Във VIP Brother пореваха, шеф Петров и Златков - аут!

След 50 дни скандали участниците си поискаха прошка
32
Във VIP Brother пореваха, шеф Петров и Златков - аут!
Кадър: Нова тв

След близо два месеца скандали, нападки и лични обиди, участниците във VIP Brother се изправиха да си поискат прошка. В ревлива и емоционална обстановка Гани и Джули поискаха прошка от Мегз, Тото се извини за държанието си на шеф Петров, а Дани Златков се извини на Сашка Васева и семейството й за обидите, които изрече по неин адрес.

Шеф Петров пък си призна, че е излъгал Дани Петканов, че одобрява сватбата му с Александра в шоуто. Като родител, той е на мнение, че тържеството е трябвало да стане извън къщата и да присъстват семействата на младите. Признанието и искането на прошка пък неочаквано предизвика сълзите на Александра. Тя се засегна, че шефът е имал възможност да каже своето мнение на сватбата им или завинаги да замълчи. Създаде се впечатление, че самата тя не разбра грешката на Петров, а пък коментаторите в студиото нападнаха Петканов, че не я защитил. Не стана ясно дали и коментаторите нарочно не засилиха и драматизираха искането на прошка на готвача.

В крайна сметка във финалната седмица шоуто напуснаха Дани Златков и шеф Петров, а за победата ще се борят Дани Петканов, Александра, Тото, Джулиана, Маргарита, Енджи, Сашка и Мегз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
24
 
! Отговори
УЖАСНО ПРЕДАВАНЕ преди 6 години
МАХНЕТЕ ГО ОТ ЕКРАН - ИНТРИГИ , ПРОСТОТИЯ , ЕГО ....... -
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кошмарът ми е, че след бурна вечер с някаква мацка, която съм забърсал в бар, се оказва, че е участвала във ВИП брадър. Ще е много неловко, защото няма никакъв начин да съм разбрал, че е известна с нещо.
6
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който уважава себе си не гледа такива по;;;мии.
5
4
 
37
 
! Отговори
Реалистът преди 6 години
:) ... След като тази ГЛАВОЗАМАЙВАЩА ПРОСТОТИЯ е толкова вървежна ... просто НЕ искам и да си помислям за интелектуалното ниво на "Българите" , които я гледат !!! Но нормално де ... *** НАРОД = СЛАБА НАЦИЯ = ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ МУТРИТЕ И СТОЯЩИТЕ ЗАД ТЯХ "СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ" ... Всички знаем , че прости хора без много усилия могат да бъдат манипулирани и лъгани !!! ........ Един от "ИНСТРУМЕНТИТЕ" за това ЗАТЪПЯВАНЕ са МЕДИИТЕ и точно тези ТЪПАШКИ НАГЛАСЕНИ "ШОУ ПРОГРАМИ" ...
4
11
 
9
 
! Отговори
Small brotgher преди 6 години
Найстина момичето много се засегна!Честно казано не разбрах защо толко много се обиди?
3
2
 
38
 
! Отговори
АМАН преди 6 години
Къвто е народа такива са му и VIP-овете!Гледайте и се замаявайте!
2
1
 
56
 
! Отговори
Карла преди 6 години
"В ревлива и емоционална обстановка Гани и Джули поискаха прошка от Мегз" От кога Джулиана Гани са две??
1
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще си легна с чорапите от вълнение.