Заговор доведе до нов женски дуел във "Фермата"

Дарина избра да води битка за оставане с Франческа
Обновена: 10 ное 2017 18:07 | 10 ное 2017 15:49, Александър Попов
8
Заговор доведе до нов женски дуел във "Фермата"
Елена и Франческа заговорничат. Снимка: Фермата

В резултат на първия заговор във "Фермата", деветият дуел в шоуто отново ще бъде женски. Сили в него ще премерят юристката Дарина и италианката Франческа. Фермерът на седмицата Елена посочи Дарина за първи дуелист, като решението си взе, след като се допита до всички участници чрез референдум.

"Всеки от фермерите даде своя глас. Аз гласувах за Марина – харесвам я, но го направих, за да видя какво може да покаже на Арената. Иван Гинчев също предпочете така. Групата обаче реши ти да си първият дуелист, Дарина. Имаш 24 часа да решиш кой ще е вторият", обяви резултата от допитването Елена.

Самата Дарина определи това решение като "колективна безотговорност" и избра Франческа за втори дуелист, като коментира, че италианката сама се е поставила в тази ситуация, доверявайки се на приятелката си Елена.

През тази седмица Франческа и Елена влязоха в заговор, целящ на първо място отстраняването на Иван Гинчев, а впоследствие и по-лесното им придвижване към финала. Схемата им започна още миналата седмица, когато дни преди дуела между Ивона и Виолета, Франческа каза на философката да посочи Елена за Фермер на седмицата в случай, че загуби.

Оттам нататък заговорът между Франческа и Елена целеше новата фермерка на седмицата да изпрати италианката за ратай заедно с Иван Гинчев, който впоследствие да бъде избран от Елена за първи дуелист и така да няма възможността да подрежда точките за победа на дуела и евентуално да бъде елиминиран.

Задачата на Франческа беше да обработи емигранта по време на ратайството така, че той да избере именно италианката за следващ Фермер на седмицата и по този начин, движейки се в пакет, двете момичета да стигнат до финала на шоуто. Двете бяха изрично предупредени, че никой няма право директно да влияе на Фермера на седмицата относно изборите му за ратаи и първи дуелист. Въпреки предупреждението, Елена и Франческа нарушиха правилата и водещият Иван Христов обяви, че продукцията ще се възползва от правото си да осуети всякакво манипулиране на играта и определи, че ратаите през седмицата ще са две жени.

Това автоматично доведе до женски дуел в неделя. След извънредното развитие на ситуацията Елена реши ратаи през седмицата да бъдат Марина и Дарина.

След като Дарина избра да се изправи срещу Франческа на Арената, италианката призна, че е разочарована от приятелката си Елена и осъзнава, че е жертва на заговора им.


8
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иван и Андреи с игрите които очределиха помагат на адвокатката , трябваше игрите да са по силови , в предните беше така . Трябва камерите да показват хронометъра в противен случаи остават съмнения за измама.
7
4
 
0
 
! Отговори
Гошу преди 1 година
Гледам Брадъра, после си връщам на телевизора Фермата. От Фермата само Вили и Елена са много красиви жени, на които не може да им устои човек, със страхотни тела, а от Брадъра начело с Енджи и Алекс всички по реда си.....без Хранова и дегустаторката :))))
6
0
 
30
 
! Отговори
Готино преди 1 година
На лицето на Елена усмивката се появява единствено в случаите,когато й се отдаде възможност да прецака или обсъди някого зад гърба му,от космоса си личи,че е душевно пуст човек..
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз искам на дуел Иванушка и Андрешко.
4
16
 
10
 
! Отговори
ППП преди 1 година
Някой нормален гледа ли я тая БОЗА!?
3
0
 
16
 
! Отговори
nd преди 1 година
Новина от преди два дни....Много е смешно
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката две мързеливи антижени.Интригантки и схемаджийки.Добре че ги показаха в Мързело-фермата за да разберат че-Никога не е късно да станеш за резил.Това се отнася и за продуцентите и екипа на предаването които показаха с кастинга и толериране на интригите че до каквото и предаване да се докопат го орезиляват.Беше Фермата,стана Кръчмата,сега Мързело ферма.Да дават наградата на Калоян- единствения достоен и да приключват този РЕЗИЛ.
1
10
 
18
 
! Отговори
чао,дарина ! преди 1 година
франческа да не се прави на ощипана,и тя до завчера заговорничеше,и все между капките минава до сега. но пък е време тази хленчеща дарина да си ходи. срещу всеки дуел - все нещо е наранена - я ръката и, я душата и....хайде - стига. ивон я свиваше кръст - тя я прати на дуел, сега имала някога песъчинки в бъбреците,тя ги изкара по-големи камъни от морените на витоша. хайде да тръгва да търси гадже на дъщеря си /сина си /,стига нещастни физиономии !

Типове поведение, които привличат мъжете най-много
Типове поведение, които привличат мъжете най-много

Типове поведение, които привличат мъжете най-много

Дневен хороскоп за 10 декември
Дневен хороскоп за 10 декември

Дневен хороскоп за 10 декември