Старата любов: Николета отново с Ники Михайлов

Двамата пак демонстрират, че са заедно и са щастливи
12 ное 2017 09:51, Петя Славова
39
Старата любов: Николета отново с Ники Михайлов
Снимка: Facebook

Двамата отново се събраха след края на предишните си връзки - Николета Лозанова и Ники Михайлов вече свободно демонстрират, че отново са заедно. Известно време двамата криеха, че помежду им пак е пламнала любовта. Но тъй като са популярни личности, връзката им не успя да остане в тайна и бързо плъзнаха догадки и слухове за отношенията им.

Николета Лозанова сама реши да вдигне завесата около личния си живот и започна да загатва с различни кадри в профила си във фейсбук, че в живота ѝ има мъж. На една от първите снимки, които показа, се вижда нейната ръка и тази на мъж с татуировка Love. Футболните запалянковци веднага заподозряха, че става въпрос за Ники Михайлов, който има точно такъв татус. Но двойката запази мълчание дали наистина е заедно, пише "24 часа".

В края на юни, на рождения ден на футболиста Николета не само беше на партито му в столичен клуб. Присъствали на купона твърдят, че влюбените не спирали да се целуват и прегръщат. Въпреки това никой от тях официално не потвърди, че отново са двойка. Тези дни обаче бившата водеща на "Папараци" отново привлече вниманието към себе си с интересни фотоси във Facebook.

За Хелоуин тя се преобрази в сексапилна булка вампир. Николета позира в обятията на младоженец вампир. Кадрите недвусмислено показаха, че на тях е Ники Михайлов, въпреки че част от главата му е изрязано от снимката. Той я е прегърнал с лявата си ръка, на която ясно се вижда прословутата татуировка, а от лицето му е се вижда долната половина. Дори за най-големите скептици е ясно, че Николета Лозанова е в прегръдките именно на футболиста. Двамата имаха връзка преди няколко години.

След раздялата им плеймейтката започна връзка с неговия колега Валери Божинов и дори мина с него под венчило. Роди им се дъщеричка - Никол, но семейното щастие бе помрачено и семейството се разпадна. След раздялата слуховете свързваха плеймейтката с редица популярни мъже, но клюките бяха без сериозни доказателства. Николета не остана дълго сама и се върна в обятията на Ники Михайлов, който пък бе прясно разделен с Алисия, която също има дете от Валери Божинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдран терлик.
12
2
 
31
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Разплетена дамаджана...
11
0
 
17
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Ден, до пладне...
10
0
 
43
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Божинката, Свирколета, Михайлов и Алисия с техните аграрни саги ми приличат на оня виц за мутрите, дето въртели едни пари :))))
9
0
 
37
 
! Отговори
Pen преди 6 години
Стига сте рекламирали пачи като Николета :)
8
0
 
23
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Всъщност, те Божинката и Ники, и във футбола са така - Божинката вкарва а Ники чисти топката от наказателното след него!
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Money, money, money, always funny In the Richmen's world. Кво повече???
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че той нали е гей, какво му приписват "красавици"
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за 4 Че нали са баджанаци, къде е драмата? Помагат си взаимно.
4
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гОркия Ники, орисан да гледа кoпeлeтата на Божинката до живот!
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 30 ноември Николета Лозанова става на 30 години. Ако я сложите в рубриката ви "звезден родженик" ще ви призная за .......айде да не казвам ...
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е Отрепкa с *** да се търсят!
1
0
 
30
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Тц,не я харесвам,въпреки опасността да ми се нахвърлят коментиращите да ме изядат