Рев, сълзи... Бащата на Алекс благослови семейство Петканови

Даде официално ръката на дъщеря си на Дани
21

Бащата на Алекс даде своята благословия за сватбата й с Дани. Кадър: VIP Brother

Положителните емоции във VIP Brother се завърнаха едва на финалната права на шоуто. По познатия сценарий, оцелелите участници в шоуто се срещнаха със своите близки в "замръзнала" поза, но пък сълзите от радост не липсваха.

Най-голям товар се стовари от плещите на младото семейство Петканови. Бащата на Алекс влезе в къщата и даде благословията си за тяхната сватба. Той се обърна и към Дани с думите "Радвам се, че си ми зет".

"Алекс, аз съм с теб, тати. Всички те обичаме. Радвам се, че си ми дъщеря. Много успех ви желая. Аз бих присъствал на вашата сватба, ако знаех, че е истинска. Просто не знаех, че сватбата е истинска", каза той.

После Дани пък директно поиска ръката на Алекс и получи заветното "Да". Поне от епизода не стана ясно обаче дали някой близък на Дани влезе да му вдъхне кураж няколко дни преди финала.

Иначе сред сълзи и подсмърчания Джулиана Гани получи обяснение в любов от своя съпруг Станимир, майката на Тото също успя да разчувства рапъра, а Енджи се срещна с ливанския си съпруг.

Майката на Мегз пък хвърли бомба за огромна семейна драма.

"Искам да кажа няколко неща, за твоята изгубена малка сестричка. Чувала съм и съм чела, че децата избират своите родители. Ти си избрала нас, не знам защо, може би Бог така е решил. Трябва да знаеш, че каквото и да се случва, който и да е срещу нас, ние сме едно семейство и се борим заедно. Ти си моят малък боец", заяви тя. Шеф Петров пък най-после прегърна Мегз и я успокои с думите "Важното е да бъдеш от едно цяло".

Сашка Васева също преживя своите емоционални моменти с появата на дъщеря й Христина, а Марги Хранова се разчувства при появата на синовете си Кристиян и Кирил и внука й Иван.

Финалът на шоуто е този петък, след което от 13 ноември влизат нова порция звезди в специалния сезон Big Brother: Most Wanted!


21
Още от
Напиши коментар Коментари
16
4
 
14
 
! Отговори
az преди 5 месеца
Лош човешки матерял , събран в една къща, та да може останалия лош човешки матерЯл да им гледа сеира.

Това е българия - чалга и ***.
15
1
 
17
 
! Отговори
Бай Шиле преди 5 месеца
Ред съзи,два сополе!
14
1
 
19
 
! Отговори
agent Boiko преди 5 месеца
Не знаех, че думата "БО'КЛУК" се цензурира, не зная и с каква незензурирана може да се замени, а всички чуждици не се цензурират, ще си забравите българският в България бе, по телевизиите се говори на българо-испански и българо-английски, не е ли срамота имаме най-точният език на света, а го унищожаваме, къде е национално отговорното чувство на тези "дръжки на микрофони" / журналистите / които се мъчат да изглеждат интелигентни от екрана употребявайки чуждици ?
13
2
 
21
 
! Отговори
agent Boiko преди 5 месеца
Изселил съм се от тази кошара България преди 17 г., но гледам български про'стотии постоянно по ТВ-то за да си поддържам веселото настроение винаги на ниво ! Повярвайте и тук има Brother, но такива съвършенни простотии не съм гледал, защо когато нещо се копира от вън в България винаги трябва да се опорочи и промени в негативна насока ? Само *** се предлага по всички Бг телевизионни програми, дори и "преписаните" от вън новини ви ги предлагат в променен и изгоден за политиците вид !
12
1
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 5 месеца
Бг випа не се пипа!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А шефчето що го немаше нощеска,да не са го изгонили,че без него играта е скучна!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ето това е новина от един новинарски сайт, браво!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ВТФ ?
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бащата не се ли кълнеше, че ще му даде един урок на лудия. Комунистите днес къртят плочки, единият нарича 80% де_били, другия му доказва, че е такъв
7
4
 
22
 
! Отговори
боян преди 5 месеца
тая не е ли лапнала нечий пръст още
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Театър...
5
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя Петканов е пълен д*бил. Само му погледнете ухилената физиономия. Все едно е на някакви планински гъби постоянно.
4
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ко ма ибе за Алекс, Дани и Дуди.
Във следващия формат очаквам зачеване в ефир и погребение, иначе няма да гледам.
3
0
 
18
 
! Отговори
Дани Петканов преди 5 месеца
ехехе сватба... ееехехе Брадър.... хехехе ЕХЕХЕ
2
21
 
6
 
! Отговори
Смотаняк преди 5 месеца
Телевизия не гледам от години ,но вип-а го следя защото е експеримент който вълнува...
Ще има биг брадър,нали?
1
2
 
51
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 месеца
Що ни занимавате с личните преживявания на тези случайни хора,влезли за пари под...прожекторите.Това не е...реалити,това е добре пресметната...далавера,а наивният народец би трябвало(според продуцента и...сценаристите) да...премалява от кефф че гледа буламача.Еее,не съм го гледал,поне аз.

Кейт Мидълтън роди момченце
Кейт Мидълтън роди момченце

Кейт Мидълтън роди момченце

Вредни ли са новите електронни цигари?
Вредни ли са новите електронни цигари?

Вредни ли са новите електронни цигари?