Тото надви Марги Хранова, грабна победата във VIP Brother

Мегз остана трета, пожела си дете
11 ное 2017 09:26, Александър Попов
120
Тото надви Марги Хранова, грабна победата във VIP Brother
Кадър: Нова тв

Един противоречив сезон на VIP Brother, който премина с куп скандали, излагации и една сватба, приключи. Във финалната вечер присъдата на зрителите очакваха петимата финалисти - Джулиана Гани, Маргарита Хранова, Мегз, Тото и Александра Богданска.

По традиция те се качиха на сцената с популярни български изпълнители, като музикалната вечер бе открита от Криско и Гани. След това прозвуча "Мой стих" в изпълнение на Нели Рангелова и Алекс, Тото и Галин вдигнаха също публиката, а безспорно и очаквано най-добре прозвуча популярната песен на Маргарита Хранова "Оставаме", която имаше за партньор Милица Гладнишка. Мегз пък определено успя да надвика своя музикален партньор Фики. 

Всички финалисти получиха подкрепа в студиото, която на моменти надминаваше разумните граници. В опитите да се идеализират участниците се чуха хвалебствия, сякаш в къщата в Нови Хан своята популярност са мерили Мадона и Марги Хранова, а Джулиана бе сравнена едва ли не с Айнщайн след постиженията си на теста за четвъртокласници.

Така или иначе изпълненията на звездите въобще не бяха определящи за избора, тъй като с най-нисък вот се оказаха Гани и Алекс. Двете побързаха да се видят с мъжете си и приятелите, а и нямаше как да очакват, че ще попаднат в призовата тройка.

Един от най-силните играчи, на моменти също прекрачващ разбиранията за здраве - Мегз, остана на трета позиция. Тя си тръгна с желанието до година да име дете. Втора остана голямата звезда на къщата Маргарита Хранова, която за разлика от други свои колежки в това предаване не мрънкаше и не проявяваше претенции. Естествено, на раздяла похвали Тото и бе категорична, че бъдещето е за младите и трябва да им се дава шанс.

"Това е някаква магия, брат! Не мога да го опиша", заяви победителят Тото, след като последен напусна къщата като победител.

В крайна сметка тази къща в понеделник отново ще бъде пълна с известни хора от шоубизнеса, които пък един месец ще ни доказват какви големи звезди са...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дами и Господа харесвали ви или не Предаването е супер яко Стига сте обиждали хората хайде вие отидете и стойте в къщата 1 месецАман и предаването е на 1 място по гледаност аманТото бил агресивен ами Шеф Петров кькьв всички в къщата обиждаше и им викаше лоши неща добре че накрая се озьзна Вип Брадър е номер 1
93
5
 
4
 
! Отговори
Виктор преди 6 години
Писна ми от коментарите, в които всеки пише "Кой е този ТОТО". Явно току що сте се събудили от вашия зимен сън и аз мисля да ви информирам. Тото е от рапър от група СкандаУ.Тази година те спечелиха наградата на БГ Радио за група на годината. Имат над 110 абонирали се за техния канал в YOU TUBE, което прави канала им един от най-големите в цяла България. Единствно те, Криско, Гери Никол, 100кила и Павел и Венци могат да напълнят дискотеката ,в която имат участие всеки път сред рап и поп изпълнит
92
0
 
6
 
! Отговори
някой преди 6 години
Гледах това риалити с интерес, за да разбера /за съжаление/, че чалгата се е вместила трайно в живота ни - чалга в музиката, чалга в предаванията, чалга на екрана, чалга в културата и възпитанието на хората, чалга герои, сочени ни за подражание, чалга елит.И да, като че ли вече е достигнато дъното на простотията и оглупяването.А може би греша, може би може и още по-надолу?
91
2
 
10
 
! Отговори
Върховен съдия преди 6 години
Изключително неприятно стечение на обстоятелствата. Мазен и пресметлив врачански мазовир, с ниско ниво на образование, липса на първите 7 години, липса на обща култура, с огромни претенции, че е творец.
90
1
 
3
 
! Отговори
Daskala преди 6 години
Toto mi zvuchi kato Toto 2.Kakva e koncepciqta na tova predavane.Zrelishte
89
3
 
18
 
! Отговори
шовинист преди 6 години
не понасям иво христов, обаче е прав. Само бой и диктатура вече може да оправи този "вкиснал" народ
88
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
toq kyf e iztreshtql sqkash s glavata mu sa udarili tavana :D mn amfetki
87
8
 
27
 
! Отговори
Ай фики фики преди 6 години
Най неприятният спечели ,хитър и пресметлив лицемер е това момче от Враца
86
7
 
18
 
! Отговори
Ivan преди 6 години
Kakva e tazi darjava. Da i imam vipovete. A tozi neshtasnik i nadmenen SOPOL koi mu kaza 4e e vip i koi go sloji na parvo miasto. ЕХ БЪЛГАРИО БЪЛГАРИО.
85
5
 
23
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Май няма надежда за този народ....Толкова е тъжно!
84
1
 
19
 
! Отговори
Какво работи този преди 6 години
Тото, как се казва и какво спечели?
83
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предаването е супер аз мислих че ще спечели Мегз но когато Останаха само двамата Маги и Тото имах чувството че ще спечели Тото и това се оказа вярноТото браво да ти е честита Победата макар че исках да спечелят Дани и АлексНо нищо живи и здрави
82
1
 
27
 
! Отговори
Ksarax преди 6 години
Само мога да попитам. Кой е Тото?
81
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не Тото,предаването надви Марги Хранова.Още преди една седмица имах информация от кухнята на предаването,че Тото ще спечели.А вие си пускайте СМС-и щом си нямате друга работа.
80
1
 
27
 
! Отговори
дере преди 6 години
Интересно това ли представлява БГ Фики да ми пее ...Срам и позор нова тв
79
33
 
4
 
! Отговори
MC MiTaKa преди 6 години
Браво Тото ! Да живее хип-хопа biatches !!!
78
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Босфор тв и Нова-Излагация тв. са клоаки.Каквито собствениците такива и предаванията,такива и водещите.Всичката пошлост която сеят от екрана ще се връща на децата им.
77
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е това Тото?
76
0
 
10
 
! Отговори
$ преди 6 години
Каква лотария, какви фюнф лева?..
75
0
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Ако народът...избира,всички които са се цанили вътре за пари,щяха да са с...пълна нула.От няма и къде,класират ги...сценаристите.Какво да правят и те са на заплата и им е все едно,кой ще...пробутат;Тото...Мото,все тая.