Да сбъднеш мечтите си за 33 дни с... Наталия Кобилкина

Сексколожката ексклузивно за книгата си пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 15 ное 2017 14:10 | 14 ное 2017 10:30,
19

За първи път Наталия Кобилкина разказа подробности около новата й книга "33 дни до мечтата" пред Константина Живова за предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR.

"За 33 дни се оказа, че човек може да сбъден мечтите си. Моята позицията е, че ако всеки ден правиш една от моите практитки, можеш да промениш живота си. Целият ми опит за 15-те години работа е събран в тази книга. Искам да оставя опита си. Жените, които прочетат тази книга, никога повече няма да бъдат същите", сподели ексклузивно Кобилкина.

Цялото интерво със сексоложката и семеен терапевт, вижте във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
28
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тази лично на мене като мъж ми е лееекинко противна.
16
0
 
26
 
! Отговори
Румен преди 6 години
горката,какво ли не пробва!ама като си *** е за цял живот!тази ,могат само кокошки като нея да я гледат и слушат...книгата ще си я купят да има с какво да удрят мъжете си по тиквите!
15
0
 
23
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Да именно това е причината да пише книги за взаимоотношение мъже и жени, а не как да отглеждаме децата си.По принцип си прав трябва и психологии които да пишат повече за взаимоотношения деца, Мъж и Жена, на достъпен език, но както казваш от нея не се очаква това.Тя си има нейната ниша.А и няма опит за второто.
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До реалистТя освен един развод и 2 брака няма други постижения в личен план.за деца е малко дъртичка вече - 80 набор -наближава 40-те.Една жена не роди ли до 30 години почва яко да изтрещява.Примери мис Петрова/бивша мисис Бередин, Бенатова, Патрашкова, Камелия.Секса освен удоволствие трябва и деца да се пръкват от него.
13
0
 
27
 
! Отговори
до че какво и е? преди 6 години
Всъщност си прав нейните идеи са достъпни и са на свободен достъп ,но тези които не могат да четат или да асимилират това което четат(баламите ) ходят да и плащат да им обясни идеите лично, реално тя се издържа от тези които нямат много акъл.Иначе за идеите и са добри но не са нейни просто има идеологията на " мъжете са от Марс а жените са от Венера" тази идея я опакова в малко "феминистка " опаковка.И си получава нещо различно , но принципите са същите.Просто опакова ,психологията на достъ
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
М ,чи те нашти жени съ огръничени :)Мислят само за пари .А за секс когат станат на 80 :)
11
0
 
34
 
! Отговори
7, преди 6 години
До потресенХич не е "тъпо", щом е намерило толкоз ограничени мозъци да го следват и да му плащат.
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя за разлика от всички други мъжемразки кара жените да обичат мъжете си .Това е в основата на секса и различните му практики .
9
6
 
27
 
! Отговори
??? преди 6 години
Да, намерила си е нишата, така е!!! Но защо у нас бе, хора??? Ние българите ли сме най-тъпите??? Да си ходи у тях!
8
3
 
64
 
! Отговори
че какво и е? преди 6 години
Няма смисъл да плюете Кобилкина. Тя просто прибира парите на балъците. Щом и се връзват значи си разбира от работата жената. Тя им говори глупости, те явно това искат да чуват. С нищо не е по-различна от всяка врачка/баялка/астроложка. Намерила си е ниша и се издържа от кокошки
7
7
 
47
 
! Отговори
потресен преди 6 години
Представете си що за държава сме, щом това тъпо, украинско недоразумение и долна к...ва просперира, богатее и издава книги! Дали другаде някой щеше да я погледне даже?! От родината и са я натирили с шутове! Но при нас всичко гнусно, мръсно, грозно вирее! Жалка България!
6
0
 
36
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Не е развеждана или има деца? Написала някакви книги и изпълнила мечтите си.
5
1
 
39
 
! Отговори
HHH преди 6 години
69, 33.. Тази освен познавателка на тънкостите на слагането, взела та да се вживява и като нумероложка. Май са и слагали маска и качулка.
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В предното или задното "йони"?
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, ама тя имала и работа.
2
2
 
33
 
! Отговори
сексоложка 33 преди 6 години
На тази чакрите ли са и казали точно, че за 33 дни ще си сбъдна мечтите.
1
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако за 33 дни не си промените окончанията и не можете да практикувате дълбоко гърло, мили дами, значи нищо не сте постигнали и мечтите ви няма да се сбъднат.