.Евалата пич, продължавай да ги мачкаш.
21
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето в техникумите /сега професионални гимназии/ се влизаше с изпит. Тройкаджиите нямаха никакъв шанс да припарят до елитните училища и до селскостопанските такива. Ставаха готвачи. От къде тези тъ...ари извадиха това надменно самочувствие.Голяма философия да пържиш лука и трудът ти да е до тоалетната. Но хайде уважавам всеки вид труд, но не и готвача да е шеф.
20
9
 
32
 
! Отговори
Шо пар преди 6 години
Това предаване от 4-ти километър ли се излъчва, прощавайте?
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
chef, n, фр, главен готвач.
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скапани прасета, дано си запазите ВИП статуса и след края на тази ла,няна продукция.
17
5
 
15
 
! Отговори
тнт преди 6 години
На този шеФ един шеВ ще му е малко.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тясно специализирано диспансерче в Диспансера "България"!
15
3
 
43
 
! Отговори
типично преди 6 години
Средно-статистически българин, сложил две рисунки на ръцете, гледа лошо и влиза в главната роля във филма "Квартална батка is back".
14
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не дай Боже поради безработица и безизходица да отидеш да работиш в ресторанта на плондера ! още първия час ще изсипе горещата тенджера на главата ти. и той и дизайнерката са се побъркали от работа,друго в живота им няма, особено в нейния !
13
8
 
41
 
! Отговори
БиК преди 6 години
Най - БЕЗИНТЕРЕСНИ са Селския рапър ТотУ и Безмозъчния ГеЙл = футболистчето /кой му знае името ? / . Биг Брадър е ШоУ а не лагер за безинтересни комплексари , дори ненормалната Мегъз е по интересна от двамата дришляци !!!!!!!
12
4
 
61
 
! Отговори
ined преди 6 години
"Съквартирантите" поне са се договорили за някакъв хонорар за участието си, ама аз за какво да я гледам тая тъпотия като никой не ми плаща за това?
11
5
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изгониха единствения човек който не беше злобен..черния. Може да не разбира добре българския, но им го показа с чувство за хумор. Показа им какво е да си човечен...един чужденец пак ни показа че сме кофти племе.
10
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 Че тоя мършшляк Петров да не би да не си го заслужава?
9
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз да питам продуцентите защо са вкарали една *** в къщата? Зъбатата си е право за Карлуково, бре!
8
8
 
39
 
! Отговори
ибасииии преди 6 години
К'ъв ШЕФ е тоя турбосер бре?!