Кевин Спейси, уволнен и от филм на Ридли Скот

Сцените с него ще бъдат презаснети с Кристофър Плъмър
Обновена: 9 ное 2017 18:14 | 9 ное 2017 18:14, Петя Славова
18
Кевин Спейси, уволнен и от филм на Ридли Скот
Снимка: БТА

Кевин Спейси ще бъде "изрязан" от завършения филм на Ридли Скот "Всички пари на света" и ролята му ще се поеме от Кристофър Плъмър малко повече от месец преди премиерата, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Пожелали анонимност запознати с продукцията източници заявиха, че Плъмър започва незабавно снимките в ролята на Дж. Пол Гети. Всички сцени със Спейси ще бъдат презаснети. В презаснемането се очаква се да участват и Марк Уолбърг и Мишел Уилямс, пише БТА.

Ридли Скот възнамерява да спази планираната дата на премиерата в САЩ на 22 декември.Първоначално бе предвидено световната премиера на филма да е на 16 ноември в Лос Анджелис на фестивала на Американския филмов институт.

Филмът обаче бе изтеглен по-рано тази седмица заради сигналите за сексуален тормоз срещу Спейси. Носителят на "Оскар" бе уволнен и от сериала "Къща от карти".




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 6 години
#15Абе Стейси може и да е гей-педофил,zа Спейси обаче се знае само ч е е гей.До този момент оплакалите са млади мъже,и май не толкова млади.А точно пък Американски прелести на мен не ми харесва.Виж обаче Обичайните заподорени е култов филм.
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стейси е гей педофил посягал на малки момчета . Точка , който иска да му гледа физиономията да гледа американски прелести . Аз не искам да го гледам
14
2
 
7
 
! Отговори
BigDick4you преди 6 години
До ninaА Ридли Скот, уви, отдавна вече не е брилянтен режисьор..
13
3
 
8
 
! Отговори
бах преди 6 години
Егаи първичните реакции. Значи достатъчно е някой да се оплаче и още преди да се види дали е истина, веднага почва гоненето не вещици. После пък ако нещата се окажат по друг начин на кой му пука. Да не говорим че всички оплаквания са за минало време и някак си ползите се казват с половин уста. Специално за Спейси онва келнерчето ми беше много смешно като обясняваше как са си разменили часовниците видиш ли ей така няколко кинта срещу 5500.
12
3
 
21
 
! Отговори
nina преди 6 години
Последно,Спейси насилил ли е някой от "оплакващите " се?Или просто си е прави свалки,а "свалените"сега се сетиха да се оплачат??Като барманът,дето продал часовника на Спейси и сега сигурно ще напише мемоари по темата..Не нам защо е тази истерия около Кевин Спейси,но той е брилянтен актьор,жалко,че Ридли Скот го сваля от филма си.
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственият НЕизнасилен е ЧЪК НОРИС
10
1
 
15
 
! Отговори
Климент преди 6 години
Е, какъв е, щом може да е всякакъв? Някакъв тип изтърсва нещо, случило се уж пред две десетилетия и, хайде, без доказателства и просто ей така, да унищожим човека. Това нормално ли е? Тоя защо мълча досега? Онази компания се чудила как да излезе от проекта за филма, защото е искала да си спести парите и случаят просто е добре дошъл. останалото е жълта преса и човешка глупост.
9
3
 
24
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Цялата тази какафония около Спейси все повече прилича на лов на вещици. И от то хора, чиито морални устои са на кота нула.
8
2
 
20
 
! Отговори
Дам преди 6 години
Може да е всякакъв,но не може да му се отрече,че е брилянтен актьор. Ридли губи,защото филма няма да е същия без Спейси.
7
4
 
6
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
сега ми става ясно защо толкова добре играеше психарски роли!
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръстоносен поход. Изгарят на кладата еретиците. И всички се правят на по-вярващи от папата.
5
2
 
6
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Е сега поне ще му остане достатъчно време за момченца.
4
0
 
23
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Тук в бг половината шефове трябва ги изволнят !!!!
3
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оливането вече е в разгара си.
2
4
 
4
 
! Отговори
не гей, а педофил преди 6 години
Ако е имало малки момченца в каст-а е ясно защо.
1
2
 
24
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Ами и Плъмър се окаже социалист(от ляво)и него ли ще го ***