Джордж Клуни: Богат съм, киното не ми е приоритет!

Актьорът, притискан да влиза в американската политика
6 ное 2017 19:03, Екип на Tialoto.bg
15
Джордж Клуни: Богат съм, киното не ми е приоритет!
Снимка: архив, Reuters

Джордж Клуни не се е снимал за кинопродукция повече от година и изглежда това не го притеснява. Актьорът дори не се и напъва да продължи филмовата си кариера, а точно обратното. Пред The Sunday Times Клуни разкри, че вече имал достатъчно пари и киното не било приоритет.

"Вижте, играх прекалено дълго време. На 56 съм и вече не съм мъжът, който обира момичетата. Но ако някой убеди Пол Нюман да се снима в The Verdict, и аз ще се включа. Актьорството беше средство, с което плащах наема, но продадох компанията си за текила за милиард долара. Нямам нужда от пари. Имам пари. И мога да се снимам само в продукции, в които наистина искам“, коментира звездата, който вече е баща на близнаци.

Като човек с гражданско съзнание Джордж не пропуска случай да коментира и политическата обстановка в Америка и възможността самият той да влезе в политиката.

"Откакто Тръмп дойде на власт, много хора ме притискат да вляза по-активно в политиката и по-точно в Белия дом.

Нямам политически амбиции. Цял живот съм бил въвлечен в политиката... баща ми ръководеше Конгреса. Смятам, че мога да помогна по друг начин, като общувам с избирателите“, сподели актьорът.

"Тръмп е доста харизматичен покрай всичките си тези ужасни инциденти. Той е истинска тв звезда. Хората не го избраха, защото е постигнал нещо, те го познаваха“, добави той.

Още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Богатството е наследило от баща си.Клуни ми прилича на онези хора,които нищо не правят,само се чудат с какво да се захванат,но да е "нещо по-така".От президент,нагоре.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като киното не му е приоритет,защо играе в киното и се излага с мижави роли?
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече готов за Президент !
9
0
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Прав е човекът! Време е да си почине! Не си мислете, че е лесно да се снимаш във филми! И не злобейте! На 56 години, вече си достатъчно мъдър и животът е главен приоритет!
8
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като президент ще е много по полезен за света! Защото сегашния е жалък ***, при това дърт, който само го интересува рейтингът му. А той виси надолу, като члена му.
7
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОСТАТЪЧНО ГЛУПАВ Е ДА СИ ПРИЗНАЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОГО Е СТИГНАЛ ДО ХОЛИВУД... НА БАЩА СИ !ПОВЪРХНОСТЕН ТИП ОЖЕНЕН ЗА ТАЗИ ЛИВАНКА, С ЦЕЛ ДА ВЛЕЗЕ ЕДИН ДЕН В БЕЛИЯ ДОМ И ДА ИМА ВЛИЯНИЕ В МЮСЮЛМАНСИЯ СВЯТ!ТОЛКОВА ПОВЪРХНОСТНО, ТИПИЧНО ПО АМЕРИКАНСКИ... НО, ДАВАЙ ДЖОРДЖ... ЩЕ БЪДЕШ ПОРЕДНИЯТ НЕУСПЕШЕН ПРЕЗИДЕНТ КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ДЖОРДЖ БУШ-МЛАДШИ, ДО ДЕН ДНЕШЕН ! ВСИЧКО Е В НАША ПОЛЗА КАТО ЕВРОПЕЙЦИ !
6
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безинтересен, с нито едан запомняща се роля.
5
1
 
21
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Тоя не играеше ли в "Спешно отделение" на времето...
4
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога в никоя роля не ми е допадал като актьор.А за политиката той отдавна драпа затова и се раздели с прасчо -домашния му любимец и си взе ливанския третополов човек и си направиха близнаци инвитро износени от сурогатна майка-типично по холивудски сценарии.Готов е за прецедент по холивудси.
3
1
 
51
 
! Отговори
Селянин преди 6 години
Първият, който виждам да каже е стига ми толкова наядох се вече да дойдат младите.
2
14
 
15
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Голям! А още по-голям го прави това, че е любимеца на братя Коен, а това е голямо признание
1
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОГАТ СИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА КИНОТО!!! ДА ВЕЧЕ НЕ ТИ Е ПРИОРИТЕТ АКО ИМАШ ЗАХАР И СИ ЗАБРАВЯШ РЕПЛИКИТЕ :D