Тото и Златков се изложиха на тест за четвъртокласници

Петканов и Джулиана Гани сред отличниците
Обновена: 1 ное 2017 09:05 | 1 ное 2017 09:02, Александър Попов
59
Тото и Златков се изложиха на тест за четвъртокласници
Кадър: VIP Brother

Както всеки сезон, и тази година Биг Брадър препита съквартирантите, за да оцени общата им култура. Този път въпросите бяха от матурата за четвъртокласници, а някои от звездите показаха, че не са внимавали в час и не могат да пишат и смятат сравнително елементарни неща.

При всеки грешен отговор "учениците" бяха разтърсвани от ток, а Тото и Дани Златков бяха основните виновници за конвулсиите на останалите. Музикантът сгреши в математическата задача, сбърка изписването на думата "безскрупулен", не позна и кой е по-голям от братята Кирил и Методий. Златков пък не знаеше какъв празник отбелязваме на 22 септември. Енджи също не блесна със знания, като не даде отговор какво празнуваме на 3 март. Алекс пък сгреши в правописа на думата "булчински".

Джулиана Гани издуха останалите като от зададените й въпроси сгреши само на един - посочи Слънцето за единствения естествен спътник на Земята. На един въпрос не отговори и Мегз, а пълен отличник бе Дани Петканов.

Общата култура на участниците по традиция предизвика много коментари в социалните мрежи, като Тото бе най-често на мушката. "Поне разбрахме защо групата на Йонислав се казва Скандау... то не било от ексцентричност, ами си бил неграмотен", подигра се зрител на шоуто.

Междувременно ситуацията в Къщата излезе няколко пъти от контрол, а Тото, Дани Златков и шеф Петров влязоха в директен сблъсък и замалко да се стигне до бой. Ракията видимо дойде в повече, но в крайна сметка страстите се охладиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...посочи Слънцето за единствения естествен спътник на Земята."---Ами, права е тая ГАНИ. То, нали слъцето огрява Земята всеки ден? Значи ни съпътства.Добре, че не са й задали допълнителен въпрос (за 6-тица) за пълнолуние и новолуние.:)
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И населението гледа всеки ден тези народни будители. Децата ще им подражават. Честит празник!
5
16
 
35
 
! Отговори
айде сега преди 6 години
"Енджи също не блесна със знания, като не даде отговор какво празнуваме на 3 март". Лошото, че и българите не знаят какво се празнува на трети март: празнуват "освобождението на България", а то на 03.03.1878 г. в Сан Стефано се сключва мирен договор между Русия и Османската империя,сиреч край на войната, вседствие на което България НЕ Е ОСВОБОДЕНА, продъжвава да е зависима и подчиненна на големите сили. Освобождението или независима България се случва на 22.09.1908 г.
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Ама те пак са си V.I.P. => VERY ILLITERATE PEOPLE. :):)
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"VIP"-ове, "VIP"-ове-е! 'Що сега не им казвате Випове, само "участниците"?
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...посочи Слънцето за единствения естествен спътник на Земята..." - някой е в умственото си развитие във времената преди Коперник.
1
5
 
22
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Сега разбрахте ли защо си падам по просtитутkи и винаги съм твърдял тук, че са най-умните жени? Е, ще се сетите, ама за да усетите вкуса на този десерт, първо пари трябва да се изкарат, че не са евтини като цяло :)))