Вдовицата Виолета отнесе Ивона в дуела във "Фермата"

Двете изиграха само четири битки, резултатът - 9:1 за Виолета
21

Ивона по време на едно от силовите предизвикателства. Снимка: Фермата

Неравностойна битка видяха зрителите на поредния дуел във "Фермата", в който се изправиха Виолета срещу Ивона. Ивона успя да спечели само първата битка, която беше върху въпроси от Алманаха, а във всички силови игри се наложи вдовицата Вили.

Късметът изигра своята роля и макар резултатът да е категоричен, Виолета взе победите в игрите буквално на косъм, защото разликата в общото им време беше едва 31 секунди.
Вдовицата излезе на Арената с тениска с лика на децата си, на които посвети победата и в името на които се закани, че ще стане първата жена спечелила "Фермата".

Болярката Ивона беше една от най-мотивираните участнички, за която мнозина казваха, че няма да се спре пред нищо, за да стигне до финала. На първия си дуел, на който отстрани македонката Диана, тя изненада всички фермери, които до този момент я подценяваха, като дори успя да подобри рекорда на Силвия от втория сезон на хитовото риалити на bTV.

"Благодаря за това, което ми дадохте. Щастлива съм, че имаше хора, които повярваха в мен на този дуел и че получих втори шанс. Има хора, които ме обикнаха във фермата – за мен това е прекрасно. Преживях много неща, изправих се срещу много мои страхове, направих неща, които не съм вярвала", каза на сбогуване Ивона. Фермерите коментираха, че тя е разчитала прекалено много на тактиката и стратегията, а е трябвало да покаже повече действие.

"Посвещавам тази битка на майка ми и баща ми, искам да се гордеят с мен", призна на финала победителката Виолета.


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
6
 
! Отговори
:) преди 1 година
"Болярката" Ивона беше една от най-мотивираните участнички...но и тя се оказа използвана и изхвърлена от "обикналата я приятелка " Елена.За награда я направи фермер на седмицата.
18
2
 
9
 
! Отговори
До N17 преди 1 година
Много точно казано! Дано скоро да си тръгне и другата интригантка Елена.
Реакцията на Яни беше странна. До вчера бяга след Виолета, а днес рева за Ивон:))
17
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Болярката" Ивона, ме отврати как нагло и ехидно "ръкопляскаше" на Дарина когато тя се опита да им наложи своите правила като фермер.Тогава лъсна истинската и същност умело прикривана зад любезно държание.Заедно с Гечо( и двамата заради егоцентричността си) стартираха бойкота на Дарина като фермер и Еленка само това и чакаше и пусна останалите по пързалаката.Хубаво е че си тръгна.
16
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виолета би Ивона.Виолета,това което и на е на сърцето,това и е и на езика.Прибързано говори без да премисля защото е спонтанна.Работлива е.Коя друга жена освен нея се справя в кухнята-никоя.На 28 години е и има вече две дечица-две българчета.Преживяла е трагедия да изгуби съпруга си толкова млада но не се оставя това да я прекърши и да хленчи непрекъснато и да го използва в Фермата като някои други.Налага си да бъде силна като характер и физически също, заради децата си.Не видях лицемерие в нея
15
4
 
19
 
! Отговори
А някой преди 1 година
забеляза ли, че устатата Виолета готви перфектно и че тя единствена се извини искрено за грозните думи, казани на Станислав. Защо е искрено извинението й ли: защото няма изгода от него; тя мислеше, че ще бъде отсвирена на дуела, не вярваше, че ще спечели.
14
0
 
4
 
! Отговори
Венета преди 1 година
Има афоризъм: Културният човек не говори за култура!
13
3
 
10
 
! Отговори
към 11 коментатор преди 1 година
Бихте ли ми посчел/а поне един участник, който през цялото време да е бил чужд на лицемерието и интригата? Изграждаме мнението си от кадрите, допуснати да се излъчат от екипа. Накои участници успяха да развечаят старателно изграждания образ само с една реплика или мимика, които е възможно и да пропуснем ако сме разсеяни. Всички сме по малко подли...
12
6
 
14
 
! Отговори
до дядо пенс преди 1 година
Виолета е типичния представител - 0 IQ, 0 възпитание , чалга и прУстотия до шия .
11
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надявам се Виолета да стигне до финала и да не спечели. От нейната уста освен лицемерие и подмазване, друго не е излязло! Дано възлюбеният Яни да се осъзнае и да ѝ бие шута, преди да стане познатото на всички ни "Спечелих от лотарията и открих истинската любов."
10
9
 
47
 
! Отговори
дядо Пенс преди 1 година
До Заслужена

Ивона е типичен представител на младите хора в България - задоволитен IQ и отрицателен КПД/коефициент на полезно действие/ ...Арогантни,непризнаващи чужд авторитет,мързеливи и неинициативни ...
9
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виолета може и да е простовато момиче, но истинската интелигентност не се крие само в интелекта. Доста хора от фермата не могат да изразяват истинските си емоции открито, държат се невротично, не зачитат йерархията, не намират смисъл във фермерската работа, тоест във връзката на човек с природата и в естествените му взаимоотношения със земята и животните. Много ниско ниво и лоша култура, в смисъл лош усет за живот. Към тази графа спадат жените, които минават за уж по-свестни и "интелигентни".
8
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изключително неприятна жена - прУсташко поведение и 0 възпитание , чалгария страшна с вечно отворена уста .
няма да ме е яд ,ако вземе парите - има 2 деца -да са живи и здрави !
7
1
 
7
 
! Отговори
? преди 1 година
До Анонимен

Еднада ги посвщава на децата, другата на родителите.
6
8
 
34
 
! Отговори
Заслужена преди 1 година
победа на Виолета! Исках тя да победи, защото не обичам самодоволната надменност. В последните епизоди Ивон я видях като самодоволно, изключително безочливо младо същество. Човек трябва да има най-малкото респект от годините на по-възрастните; знанието си е знание, но то не е критерий за човешки качества! не ми допадна и търсенето от нейна страна на допирни точки с Вл Николов - беше ми фалшиво(клуб по интереси) Арогантността и агресията не се толерират от Онзи горе! Затова Ивон изгуби.
5
0
 
21
 
! Отговори
минувач преди 1 година
Да бе,оправдания! То и Юсеин Болт бие на финала с няколко хилядни от секундата,но взема златото!
4
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вили направи голям дуел вчера, а Яни много ми падна в очите.
3
6
 
19
 
! Отговори
Абе преди 1 година
ведно с голямата награда да взема и Яни за мъж,че то тия две деца растът,и искат да ядът!!!
2
10
 
37
 
! Отговори
Гурбетчия преди 1 година
Ако си гледал снощи,да ти обясня-първата си победа посвети на децата си,а втората-на родителите си.И разликата щеше да бъде повече от минута,ако не продължаваше да забива вече забити пирони.Така, че съвсем заслужено спечели.А пък селянина Яни се взе за един от"свестните"хора във фермата.Смешко.
1
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега последно, на децата си ли посвещава победата , или на майка си и на баща си !?!

Камъни, с които да елиминирате отрицателната енергия
Камъни, с които да елиминирате отрицателната енергия

Камъни, с които да елиминирате отрицателната енергия

Билки за здрави и силни кости
Билки за здрави и силни кости

Билки за здрави и силни кости