Фънки и Коцето ще "носят" Big Brother, Луна влезе на кон

Събра се нова партида претоплени звезди за месец, сред тях – Динко
14 ное 2017 09:23, Александър Попов
41

Зорница Линдарева. Снимка: Big Brother

Мнозина искаха да пратят Мегз на психиатър, но със сигурност тя ще изглежда като най-нормалния човек на фона на новата партида звезди, които ще съжителстват един месец в Big Brother: Most Wanted.

Снощи прага на къщата в Нови хан влязоха 12 участници, като още от първите минути се разбра, че водещите фигури в специалния сезон ще са Фънки и Константин, които се захванаха и с първата мисия - да определят каубои и индианци, които ще се радват на различен лукс в началото на престоя си.

Те се откроиха и като най-популярните, за другите остава възможността всеки да покаже поне малко защо е избран да бъде в тази къща.

Кои ще са другите герои следващия месец?

Людмила Захажаева демонстрира самочувствие и заяви, че предния си престой в шоуто срещнала хора с много ниско ниво на обща култура. И се закани, че ако пак са такива, директно щяла да ги "праща в лудница, но в по-тежко отделение".

Общата култура едва ли ще я открие при Светлана Василева, която смята, че на една жена й е достатъчно да бъде красива. Тя се закани да видим една секси Светлана, която вече един път протърка дивана в къщата и се запомни с великите си географски открития и правопис. Засега нейното най-голямо достойнство е, че е жената, която замести фолкпевицата Мария в леглото на бизнесмена Християн Гущеров.

Нови преживявания след тежката катастрофа с мотор ще търси Джино Бианкалана. Той призна, че през последните две години е водил много битки в болниците и иска друг тип преживявания. Той пристигна с рози за всяка дама, но още първата му я отказа, Луна не я взе.

Тя пък пристигна на кон и даде заявка да бъде по-голям дразнител и от Захажаева. Фолкпевицата се вживя в ролята на президент в сезона, в който участва, дори записа и песен на тази тематика. Тогава предложи и брак на премиера Бойко Борисов, а видимо линията й няма да бъде по-различна сега.

"Аз съм такава каквато съм – хубава, лоша, това съм аз – оригинал", обяви във визитката си тя. И тук може отново да си припомним колко нормално изглежда Мегз...

"Аз съм Динко от Ямбол. Не ме притеснява и не ми пука нито от ВИП-ове, нито от някакви напудрени, дето стъпват по жълтите павета. Това е държавата на Динко. Българите обичат мъжкарите". Така се представи ловецът на мигранти Динко, който видимо смята, че се намира доста високо в стълбицата на харесването на българите.

Измисленият медиен герой би трябвало да е трън в очите на Захажаева с общата си култура, но пък най-после зрителите ще могат да видят "любимия" си герой, който се намърда при съквартирантите снабден със... "свински опашки".

Друг участник ще е рапърът Dee, чиято визитка вече я знаем - лошото момче живяло в Бронкс и имало проблеми със закона. Смесицата от българо-английски с мек акцент обаче не впечатлиха Фънки и Коцето, които го пратиха при индианците, които ще тънат в мизерия.

Имидж щяла да чисти манекенката от богато семейство Зорница Линдарева, която в предишното участие се запомни с признанията, че е била любовница на Тачо и ескорт момиче. Сега искала да покаже истинските си черти, но като за начало зрителите видяха само един нервен смях, когато трябва да води диалог.

Може би най-непознат за всички вътре е Кирил Симеонов, който има второ място в Big Brother, който се представя за брокер на борсата в Ню Йорк.

Фолкпевицата Дебора също ще е част от шоуто, засега тя е известна само с провалените си връзки. Особено с тази с пилота Илия Царски, когото обвини в малтретиране.

Последна в Къщата влезе устатата кулинарка Мариела Нордел, която се очаква да завърже голяма част от сюжетните линии.

В крайна сметка участниците ще бъдат разделени по лукс и удобства. Людмила Захажаева, Джино Бианкалана, Луна, Dee, Зорница Линдарева и Дебора ще бъдат индианците, които ще се молят времето да не е много лошо, за да не мръзнат във вигвама си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
До АнонименСъбота - ден за напиване, а петък е малката събота, неделя - махмурлук, а вечерта - за копулация със съпругата.
32
0
 
2
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Самото предаване е идиотско, но от всички най-ме кефи Фънки! Готин, остроумен, интелигентен, пийва добре! Единственият стойностен човек в целия формат!Луна, Мариела и оная руската дърта стерва, са най-отвратителните големи бели птици в къщата и са направо за трепане, не за изгонване, а за трепане, или за лудницата!
31
2
 
5
 
! Отговори
Ника преди 6 години
Защо е нужно да злобеем и простеем с тези негативни коментари?По-добре е да осъзнаем,че всяко реалити е умален модел на обществото ни.Ако наредим правилно пъзела...,ще е интересно,но и полезно/Е,стига да искаме да прочетем посланието/
30
1
 
20
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Оскотяването на един народ се охарактеризира чрез долнопробни *** като Big Brother
29
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господа интелектуалите,които за нищо на света не биха и не гледат Биг,Вип и др.Брадъри..-Понеделник ходят на балет-Вторник-опера-Сряда-театър-Четвъртък-литературно четене -Петък-репетиция в кварталния драм.състав- Събота-селска вечеринка с рецитал на собствени стихове,есета,разказ по картнка и др. подобни.Неделя-участие и песнопения у църковния хор!
28
4
 
18
 
! Отговори
Румен преди 6 години
тази боза никой не я гледаброя на коментарите го доказваедни и същи куррви ,циигани и нарркомани всеки път
27
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Тупарев,С тези *** това ще е един доста гледан сезон и с доста по-висок рейтинг от стандартния Биг Брадър.Можеше да вкара гълъбовскиа Фит Пацо или чирпанския *** Пеню с конската захапка,ама нищо и така е добре.Надявам се на много емоции и и смях!Пък който не му харесва,да не глада бе господа и дами интелектуалци!
26
2
 
15
 
! Отговори
Кико преди 6 години
Това предаване ме кара да се чувствам виновен за това, че напуснах България преди 15 години. Гледайки го (по-скоро гледайки за него, защото никой нормален не би го гледал), оприличавам България на една касетка с домати, от която са пробрани и извадени читавите, здравите и добре изглеждащите, и са останали само тези на дъното - скапани, протекли, прогнили и мухлясали! А, и ***!
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такъв кастинг не сме виждали! 100% ще има има група психиатри, психолози и яка охрана 24/7. Толкова съм ужасен, че няма да гледам.
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я сакам шеВ ПетроФ да влезне и да характеризира Фънкито, дали нема да му се разтреперат мартинките
23
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тупарев извозва отпадъците от цялата страна и ги стоварва в Нови хан
22
0
 
29
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Не ви ли се струва, че идеята на този сезон е да гаврят/иронизират правителството?
21
0
 
13
 
! Отговори
ОМГ преди 6 години
О М Г
20
6
 
42
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Фънки е една т0рба с /\айна.
19
3
 
40
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Нямам никакво намерение да защитавам Динко или който и да било. Но ме подразни изречението: "който видимо смята, че се намира доста високо в стълбицата на харесването на българите."Значи той какво смята и вие как го представяте няма нищо общо със действителното състояние. Много неприятно ми става от евтините манипулации из медиите да се канонизира куцо и сакато. Писнало ми е от фолк кралици, модни икони, кухненски гуру и други ....както и откровени .... И децата гледат тази.....
18
12
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
То и ние си имаме от.качалки но нашите нямат шанс да се преборят със Захажаева. В раССия всичко е по-мащабно и по-всичко, че широката руска душа ще разгърне своите пълни възможности в това шоу на Биг Брадър ... !!!
17
2
 
7
 
! Отговори
до Georgiev преди 6 години
Ми като гледам/чета и ти така.
16
1
 
8
 
! Отговори
Georgiev преди 6 години
Май си нямаш друга работа:))
15
3
 
5
 
! Отговори
до Georgiev преди 6 години
Готов съм и за не пред компа!
14
2
 
36
 
! Отговори
ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩЕ преди 6 години
Освен това, че хляба е малко...БЕЗ КОМЕНТАР.ЩАСТЛИВ съм, че НЕ ГЛЕДАМ телевизия. Дори телевизор вече нямам...