Рев, сълзи... Бащата на Алекс благослови семейство Петканови

Даде официално ръката на дъщеря си на Дани
21

Бащата на Алекс даде своята благословия за сватбата й с Дани. Кадър: VIP Brother

Положителните емоции във VIP Brother се завърнаха едва на финалната права на шоуто. По познатия сценарий, оцелелите участници в шоуто се срещнаха със своите близки в "замръзнала" поза, но пък сълзите от радост не липсваха.

Най-голям товар се стовари от плещите на младото семейство Петканови. Бащата на Алекс влезе в къщата и даде благословията си за тяхната сватба. Той се обърна и към Дани с думите "Радвам се, че си ми зет".

"Алекс, аз съм с теб, тати. Всички те обичаме. Радвам се, че си ми дъщеря. Много успех ви желая. Аз бих присъствал на вашата сватба, ако знаех, че е истинска. Просто не знаех, че сватбата е истинска", каза той.

После Дани пък директно поиска ръката на Алекс и получи заветното "Да". Поне от епизода не стана ясно обаче дали някой близък на Дани влезе да му вдъхне кураж няколко дни преди финала.

Иначе сред сълзи и подсмърчания Джулиана Гани получи обяснение в любов от своя съпруг Станимир, майката на Тото също успя да разчувства рапъра, а Енджи се срещна с ливанския си съпруг.

Майката на Мегз пък хвърли бомба за огромна семейна драма.

"Искам да кажа няколко неща, за твоята изгубена малка сестричка. Чувала съм и съм чела, че децата избират своите родители. Ти си избрала нас, не знам защо, може би Бог така е решил. Трябва да знаеш, че каквото и да се случва, който и да е срещу нас, ние сме едно семейство и се борим заедно. Ти си моят малък боец", заяви тя. Шеф Петров пък най-после прегърна Мегз и я успокои с думите "Важното е да бъдеш от едно цяло".

Сашка Васева също преживя своите емоционални моменти с появата на дъщеря й Христина, а Марги Хранова се разчувства при появата на синовете си Кристиян и Кирил и внука й Иван.

Финалът на шоуто е този петък, след което от 13 ноември влизат нова порция звезди в специалния сезон Big Brother: Most Wanted!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
14
 
! Отговори
az преди 6 години
Лош човешки матерял , събран в една къща, та да може останалия лош човешки матерЯл да им гледа сеира. Това е българия - чалга и ***.
14
2
 
17
 
! Отговори
Бай Шиле преди 6 години
Ред съзи,два сополе!
13
2
 
20
 
! Отговори
agent Boiko преди 6 години
Не знаех, че думата "БО'***" се цензурира, не зная и с каква незензурирана може да се замени, а всички чуждици не се цензурират, ще си забравите българският в България бе, по телевизиите се говори на българо-испански и българо-английски, не е ли срамота имаме най-точният език на света, а го унищожаваме, къде е национално отговорното чувство на тези "дръжки на микрофони" / журналистите / които се мъчат да изглеждат интелигентни от екрана употребявайки чуждици ?
12
3
 
21
 
! Отговори
agent Boiko преди 6 години
Изселил съм се от тази кошара България преди 17 г., но гледам български про'стотии постоянно по ТВ-то за да си поддържам веселото настроение винаги на ниво ! Повярвайте и тук има Brother, но такива съвършенни простотии не съм гледал, защо когато нещо се копира от вън в България винаги трябва да се опорочи и промени в негативна насока ? Само *** се предлага по всички Бг телевизионни програми, дори и "преписаните" от вън новини ви ги предлагат в променен и изгоден за политиците вид !
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А шефчето що го немаше нощеска,да не са го изгонили,че без него играта е скучна!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това е новина от един новинарски сайт, браво!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВТФ ?
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бащата не се ли кълнеше, че ще му даде един урок на лудия. Комунистите днес къртят плочки, единият нарича 80% де_били, другия му доказва, че е такъв
7
5
 
22
 
! Отговори
боян преди 6 години
тая не е ли лапнала нечий пръст още
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Театър...
5
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Петканов е пълен д*бил. Само му погледнете ухилената физиономия. Все едно е на някакви планински гъби постоянно.
4
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ко *** ибе за Алекс, Дани и Дуди. Във следващия формат очаквам зачеване в ефир и погребение, иначе няма да гледам.
3
1
 
18
 
! Отговори
Дани Петканов преди 6 години
ехехе сватба... ееехехе Брадър.... хехехе ЕХЕХЕ
2
22
 
6
 
! Отговори
Смотаняк преди 6 години
Телевизия не гледам от години ,но вип-а го следя защото е експеримент който вълнува...Ще има биг брадър,нали?
1
3
 
51
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Що ни занимавате с личните преживявания на тези случайни хора,влезли за пари под...прожекторите.Това не е...реалити,това е добре пресметната...далавера,а наивният народец би трябвало(според продуцента и...сценаристите) да...премалява от кефф че гледа буламача.Еее,не съм го гледал,поне аз.