Любов като на кино: Жените в живота на Ален Делон

Кои са завоеванията на знаменития френски актьор?
11 ное 2017 11:36, Екип на Tialoto.bg
30
Любов като на кино: Жените в живота на Ален Делон
Снимка: архив, Reuters

Може да звучи парадоксално, но в началото на своята кариера Ален Делон е изпитвал сериозни трудности. Имало дори констатации, че е прекалено красив за тази професия.

За разлика от своята родина, в Холивуд веднага го забелязват и още след първите проби му предлагат 7-годишен договор. Но той отказва, защото е убеден, че трябва да се развива в родината си, а самочувствието му е на високо ниво – в един момент ще го пожелаят и от Меката на киното срещу много пари.

Успехът и славата идват бързо, а жените в цял свят започват да въздишат по него. Неговият живот е белязан не само от звездни мигове, но има и тъмна страна. Медиите на няколко пъти го засичат с представители на мафията. В лудите му години обаче това не пречи на неговия ореол на желан от жените.

Само споменаването на името на Ален Делон предизвиква мигновена асоциация с мъжката красота. Само преди дни, на 8 ноември, той навърши 82 години, а сп. Elle припомня неговите най-големи завоевания на интимния фронт.

Роми Шнайдер

Младата австрийска актриса Роми Шнайдер е първата щастлива жена, паднала жертва на чара на Делон. Те се срещат на снимачната площадка на филма „Кристина“ през 1958 година. По това време Шнайдер вече е филмова звезда, а Ален прави първите си стъпки в голямото кино. Двамата са заедно шест години, а медиите описват романса им като "Век на любовта". Но дългоочакваната сватба така и не се случва. Независимо, че Роми на няколко пъти прощава изневерите на възлюбения си. Статутът на любимата жена на Ален Делон обаче не е присъден на нито една от неговите любовници.

Вижте останалите  любовници на Ален Делон в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 3 К'ва Бриджит Бардо , к'ва кукла Барби???Шарън Стоун в Първичен Инстинкт!1992-ра!Няма по- голяма!
5
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Недостижим е по красота
4
4
 
20
 
! Отговори
1 преди 6 години
На публикуваните снимки жените не в план, да се вижда добре и фигура, и лице.
3
4
 
43
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Ален Делон и Брижит Бардо са най-красивите в киното на 20 век.
2
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Липсва първата. По-дива и от него. С репутация на най-красивата сред артистичните среди по това време.
1
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Можеше да напишете1. в живота на кого той е бил жена ( защото е придобил популярност и пари първо чрез "най-древната професия")2. и да публикувате снимки , да се съпостави сегашния и тогавашния престижен вкус.