Любимките на селския ерген Яни на дуел във "Фермата"

Ивона ще се изправи срещу Виолета за оставане в шоуто
28
Любимките на селския ерген Яни на дуел във "Фермата"
Виолета Тодорова. Снимка: Фермата

Както и се очакваше, фермерът на седмицата Дарина реши осмият дуел във "Фермата" да бъде женски, като в директна битка ще се изправят бъдат Ивона и Виолета. За амбициозната Ивона това ще бъде второ излизане на Арената, след като в самото начало на предаването тя доказа издръжливостта си и победи с размах македонката Диана.

"Ще се докажа и втори път. Аз мога да се справя. Каквото и да ми се случи, няма да се откажа. Моето място е на финал", коментира Ивона.

За свой противник на Арената тя се спря на вдовицата Виолета и определи избора си като практичен, но и емоционален. Ивона чистосърдечно призна, че двете не се разбират.

"Децата ще ме изчакат още малко, защото това е моят дуел. Приготвила съм си даже багажа за ратайския бряг. Знаех, че ще съм аз – много непрагматично мисли момичето и сега ще видим кой с каква стратегия е в предаването", закани се младата вдовица.

Женският дуел в неделя ще бъде напрегнат, защото Виолета има сериозна мотивация за победа. От една страна тя ще защитава мястото си в шоуто, тъй като още в началото съобщи, че иска да е първата жена победител във "Фермата". Друг силен мотив за победа е желанието й да отмъсти на Ивона, която преди няколко седмици отстрани приятелката й Диана и така я остави с един съмишленик по-малко.

Другият любопитен момент е, че това са жените, с които ергенът от с. Козлец Яни се разбира най-добре. Ивона му е приятелка, а Виолета определено му е тръпка.

Тази вечер наставниците на фермата Бети и Николай ще оценят свършената през седмицата работа и организацията, която Дарина създаде. От тяхното мнение ще зависи дали участниците ще имат достатъчно храна за следващите седем дни или ще им се наложи да гладуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Любовта на Алек е пълна постановка.Просто иска да остане на сцената за по-дълго време.със Със сигурност Валерия разбира че всичко това е фалш и затова категорично отказва дружба с него.Станислав също е голям интригант-остави Елена И Дарина сега настройва хората срещу Марина но защо не си зададе въпроса що за човек е той в очите на другите ? Единственият млад човек с положителни качества е Калоян.Дано и гостите оценят тези му качества........
23
0
 
6
 
! Отговори
провал преди 6 години
Продуцентите толерират,неспазването на правилата,мързела,клюките, интригите,лошото отношение към по-възрастните,обидните думи.Самите продуценти провокират лоши отношения,любовни свалки,скандали.Продуцентите режисират епизодите и самите те, и четящата зад кадър правят внушения като "убеждават" зрителя да не вярва на очите си а да вярват на това което те му налагат.
22
0
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Иван и Андрей завършват предаването с мото което трябва да се промени че "НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ " ! Единствените положителни участници са Калоян Яни Гечо.Явно жените са подбирани мързел тъпотия некадърност липса на възпитание и най вече интриги.Наистина в шоуто трябва да има конфликти сблъсъци породени от различните ценности и възраст но всичко си има граници.Дано са по-малко такива млади жени защото ще е жалко.Най големи *** са Ивона Франческа Елена Дано са по малко такива
21
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Иван и Андрей завършват предаването с мото което трябва да се промени че "НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ " ! Единствените положителни участници са Калоян Яни Гечо.Явно жените са подбирани мързел тъпотия некадърност липса на възпитание и най вече интриги.Наистина в шоуто трябва да има конфликти сблъсъци породени от различните ценности и възраст но всичко си има граници.Дано са по-малко такива млади жени защото ще е жалко.Най големи *** са Ивона Франческа Елена Дано са по малко такива
20
0
 
7
 
! Отговори
то, преди 6 години
Бети и Ники трябваше да дадат по една кошница само на Калоян и Яни за клетката на патпадъците.Останалите да ядат проваленото сладко от Валерия,защото нито чергите изтъкаха,нито пердетата направиха както трябва,парниците на устатите"работливци" Станислав,Иван и Алек -провал.С бойкот на фермера да има глад,защото само това заслужават.
19
0
 
8
 
! Отговори
,.,., преди 6 години
Злобни,мързеливи,жалки същества-Елена,Франческа,Валерия,Ивона-"гордост" за майките си.Алек не разби клишето,че футболистите са глупави и разглезени момчета затвърди го като добави,че се хващат с всяка женска само и само да постигнат целата си-неговата е финал.На този илитерат-дърваря от Доспей кой му даде диплома за"бизнес администрация"абсолютен алчен ***.Гечо работлив ако е на неговото,бойкот ако не му отърва-абсолютна драка.Иван,Станислав и Алек-интриганти също, само Калоян и Яни са +
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените са пълна нула, дори кукуто Божидара Бакалова ги сложи в малкия си джоб по умения, отдаденост и най-вече с поведение. Тия момичета дори не са научени да си отсервират посудата след вечеря. Последната седмица бойкотираха работата и стана ясно, че те сами по себе си нищо не могат - нито самодисциплина има, да не говорим за бачкане. Текат им лигите да останат на финал, ама надали. Цяла България им се присмя на лицемерието и мързела.
17
0
 
16
 
! Отговори
Зрителка преди 6 години
Възмутена съм от момичетата. То бива мързел, бива ама техният мързел е уникален. Нямат никакво възпитание, никаква отговорност. Но за интригите са супер. Тях ги владеят страхотно. В самото начало ми бяха симпатични, но ми паднаха в очите. Елена и Франческа в това отношение са супер. Елена действа подмолно и мълчаливо, а продажната душица на Франческа е машата на Елена. Боже господи и те ще създават семейства. Що се отнася до Дарина не е глупава, но много говори без да мисли. Търси само съжаления
16
1
 
18
 
! Отговори
Русалката преди 6 години
Франческа показа италианското лицемерие. Веднъж Дари как си, а след две минути по-късно вече я оплюваше пред другите цаци
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да праснеш Виолетка би било приятен трофей за всеки пич. Много класна мадама. И със сигурност е фурия в кревата!
14
4
 
5
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Виолета и Елена са много готини на външност и стават за сикиш :))) Елена е страшна интригантка и к*рва, сама си призна че влиза от връзка във връзка винаги с изневяра, не че има нещо лошо в това де, но е много притворена, потайна и веднага ще ти забие нож в гърба, Виолета пък е малко елементарна и простовата. Но пък и двете колко са хубави, направо не е истина. Другите са пълна скръб.
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интригантката Еленка:тази жена (визира Дарина) за фермер не става.Ехо от Марина:Тази жена за нищо не става.Видяхме ви двете що за стока сте.Едната влязла във Фермата използвайки историята за баща си клошар който не бил фактор в живота и.Добре.Но не споменава нито дума за втория съпруг на майка и който я е отгледал-пълна неблагодарност.Марина нито е първата,нито последната жена разведена жена с две деца.И някак по морално е входове да е мила за да ги отгледа отколкото да се чекне гола.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То стана ясно защо старозагореца "Пешо" крие почти две години връзката си с Валерия.Тя си е акъл море,глава шамандура,плИва ли плИва.Лош изказ,беден речник,заучени тийнейджърски фрази,тъпо изражение.Единствено атрактивно е тялото което и което липсва на "Пешо".И ако е този за който се предполага и поста който заема, е много са му ниски критерийте дори за забавление.
11
0
 
14
 
! Отговори
Стефанова преди 6 години
И на мен най-много ми харесват Калоян и Яни, защото са истински, здраво стъпили на земята! От момичетата нямам фаворитка, но така се показаха, че не мога да си харесам нито една! Жалко, че са толкова млади и нямат никакво възпитание, да не говорим за система от ценности! Но това НЕ Е ПРЕДСАВИТЕЛНА ИЗВАДКА НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО И ТАМ МИ Е УТЕХАТА!
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Калоян и Яни са доста приятни и положителни образи. Надявам се Яни да спечели, защото парите наистина ще бъдат инвестирани в селското стопанство.Жените са под всякаква критика. Но Дарина сама си е виновна за всичките си проблеми. Много слаб характер. Направо не знам какъв адвокат е...
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яни няма ли да я изплющи на изпроводяк?
8
1
 
29
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
От *** по -*** и най-вече мързеливи. Влезли в предаване уж да се пооблагородят, но мързелът и суетата е над тях. Момичетата са отвратително мързеливи и интригантки. Само Марина е по-работлива, а Дарина се блъска като вода в бряг и иска да направи нещо, но не й се отдава. Някои от момчетата й обещаваха да й помагат, но и те се подиграха с нея. Всички са гадни и искат да я провалят, но нали са ***, те ще гладуват. Момчетата са по-работни , но и те гледат, колкото се може по-малко да работят!
7
0
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Прав си ! тези двамата откровенно се подиграват - много са противни , от една страна големи "патриоти" , а от друга пълно опростачване и принизяване на народа , всичко (ферма,папараци,мези,концерти)което правят е само с тази цел-Опростачване и Чалгаризация ! Кой им дава ефир и защо?
6
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези , които гледат предавания от типа на свинeФермата е време да минат на профилактичен лекарски преглед
5
0
 
29
 
! Отговори
Готино преди 6 години
Браво на КалоЯни двамата са най-свежите и работливите във фермата,а за жените,какво да кажа,освен че за съжаление действителността в България отговаря на тази в предаването повечето са злобни,завистливи,мързеливи и най-вече меркантилни с огромни претенции и самочувствие без покритие,много жалко за тях и още повече за нас..