Тото надви Марги Хранова, грабна победата във VIP Brother

Мегз остана трета, пожела си дете
11 ное 2017 09:26, Александър Попов
120
Тото надви Марги Хранова, грабна победата във VIP Brother
Кадър: Нова тв

Един противоречив сезон на VIP Brother, който премина с куп скандали, излагации и една сватба, приключи. Във финалната вечер присъдата на зрителите очакваха петимата финалисти - Джулиана Гани, Маргарита Хранова, Мегз, Тото и Александра Богданска.

По традиция те се качиха на сцената с популярни български изпълнители, като музикалната вечер бе открита от Криско и Гани. След това прозвуча "Мой стих" в изпълнение на Нели Рангелова и Алекс, Тото и Галин вдигнаха също публиката, а безспорно и очаквано най-добре прозвуча популярната песен на Маргарита Хранова "Оставаме", която имаше за партньор Милица Гладнишка. Мегз пък определено успя да надвика своя музикален партньор Фики. 

Всички финалисти получиха подкрепа в студиото, която на моменти надминаваше разумните граници. В опитите да се идеализират участниците се чуха хвалебствия, сякаш в къщата в Нови Хан своята популярност са мерили Мадона и Марги Хранова, а Джулиана бе сравнена едва ли не с Айнщайн след постиженията си на теста за четвъртокласници.

Така или иначе изпълненията на звездите въобще не бяха определящи за избора, тъй като с най-нисък вот се оказаха Гани и Алекс. Двете побързаха да се видят с мъжете си и приятелите, а и нямаше как да очакват, че ще попаднат в призовата тройка.

Един от най-силните играчи, на моменти също прекрачващ разбиранията за здраве - Мегз, остана на трета позиция. Тя си тръгна с желанието до година да име дете. Втора остана голямата звезда на къщата Маргарита Хранова, която за разлика от други свои колежки в това предаване не мрънкаше и не проявяваше претенции. Естествено, на раздяла похвали Тото и бе категорична, че бъдещето е за младите и трябва да им се дава шанс.

"Това е някаква магия, брат! Не мога да го опиша", заяви победителят Тото, след като последен напусна къщата като победител.

В крайна сметка тази къща в понеделник отново ще бъде пълна с известни хора от шоубизнеса, които пък един месец ще ни доказват какви големи звезди са...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 79Абсолютно си прав за предаването,но там влизат хора само и само за пари,а както знаеш в този свят всичко вече се крепи на пари....,само не си прав за едно ,тя не е еврейка,защото майка и е българка,...няма как да стане по баща.....
73
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това предаване цели допълнителното опростачване на народа. Ники Пънчев и онази еврейка Сърчаджиева са водещите, какво да коментираме?
72
3
 
26
 
! Отговори
199 преди 6 години
Браво!Ама такива ВИПОВЕ,че да ни завидят от Европа!А пък и подрастващите има какво да научат от тези от тези батковци и каки!Боже,Боже слез си прибери версиите!!!
71
4
 
13
 
! Отговори
33 преди 6 години
Очаквано, простотията изпраскала като своя емлеме Всевиждащото око си избра за победител сатаниста. Пазете си децата от покварата на Лукавия.
70
2
 
29
 
! Отговори
Koй? преди 6 години
Кой е Тото?
69
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това го гледах много малко. предимно издънките на шефа, защото това е сейра, а този дори не го знам кой е, но спечелил, а после да се верва, че не било нагласено и режисирано всичко.
68
8
 
17
 
! Отговори
Трагедия преди 6 години
България е пълна с интелектуалци. Поне 80% са тотални гении. Такива хора няма как да сбъркат в избора си на VIP :)
67
17
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Браво на Кака ви Марги, че зае второто място в тази престижна класация. След Данчето и Ритонките и тя ще се пооблажи с премийка от Вип Брадър. Те Соц. певачките от времето на Тошо и без това имаха в актива си по десетина хита, с което се изчерпваше целият им репертоар, но пък по онова време заедно с барманите и сервитьорите се намираха на върха на хранителната верига в онова общество. Така че Вип Брадъра добре е помислил и за пенсионния им фонд ... !!!
66
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За първи оът се отказах да гледам на средата на сезона.
65
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 69 Муахахахаха..значи всички българи сме пияници, като включим и теб! Това е разликата между пияница и човек който си пийва вечерно време.
64
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като казаха Тото и спрях звука на телевизора. Тото беше мой фаворит в началото, но след агресивните му изблици няма как да го харесам. Да си го харесва майка му, защото тя го е отгледала такъв. Радвайте му се и гласувалите за него и си вземете един такъв вкъщи. Много мил, но като пийне, и скача да мачка хората. Ще откриете, че животът с тях е много вълнуващ, докато не решат да смачкат вас. Или този дето го мачкат не смачка вас. Или някаква вариация. За мен Маргарита Хранова беше по-достойната.
63
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 61 БългаринБългарино, точно затова си българин, защото без да знаеш какви пороци има тоя на снимката го набеждаваш с тях. Откъде знаеш, че е наркоман? А това че си пийва го прави пияница? Че кой нормален българин не пие умерено като него в тази държава? Ти ли? Пияница е от сутринта до вечерта да се наливаш като Ласкин например. Къде го видя един път това у тоя? Къде го видя ПИЯН? Едно е да си на градус вечрта, друго е да си пиян през целкия ден. Огромна е разликата.
62
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 65 не е свършила...от понеделник пак започва с още по-голяма чобания...БИГ Брадър.И това ще е Биг Брадъра в който трябва да са любимците на народа от сезоните досега. Тоест аз предлагам Пацо, Найден, Гроши и Миро ревльото за начало в списъка....
61
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 55 милиона открадната държавна пара, Кириле, в белите държави нямаше да излезеш поне 20 години от панделата!
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 64 Брачед, те една статия не им е позволено да напиашат че Домуса откраднал 55 милиона от държавата чрез БМФ и сега е длъжен да ги върне след като го осъдиха, ти си тръгнал за някви твои постове да крякаш. Не се излагай.
59
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е че на оня шеф петров му се срина реномето- има ресторант баш на жълтите павета на 100 метра от Парламента. Другите няма какво да губят, но тоя се оака яко. Показа що за човек е.
58
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам идеа кой е този селски бек.
57
6
 
29
 
! Отговори
Българин преди 6 години
От кога един наркоман и пияница се смята за ВИП?!Жалка държавица сме...
56
15
 
7
 
! Отговори
за 60 преди 6 години
Въпросния на снимката победител тренираше любителски (по едно време) бокс в залата на Коко Тайсъна. Познават се ,но никога нямаше да удари Петров, защото ако го лепне има вероятност да го убие. Най-много да беше го хванал за гушата и да го повали на пода ако Петров му скочеше.
55
5
 
30
 
! Отговори
qwer преди 6 години
В кошарата "България" разбира се, че уважавана звезда като Хранова е обречена на провал, в кой свят овцете са имали "разум", та "пасат" само там където ги заведат чобаните / Н. Кънчев и Брадъра /!