Любов като на кино: Жените в живота на Ален Делон

Кои са завоеванията на знаменития френски актьор?
11 ное 2017 11:36, Екип на Tialoto.bg
30
Любов като на кино: Жените в живота на Ален Делон
Снимка: архив, Reuters

Може да звучи парадоксално, но в началото на своята кариера Ален Делон е изпитвал сериозни трудности. Имало дори констатации, че е прекалено красив за тази професия.

За разлика от своята родина, в Холивуд веднага го забелязват и още след първите проби му предлагат 7-годишен договор. Но той отказва, защото е убеден, че трябва да се развива в родината си, а самочувствието му е на високо ниво – в един момент ще го пожелаят и от Меката на киното срещу много пари.

Успехът и славата идват бързо, а жените в цял свят започват да въздишат по него. Неговият живот е белязан не само от звездни мигове, но има и тъмна страна. Медиите на няколко пъти го засичат с представители на мафията. В лудите му години обаче това не пречи на неговия ореол на желан от жените.

Само споменаването на името на Ален Делон предизвиква мигновена асоциация с мъжката красота. Само преди дни, на 8 ноември, той навърши 82 години, а сп. Elle припомня неговите най-големи завоевания на интимния фронт.

Роми Шнайдер

Младата австрийска актриса Роми Шнайдер е първата щастлива жена, паднала жертва на чара на Делон. Те се срещат на снимачната площадка на филма „Кристина“ през 1958 година. По това време Шнайдер вече е филмова звезда, а Ален прави първите си стъпки в голямото кино. Двамата са заедно шест години, а медиите описват романса им като "Век на любовта". Но дългоочакваната сватба така и не се случва. Независимо, че Роми на няколко пъти прощава изневерите на възлюбения си. Статутът на любимата жена на Ален Делон обаче не е присъден на нито една от неговите любовници.

Вижте останалите  любовници на Ален Делон в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
2
 
! Отговори
Тахита преди 5 години
Какво толкова харесвате Ален Делон.Той има сами красива глава.Тялото му е лишено от мъжественост-слаб,среден ръст и толкова.Е,в ония години,когато беше млад,всички го харесваха.Че, кого да харесат?Морала му обаче, е останал колбасарски /нали е син на месар./Отказал Холивуд.Ами,не е било от патриотизъм,а отстрах,че по онова време бяха Ричърд Бъртън,Марлон Брандо и щяха да га смелят.Никога не ми е бил симпатичен.
25
3
 
33
 
! Отговори
Петя преди 6 години
Роми се е самоубила с разбити нерви заради трагичната смърт на сина си когото много е обичала! А не заради Делон,връзката им е била от одавна приключила. Делон е имал Брак само с Натали Делон-другите-Мишел Дарк и холандската манекенка от която е имал две деца Не са били Никога законни съпруги. Прочетете биографията му.
24
26
 
22
 
! Отговори
petarziz преди 6 години
ако не знаете Роми Шнаидер се самоубива когато вижда на калъп Ален Делон с неговият бодигард от сръбски произход
23
13
 
28
 
! Отговори
1 преди 6 години
Триете ме, защото не Ви отърва. Не пиша, че не е красив. Вас само това Ви интересува. Но Ален Делон е в най-чист вид въплъщение на единствената , по същество, тема в киното на Запада - естетизация на злото. Като артист е посредствен. Има стотици филми с негово участие и само единици, за които си струва да се спомене. Не само за жените важи пътят към големите пари в киното.
22
5
 
25
 
! Отговори
до 21 преди 6 години
Е, ти направо откри топлата вода.
21
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж на всички времена.Красив и харизматичен,остарява естествено и красиво.Не като 'оливудските "мъжаги" с пластични операции и подути ботоксови лица.Нито една от жените му не е била достатъчно красива за него.
20
14
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
На жените...вяра да нямаш.Мъжете сме по...постояни.
19
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах, този син балон! Както пееше Кирчо Маричков.
18
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че всеки мъж рано или късно си намира жена тип майка, която да го разбира и да го подкрепя при всички положения и такава беше Мирей Дарк за него. Такива връзки издържат и най - много. Но май беше влюбен повече в жени, с които беше за много по - кратко време...
17
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 17 Ми на пича има за какво да му е голямо самочувствието като от 50 години прави кино. за разлика от нашите папагали, дето имат 2-3 роли в киното и се мислят за звезди.
16
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ален Делон-красотата,като проклтие,или прекалено самочувствие и женска наивност.
15
3
 
41
 
! Отговори
марги преди 6 години
Недостижим! Сега няма такива красавци! (в киното)
14
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 Нещо повече..Ален Делон стана още по- сексапилен след 50-те си години.
13
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както беше казал най-великият наш водещ на тв предаване- Великият Кеворк Кеворкян" Някои хора остаряват като ***, а други като катедрали"
12
3
 
32
 
! Отговори
глупости преди 6 години
Разбира се,че има!Това е Мирей Дарк!Тя не може да има деца,за това и се разделят!Но Делон е ясен,като казва:"Това е жената на живота ми!"
11
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жо Дасен ..извинявам се
10
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ален Делон освен физическата си красота има и още по-пленителен глас за жените. Нещо като Джо Дасен.
9
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ален Делон е номер едно, еталон за мъжка красота.Добре, че не е приел да стане част от Холивуд. А и по това време френското, и въобще европейското кино е на светлинни години напред от Холивуд. Въобще трагедия за човечеството е, че печалбите от зрелища изядоха културата в киното, а и въобще във всичко. Триумфът на Холивуд в световното кино е сравним с триумфа на чалгата в България. Елитарността от културата се измести към парите. Парите изядоха човека.
8
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя и на 90 да стане пак ще лепи гаджета от по на 30.Безспорна красота. Което си е така си е така...От Хетеросексуален.
7
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Ален и жените до него са класа . Сега няма такива красиви хора .Коя е първата му любов, за която пише номер 2 ?