Юристката Дарина взе скалпа на Франческа във "Фермата"

До дуелът им се стигна след заговор в шоуто
Обновена: 13 ное 2017 15:19 | 13 ное 2017 15:00, Александър Попов
16
Юристката Дарина взе скалпа на Франческа във "Фермата"

Още по темата

Юристката Дарина отново защити прозвището си на непобедима "черна нинджа" и елиминира пореден участник във "Фермата". Нейна жертва на поредния женски дуел стана Франческа Саита.

Дарина успя да надиграе италианката в четири битки, а една загуби. Зрелищната борба за оцеляване между двете завърши с общ резултат 12:3 за Дарина.

Рекордна бе и разликата между двете жени в четвъртата игра - само 1,23 секунди, което е най-късата дистанция между участници.

"За 37 дуела от 3 сезона не е имало толкова оспорвана битка", обясниха водещите Иван и Андрей.

До женския дуел се стигна, след като продукцията установи заговор между Франческа и Елена, с който двете се опитват да стигнат до финал в предаването. В крайна сметка Франческа се оказа на Арената, след като падна жертва на плана на най-добрата си приятелка Елена, сочена за сивия кардинал на фермата.

Още преди дуела отпадналата Франческа беше категорична, че Елена има вина за това тя да е застрашена от отпадане и отказа да говори с нея. Въпреки разрива в отношенията им, в края на участието си, Франческа я прегърна, а по-късно обясни, че й е простила за грешката.

"Бях решила да дойда и да не играя, да дам битката. После влязох и ги видях всички, и си казах, че не може, трябва да се боря. Чувствах се много гадно заради последните събития", заяви Франческа.

Франческа живее в България от няколко години и въпреки че по документи е италианка, признава, че в сърцето си се чувства повече българка.

"Вие, българите, можете много. Аз предпочитам да живея тук отколкото в Италия и знам, че това звучи странно", обясни фермерката от Рим, преди да си тръгне от шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
19
 
! Отговори
бе, преди 6 години
Всички от агитката на Франческа заслужават Елена да ги издуха от фермата,защото въпреки, че разбраха за интригите на двете мързелани,тя изхитря та сложи Гечо да и върши работата като фермер,натресе им референдум за дуелист,изми си ръцете от отговорност ...и те пасат ли пасат трева.Кравите са по-умни от тях и с повече достойнство.
11
4
 
22
 
! Отговори
сбогом преди 6 години
Франческа ...Това е един дуел на честта.Тук ще се разбере кой заслужава да остане и кой да си тръгне...____Е,Франческа разбра се.Дарина има чест,ти имаш злоба която те провали и като играч и като човек.Дори не поздрави Дарина за заслужената и победа,и беше жлъчна и лицемерна до края.Надявам се ресторанта който искаш да отваряш в София да бъде посещаван само от тези които ти бяха агитка.Защото това заслужаваш.
10
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Дарина. Не ми е любимка във фермата, но моите уважения - корава е.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхотен дуел.Играта с яйцата беше урок по грация,търпение и баланс изнесен от Дарина.Младите не могат и на малкото пръстче да и стъпят.Дори и за миг не могат да си представят през какъв ад минава тази майка заради това което и причинява едното и дете.Защото са лишени от човещина.Мислят се защитени от всичко.Отвратително впечатление прави че наричат по-възрастните от тях,дъртия-Яни за баща си и пенсио-Алек за баща си.Станислав дърта черна нинджа ли нарича майка си?Дали тя ще се справи в игрите?
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чао на жабарката,да я последва кучкарката.
7
3
 
28
 
! Отговори
,.,. преди 6 години
Браво на Дарина.За втори път бие жена по-млада с 20 и повече години от нея.Браво на Иван и Калоян(приятно изключение от останалите си връстници) че я подкрепиха. Младите в предаването,злобни,неуважителни,простовати, нахални,нахакани и интриганти но кекави.Разочарование от Марина -нагаждачката и Гечо-прислужника на Еленка.Франческа дано е разбрала, че не е достатъчно да се каже"Аз съм добър човек" а и да се докаже.За човек се съди по делата му,а нейните във Фермата не бяха добри.
6
1
 
13
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
До ГотиноФермата е сниман преди поне 3м., но сега го излъчват. Погледни гората, дърветата - всичко е свежо и зелено.
5
8
 
1
 
! Отговори
Dogs16 преди 6 години
Защо в последната игра няколко минути не показваха времето на Франческа?!
4
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с трите секунди разлика в една от игрите вярвате ли го?Аз-не.
3
4
 
30
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
От тебе се научих как се чукат...гвоздеи де ... и т.н. Беше перфектна, старото си е пак старо, особено с яйцата ! Честито !!!
2
2
 
21
 
! Отговори
Готино преди 6 години
Много напрегнат дуел особено,след като още преди десетина дни се знаеше,че Франческа е навън..За следващия дуел ще ви кажа,че Марина не е във фермата от 5 ноември :)
1
4
 
42
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Старата школа си е тренирана както трябва да бъде ,а тези млади фърфаляци си мислят ,че лятят ама без крила !!