Тото и Златков се изложиха на тест за четвъртокласници

Петканов и Джулиана Гани сред отличниците
Обновена: 1 ное 2017 09:05 | 1 ное 2017 09:02, Александър Попов
59
Тото и Златков се изложиха на тест за четвъртокласници
Кадър: VIP Brother

Както всеки сезон, и тази година Биг Брадър препита съквартирантите, за да оцени общата им култура. Този път въпросите бяха от матурата за четвъртокласници, а някои от звездите показаха, че не са внимавали в час и не могат да пишат и смятат сравнително елементарни неща.

При всеки грешен отговор "учениците" бяха разтърсвани от ток, а Тото и Дани Златков бяха основните виновници за конвулсиите на останалите. Музикантът сгреши в математическата задача, сбърка изписването на думата "безскрупулен", не позна и кой е по-голям от братята Кирил и Методий. Златков пък не знаеше какъв празник отбелязваме на 22 септември. Енджи също не блесна със знания, като не даде отговор какво празнуваме на 3 март. Алекс пък сгреши в правописа на думата "булчински".

Джулиана Гани издуха останалите като от зададените й въпроси сгреши само на един - посочи Слънцето за единствения естествен спътник на Земята. На един въпрос не отговори и Мегз, а пълен отличник бе Дани Петканов.

Общата култура на участниците по традиция предизвика много коментари в социалните мрежи, като Тото бе най-често на мушката. "Поне разбрахме защо групата на Йонислав се казва Скандау... то не било от ексцентричност, ами си бил неграмотен", подигра се зрител на шоуто.

Междувременно ситуацията в Къщата излезе няколко пъти от контрол, а Тото, Дани Златков и шеф Петров влязоха в директен сблъсък и замалко да се стигне до бой. Ракията видимо дойде в повече, но в крайна сметка страстите се охладиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
99 преди 6 години
ТОЯ *** ТОТО Е РЯДКО ПРОТИВЕН ! НАП НЯМА ЛИ ДА МУ ПРОВЕРИ ДОХОДИТЕ ? КОЛКО ДАНЪЦИ ПЛАЩА ?
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За подобна агресия, Тото и Даниел трябваше директно да изхвърчат от шоуто и договорите им да бъдат прекъснати с неустойка. Не мога да повярвам, че ББ наруши основният си принцип за неагресия в къщата. Вчера ми се доповръща от епизода. Това вече не е забавно шоу, а някакъв зверилник. Ако бях на мястото на другите съквартиранти, щях да съдя ББ за живота в тази отровна атмосфера.
45
2
 
21
 
! Отговори
jery преди 6 години
Тото ти си най ниската топка от всичките сезони , не стига че си *** ама си и агресивен под влиянието на алкохола .....вън от къщата веднага
44
2
 
32
 
! Отговори
void преди 6 години
Джулиана Гани издуха останалите като от зададените й въпроси сгреши само на един - посочи Слънцето за единствения естествен спътник на Земята...Само една грешка, но пък с космически мащаби!
43
1
 
6
 
! Отговори
До 43 Ванката преди 6 години
Искаш да кажеш че:The chef has given me a lot of workОзначава на българскиШефа ми даде много работаАз пък си мисля че:Главния готвач ми даде много работаНе знам кои ,трябва да се ограмоти, но определено някой трябва.
42
3
 
6
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
До Анонимен 10Приетото обръщение към готвачите в света е chef и masterchef, за това казват шеф на шеф Петров. Та преди да се смееш, добре би било да поограмотиш малко, де. Иначе ти си за смях с невежеството си.
41
0
 
13
 
! Отговори
Scarface преди 6 години
Не се чудете,защото и управниците ни са такива.
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Враца и Благоев4малките душици, които не са постигнали нищо в живота си като няма с какво да блеснат и го обръщат на местожителство. Визирам теб.
39
1
 
6
 
! Отговори
ППП преди 6 години
Злобни и доказано ПРОСТИ малки завистливи човечета ни навират от вип брадара.
38
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама тролея изпиха по няколко ракии и станаха ГОЛЕМИ. Това ли са ВИП-овете които трябва да дават пример на всички останали особенно на подрастващите??? Ония врачнаски бойлер искарвал милярди и децата от детската градина му подскачали на глупостите. Другия бушон който се търкаля в сгруята толкова плосък, че дори футболната топка е по кадърна от него. А най-големият смях е да се припознаеш като един гей от Р Мадритд и да го имитираш. Жлака картинка!
37
4
 
16
 
! Отговори
Враца и Благоев4 преди 6 години
А психолозите във този формат, трябва да убиете човек, за да разберете, че нещо в действията на тези индивиди не е наред? Какво правя сред хора? Зрителите видяха истинското лице на двама насилници и агресори. Убеден съм, че и двамата участници Йончо и Данчо, проявяват насилие в дома си, и средата която обитават. Подобни хора нямат място в обществото, да си пият илачите в специализираните заведения.Близките на Петров, веднага да изискат видеозаписите от ББ, адвокат веднага, ама веднага в ББ и съд
36
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Враца и Благоевгр.2Аууууу! Ще плачем за шеф Петров. Той е бял и добър, самото съвършенство! И станал жертва на селяните, ей така както си стои мирно и кротко, без даже устата си да отвори.
35
5
 
15
 
! Отговори
Враца и Благоев 3 преди 6 години
Трябва да си античовек, да нямаш достойнство и чест, за да направиш подобно нещо. Врачанчето и Благоевградчанчето аут от ББ и Наказателно производство. Срещу Йончо и Данчо. Ако съм на мястото на Петров, съд и на Брадъра, и на двете провинциалистчета. Отвратен съм, тук всеки психар може да те удари и пребие - безнаказано. Включително и телевизията да толерира подобни животински прояви. Вие спомняте ли си ножа. Ножът бил майтап, през нощта надвесен над човек - спящ! Трябва да умре човек, а???
34
4
 
15
 
! Отговори
Враца и Благоевгр.2 преди 6 години
Вторият един второразряден ритни топковец, който и в Динамо, и в Макаби го отритнаха. Но най-важното:ПОДЛЕЦ!!! Да отидеш, и да нападнеш в гръб, мръснишки, нищо неподозиращ човек - да го хванеш в гръб за косата, да го удариш с юмрук, и то в тила, основата на черепа, трябва да нямаш човешки произход. От този удар Петров може да получи аневризма, и едва след месеци да има последствия и тежки увреждания за него. Отиваш втори път и със злоба удряш носа си в главата на човек. Питам ,къде е охраната?!
33
7
 
11
 
! Отговори
Враца и Благоевград преди 6 години
Другаря Йончо и другаря Данчо, и двамата от провинцията Ето го Резултатът, когато провинциалистът се изправи срещу софиянеца. Кои са тези двамцата?! Единият с опит да прави субмузика - но нямащ нищо общо с великите гласове на олд скула, какъв вокал и соул правят американските рапъри, да не говорим за акапелните им изпълнения, квартален топковец, та куо вадис Йончо от Враца?
32
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немога да го разбера този Тото. Защо участва в това шоу. Групата печели много пари от участия. Ако бях на негово място нямаше да участвам.
31
4
 
4
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
Вярно е, аз в първия момент като прочетох думата, замених "о" с "у"но ми се стори че "с" след "з" е излишно, Не се усетих ,че не се пише "крупул" а "скрупул" може би "з" то ме заблуди.
30
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тото - неграмотен и агресивен.....и се хвали колко милиона изкаррвал.....че по какво се различава от средностатистическия РоММ????
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слънцето за единствения естествен спътник на ЗемятаОтговора е готин, ясно е че няма понятие от физика и астрономия.Но е логичен ,кое се върти около земята ,ами слънцето изгрява и залязва всеки ден.Нещо което е било логично и за хората преди развититето на науката.Така ,че логика има,няма познанията на науката.
28
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...и що на Дани Златков му давате тест за четвъртокласници, като човека има завършено само 3-то отделение в Благоевград ?