Тото и Златков се изложиха на тест за четвъртокласници

Петканов и Джулиана Гани сред отличниците
Обновена: 1 ное 2017 09:05 | 1 ное 2017 09:02, Александър Попов
59
Тото и Златков се изложиха на тест за четвъртокласници
Кадър: VIP Brother

Както всеки сезон, и тази година Биг Брадър препита съквартирантите, за да оцени общата им култура. Този път въпросите бяха от матурата за четвъртокласници, а някои от звездите показаха, че не са внимавали в час и не могат да пишат и смятат сравнително елементарни неща.

При всеки грешен отговор "учениците" бяха разтърсвани от ток, а Тото и Дани Златков бяха основните виновници за конвулсиите на останалите. Музикантът сгреши в математическата задача, сбърка изписването на думата "безскрупулен", не позна и кой е по-голям от братята Кирил и Методий. Златков пък не знаеше какъв празник отбелязваме на 22 септември. Енджи също не блесна със знания, като не даде отговор какво празнуваме на 3 март. Алекс пък сгреши в правописа на думата "булчински".

Джулиана Гани издуха останалите като от зададените й въпроси сгреши само на един - посочи Слънцето за единствения естествен спътник на Земята. На един въпрос не отговори и Мегз, а пълен отличник бе Дани Петканов.

Общата култура на участниците по традиция предизвика много коментари в социалните мрежи, като Тото бе най-често на мушката. "Поне разбрахме защо групата на Йонислав се казва Скандау... то не било от ексцентричност, ами си бил неграмотен", подигра се зрител на шоуто.

Междувременно ситуацията в Къщата излезе няколко пъти от контрол, а Тото, Дани Златков и шеф Петров влязоха в директен сблъсък и замалко да се стигне до бой. Ракията видимо дойде в повече, но в крайна сметка страстите се охладиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много от бългърите биха сгрешили тези думи, защото повечето хора след, като сме завършили пишем без да мислим дали грешим или не.
26
0
 
9
 
! Отговори
Будител на цензурата преди 6 години
горкият, изписано е и на лицето му, че е дете на ценности, различни от тези на будителите. цензурата също не е будител. някой може ли да го запомни поне 45 секунди? м?
25
3
 
23
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Е ! Единият от Враца,другият *** ... Какво чудно има ?!
24
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да сбъркаш правописа на някоя дума или да не знаеш кой е по големия брат от Кирил и Методий не е толкова голяма грешка, ама да кажеш, че слънцето е естествения спътник на Земята и да не знаеш датата 3-ти март е показателно за много ниска обща култура.
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"кой е по-голям от братята Кирил и Методий."Тук има поне три отговара според смисъла на по-голям:- по-голям по ръст- по-голям по възраст- по-голям като личност в историята, в случай кой има по-голям принос за създаването на азбукатаЗа две от тях отговара го знам и това не е само единия от двамата, за ръста не знам. Рисунките, на които са изобразени, не е ясно доколко са верни.
22
1
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
Писал си на български език изречението.Т.е. взима се българското значение на "шеф".Ако изречението беше написано на английски или френски, изречението ти е коректно.Но на български, си се изгубил в превода.
21
2
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
Аз пробвах да ги гледам! Издържах точно 3 мин, стана ми неудобно. Cringe! Все едно едно те сърбят венците, ако знаеш чуството. После спрях. Сега се чуствам доста по добре. Моя съвет е не пробвайте, освен ако не обичате странни усещания.
20
6
 
8
 
! Отговори
До 21 Аз преди 6 години
Не съди по себе си!То като не ставаш за нищо, не значи, че хората в България сме катотеб.
19
10
 
15
 
! Отговори
Аз преди 6 години
ВИП-овете не ставали за нищо... Ми то като цяло народа за нищо не става..
18
13
 
7
 
! Отговори
попо преди 6 години
На 3-ти март отбелязваме че България става васална държава на Османската империя. Че Османската империя ни дава по голяма земя но Русия не ни я признават.
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой гледа ли ги тия?! Аз не познавам човек гледащ подобни предавания.
16
8
 
19
 
! Отговори
Пич преди 6 години
А този дебел и нечистоплътен господин, който се изживява като най-добрия готвач в България как се представи? Питам ако някой е гледал, защото аз това не го гледам от известно време.
15
2
 
14
 
! Отговори
Нерез преди 6 години
"Слънцето за единствения естествен спътник на Земята."Майко мила, леле ... поне става за полови удоволствия.
14
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шеф Главния готвач командва всички готвачи в заведението. Има най-голяма отговорност в кухнята.
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си видите т. нар. "випове" - нищо не става от тях. Дори и випове не са. Просто няма кой друг да се съгласи да участва в това помийно шоу.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНека не ти е смешно. Идва от френски език и означава "главен готвач". По цял свят, независимо от езика в дадена страна, казват на главния готвач в заведението "шеф".А на това което ти имаш предвид, сега му викат "бос" (главно заради акъла). :)
11
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тото е пълен левак със слаби нерви. ЦялоТо състезание седя и пуши и мънка под носа. Като му вдигнат мерника и почва да крещи. Ялов играч . Слаб много.
10
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ми е смешно, като кажат на някой готвач "шеф" :D Е на кого е шеф бе? На мияча ли, или на сервитьорките?
9
0
 
39
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Да не сте се надявали къщата да е умалено копие на БАН
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само Мегз не я накараха да напише нещо защо така. Може би тя не може да пише.