Шарън Стоун: Бръсна си краката, когато се сетя!

Актрисата изглежда страхотно на прага на 60-те
2 ное 2017 22:05, Екип на Tialoto.bg
16
Шарън Стоун:  Бръсна си краката, когато се сетя!
Снимка; сп. Haute Living


Шарън Стоун е на крачка от 60-те и все още кара мъжете да се обръщат след нея. 59-годишната актриса твърди, че красотата ѝ се държи само на качествена козметика и никаква пластика.

"О, Боже! Та аз едва имам време да се изкъпя! Ползвам страхотни кремове за лице и се опитвам да си обръсна краката, когато се сетя. Обожавам тренировките и вярвам, че те са ключът към добро здраве. И разбира се, се храня здравословно.

Танцувам, правя йога, плувам с децата, яздя, разхождам се по плажа - обичам да се движа. Не ходя на някакви специални класове, а просто правя, каквото ми дойде", разкри звездата пред новия брой на сп. Haute Living.

В него актрисата носи прекрасни тоалети на Ungaro и Chiara Ferragni, в които изпъкват стегнатите й форми и стройна фигура.

Шарън сподели още, че няма търпение да посети Швейцария следващия месец с тримата си сина - Роан (17) , Леърд (12) и Куин (11), осиновени през 2000, 2005 и 2006 г.

"Нямам търпение да видя снега. Знам, че звучи много просто, но децата обичат да карат ски и е толкова красиво", допълни Стоун.

Актрисата няма мъж до себе си, ала се оглежда за "човек, който има силно усещане за себе си и се ръководи от своите ценности".

"Щастлива съм. Просто следвам сърцето си... наслаждавам се на живота и вярвам, че всеки ден има по някое чудо", обясни актрисата.

Вижте кадри от фотосесията на вечната Шарън в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
майймун с диплома преди 6 години
Обичам космати котета, и нямам нищо против, ако и краката са с косми.Стига с тези бръснати ягоди, 90те свършиха отдавна .Натуралното се завръща.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шарън Стоун има излъчване, освен красотата и затова стана толкова известна. Разбира се всеки остарява и не може да се иска на 59 години да изглежда като на 27 години, когато игра в "Мините на цар Соломон", например. В "Музата" на 41 години Шарън Стоун си остана все така красива.
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Замислих се , че не се сещам за някаква нейна роля , освен тази в рекламите за козметика и се допитах до википедия, и такъв живот не му го пожелавам на никой, няма деца, прескача от креват в креват, няма постижения в киното , освен това че е извества с известността си от "Първичен инстинкт" , че той пияницата Чарли Шиин има повече запомнящи се роли в киното.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че е прибегнала до пластика!!! Просто чертите на лицето й са напълно различни, контурът, носът, изражението...Само с козметика няма как. Това я прави различна Стоун, хубава и поддържана, но различна.
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много първобитно и ГЛУПАВО е да се бръснат краката. Космите стават четинести. Ако не ги е бръснела, а ги е премахвала умно, на 60 въобще нямаше да има косми. Нищо не пишете за космите на ръцете. Много е смешно да си без косъмче на каката, а с рунтави ръце.
9
0
 
13
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Готина си беше на младини, готина си е и днес.... въпреки годините си!Ееех, и ние бяхме млади, когато я гледахме в "Първичен инстинкт"!!!!
8
3
 
14
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Страхотна беше с Майкъл Дъглас и Бат Слай....Иначе - с милионите и/им всеки може да се отдаде на плуване...разходки...фитнес....или каквото там правят милионерите..:-)
7
4
 
7
 
! Отговори
Hans Rus преди 6 години
До ГюнтерТи си гнусен комунист бе мекотело такова... какво ти разбира на тебе главата - ти си животно в човешки облик... Ти знаеш ли въобще коя е Шарън Стоун, A?
6
1
 
4
 
! Отговори
бай Валчхо преди 6 години
*** виздом"Стара риба няма"
5
6
 
10
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Това са краварските радости,показваш си оная работа и ставаш велик символ за подражание.Нищо особено като актриса.Краварски ценности в действие..Как такова недоразумение като "Мадона"разийш,става певица на хилядолетието!?!?...Пълно тотално опросстачване на мах!!!
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 5 Бате, на 34 години като беше в Първичен Инстинкт...бих й облизал всичко. Сега няма начин , брат..освен да изпием с нея по бутилка вино пред камината и ...да се стоплим под завивките.
3
12
 
2
 
! Отговори
aa1830 преди 6 години
Краката и и небръснати бих и ги ***!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ботоксът не се ли брои?
1
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То на тая възраст. .Според мен рядко се сещаш :)))