Тото надви Марги Хранова, грабна победата във VIP Brother

Мегз остана трета, пожела си дете
11 ное 2017 09:26, Александър Попов
120
Тото надви Марги Хранова, грабна победата във VIP Brother
Кадър: Нова тв

Един противоречив сезон на VIP Brother, който премина с куп скандали, излагации и една сватба, приключи. Във финалната вечер присъдата на зрителите очакваха петимата финалисти - Джулиана Гани, Маргарита Хранова, Мегз, Тото и Александра Богданска.

По традиция те се качиха на сцената с популярни български изпълнители, като музикалната вечер бе открита от Криско и Гани. След това прозвуча "Мой стих" в изпълнение на Нели Рангелова и Алекс, Тото и Галин вдигнаха също публиката, а безспорно и очаквано най-добре прозвуча популярната песен на Маргарита Хранова "Оставаме", която имаше за партньор Милица Гладнишка. Мегз пък определено успя да надвика своя музикален партньор Фики. 

Всички финалисти получиха подкрепа в студиото, която на моменти надминаваше разумните граници. В опитите да се идеализират участниците се чуха хвалебствия, сякаш в къщата в Нови Хан своята популярност са мерили Мадона и Марги Хранова, а Джулиана бе сравнена едва ли не с Айнщайн след постиженията си на теста за четвъртокласници.

Така или иначе изпълненията на звездите въобще не бяха определящи за избора, тъй като с най-нисък вот се оказаха Гани и Алекс. Двете побързаха да се видят с мъжете си и приятелите, а и нямаше как да очакват, че ще попаднат в призовата тройка.

Един от най-силните играчи, на моменти също прекрачващ разбиранията за здраве - Мегз, остана на трета позиция. Тя си тръгна с желанието до година да име дете. Втора остана голямата звезда на къщата Маргарита Хранова, която за разлика от други свои колежки в това предаване не мрънкаше и не проявяваше претенции. Естествено, на раздяла похвали Тото и бе категорична, че бъдещето е за младите и трябва да им се дава шанс.

"Това е някаква магия, брат! Не мога да го опиша", заяви победителят Тото, след като последен напусна къщата като победител.

В крайна сметка тази къща в понеделник отново ще бъде пълна с известни хора от шоубизнеса, които пък един месец ще ни доказват какви големи звезди са...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
17
 
! Отговори
qwer преди 6 години
Шоуто на лицемерието с водещ "баш лицемерът" Н.Кънчев приключи за да започне в понеделник шоуто на "Баш Лицемерите" водещият знаете - същият ! България е умишлено умъртвявана , на територията и се предлага от медии и политици само усъвършенстване на лицемерие, зло, завист и подлост пример : "ВИП Брадър", "Биг Брадър", индийски и турски филми, лицемерни и слугински медии, политици бандити и мафиоти......осъзнайте се бе хора, навели сте се и ръкопляскате само на лошите житейски неща......
33
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя за какъв са изживява не знам ? Сигурен съм че никой нормален не е гледал товапредаване точно заради него и жълтият папагал .Мога да ловя бас че до месец ще му нацепят канчето здраво някъде .Много на буен се направи и ще страда много .Шефа ще го изяде с парцалите в София и ще дигне банкет след това в ресторанта си .
32
4
 
20
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Аз постоянно около себе си в София виждам мъже и момчета, които са с толкова тъмен цвят на кожата и толкова синеещи венци, че съм убеден че някъде в родословното им дърво се дундурка индийска ябълка. И то по офиси ги виждам. Убедете ме че са славяни. Но не! Трябва да изритаме Алфредо и да оставиме ромското футболистче, дето може да се сравнява с Роналдо единствено по самочуствието.Плюете по Брадъра но всъщност 80% от българиите са с профила на брадърджиите. Затова й това шоу се гледа. Тъжно!
31
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 34 Ама не е ли смешно Цецко Олигoфрена вчера от парламентарната трибуна да оплюва Нинова и цялата комунистическа пасмина в парламента заради Иво Христов, като неговия вожд има същият дебилски език като нарече българите лош матрял? М?
30
1
 
20
 
! Отговори
ккккккк.....ррр преди 6 години
"Дебилиада" 1част завърши, от понеделник идва 2част! Да не забравите да цъкате есемеси!
29
1
 
19
 
! Отговори
:):) преди 6 години
тоз петел ли, ужас, копие на селски бек, който се ежи за какво ли не. Въпрос на престиж. Идете по дискотеки и механи и ще разберете защо ставст побоища и се трепят точно такива екземпляри.
28
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казва Бойко имаме много лош материал .А Тодор Живков казваше сега всеки ден и час навсякъде има материал .Един депутат каза истината 80% от хората в БГ са дебилли .11 процента са креттени и обратнни .Това означава че около 5% има останали нормални .Така че очаквах и по лош сценарии за гласуването на *** .
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефчиту Питроф "*** спрете им пиенето бе!" Муахахахаха
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 28 В интерес на истината Черния трябваше да спечели. Показа какво е себеирония( не знае езика и го показа още по-актьорски като се правеше на пълен абориген), показа и какво е уважение към всеки в къщата. Имаме много още да се учим ДАЖЕ от един "Маймун"!
25
1
 
20
 
! Отговори
anon преди 6 години
кой е този на снимката?
24
2
 
18
 
! Отговори
дебил преди 6 години
От новините разбрах че има такова предаване, българи с име тото и мезга
23
3
 
17
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Ако не е нагласено, беше редно той да спечели. ББрадъра е олицетворението на останалите в България-неуспели футбайлерчета, раперчтета, прос.таци, плеймейтки и фолкпевици. За кого мислихте, че ще гласува селско-провинциалната ни нацийка? За не.гъра ли /който единствен заслужаваше май?/, за Хранова дето примерно у Лясковец не я са я чували дори? Петканов не им пасва, добронамерен е, захаросан - ге.й неккав, мани го... и го ***'наха.Гласуващите припознават своя профил в тоя бокл... Няма спасение!
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня Дани Златков Роналдото като видя че приятелчето му Тото скочи на Петров и оня нацапа гащите и той реши да му скочи..даже го удари с нос в главата и му потече кръв. Смятай колко е бил пиян. Муахаххаха...
21
1
 
15
 
! Отговори
Гунчо Гунчев преди 6 години
Това не е ТВ формат, а чиста Отврат, но филмите са скъпи за нашите евтини, псевдо телевизии.
20
1
 
8
 
! Отговори
извънземното със све преди 6 години
До Коце кметаНе, в понеделник ще видим новите дразнители :)
19
1
 
18
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 6 години
Пошло, долнопробно и инфантилно шоу. Противна, гадна работа!
18
2
 
18
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
Свърши ли накрая тази долнопробна простотия? Май повече от 80% от българите са ***...
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има връзки тоя, щом и Шефчето се наака пред него...
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 22 Остави другите ***, че са влезли в къщата да се правят на маймуни заради хонорара, но Маргарита Хранова направо не можах да повярвам, че е вътре.
15
1
 
18
 
! Отговори
цвете преди 6 години
НЕ ГЛЕДАМ ПОДОБНИ ПРЕДАВАНИЯ - НАГЛАСЕНИ ПРЕИГРАВАНИЯ.А ХОРАТА УЧАСТВАЛИ ДОКАЗВАТ КОЛКО НИЗКО МОЖЕ ДА ПАДНЕ ЧОВЕК ЗАРАДИ ПАРИ