Галена на круиз. Няма да почива, ще пее за 50 бона!

Ще извисява глас на "Карнивал Виктори" от 20 до 24 ноември
15 ное 2017 12:30,
39
Галена на круиз. Няма да почива, ще пее за 50 бона!
Колаж: България днес

Около 50 000 лева ще заработи фолкпевицата Галена от участие на... круизен кораб.

Изпълнителката ще се качи на борда на един от най-големите плавателни съдове в света, като ще пропътува разстоянието от Маями (САЩ) до Бахамите. Така Галена ще се превърне в първата родна чалгарка, която извива глас на екзотичния остров в Карибско море.

Тя ще пее на кораба от 20 до 24 ноември, като на борда ще бъде в компанията на съпруга си Галин. Интересен момент е, че на круиза ще има и български семейства, които с интерес очакват да чуят фолкпевицата. Ще присъстват и стотици чужденци, които ще могат от първа ръка да се запознаят с българския попфолк.

Галена е поканена лично от организаторите на плаването, като ще се включи в специална музикална програма, пише "България днес".

Лайнерът "Карнивал Виктори" е пуснат във вода през 2000 г. и е един от най-големите плавателни съдове, които кръстосват океаните. Теглото му е 101 509 тона, дълъг е цели 272 метра, а ширината му е 35 метра.

Екипажът е от 1100 души и може да се грижи за 2754 гости - максималния брой пътници, които може да поеме огромният кораб.

Екзотично и различно ще бъде задокеанското турне на Галена. Досега нито един български изпълнител не е правил толкова разнообразен и уникален по рода си музикален тур. Първо певицата ще стъпи в Канада за своя единствен концерт там - 17 ноември в Торонто. На следващия ден тя ще прекоси Мичиганското езеро, за да пее пред българите в Чикаго, а веднага след това ще отлети за Флорида. Следва пътуването до Бахамите и прибиране обратно в Маями.

Финала на това вълнуващо турне Галена ще сложи отново в Чикаго, където я очакват многобройните й почитатели. Веднага след концерта певицата лети обратно за България, за да бъде част от големия концерт за 16-ия рожден ден на телевизия "Планета" на 28 ноември в зала "Колодрума" в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аууу...."уникален по рода си музикален тур"... чак настръхнах! Само дето 80-90 % от българските музиканти си изкарваха и изкарват парите на същите такива круизни кораби. А за хонорара от 50 000 ... ха-ха... Да не се окаже като "колелото с кристали Сваровски за 100 000", за което всъщност платила хиляда и после се покрила , за да не си плати останалите 2000...
24
0
 
4
 
! Отговори
tom cruiser преди 6 години
ше пэ само че директно на микрофона на некой дедо паричко а отзадзе двама сърни от обслужващия персонал ше и подгряват кафевото око. та ты тя милата.
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50 бона ще и даде вафладжията Галин. Пита се колко е платил за да я вземат да грачи на круизния кораб.
22
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
Бе става, не искам да ми пее.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас, горките хора какво трябва да изтърпят!
20
2
 
9
 
! Отговори
Батман преди 6 години
Абе хора като чета коментарите излиза дай да взривим кораба защото Галена се качвала да пее!!!!! Не че съм превърженик на тази музика много но има и хубави песни.Успяла да се уреди да се качи - успяла е какво да се направи сега. За всеки кораб си има пътник. Едва ли ще е единствената атракция на кораба, който иска ще я гледа ако не има и други забавления!
19
0
 
7
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
$500 на човек за четири дена на кораба. Стори ми се много евтино и да слушам само поп фолк от едно лице за четири дена .Не знам колко български семейства ще пътуват в кораба но ние отказахме офертата и поканите .Всички чалгарки мечтаят да просят бързи парички извън Бг и тази чалгарка успя .Като се прибере в Бг ще се фука пред нейните колежки колко бързо е забогатяла за 8 нощи грааа-грааа-лапааам банааанаааа.Мъжът и защо я пази ,че някой богат българин ще я открадне ха-ха-ха
18
0
 
11
 
! Отговори
Счети преди 6 години
Данък ще плати ли? Нещо фактура с ДДС ще издаде ли на тоя дето я е наел? Щото от 50000 лв. 12500 са ДДС и данък печалба! Данъчните спят пак, а дребните търговци ги спукаха от проверки!
17
1
 
22
 
! Отговори
Ужасен преди 6 години
Дано горките пътници да имат възможност да анулират резервациите без неустойка. Може и да ги обезщетят за този "форсмажор".
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 11Ама то най-много злоба и простотия лъха именно от твоите коментари, глупи. Намали чалгията, увеличи литературата.
15
1
 
15
 
! Отговори
ЕЛИ преди 6 години
Пълна излагация.Направо съжалявам хората платили хиляди за круиза на които ще им се наложи да я слушат.И то четири дни.! Кой ли знае Галена , кой Е чувал за нея :)
14
2
 
15
 
! Отговори
ППП преди 6 години
Следващия път да я качат на камион към АНАДОЛА!
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова ще мигрирам .. Не искам нито да ги чуя , нито да ги видя тези от елита смешен ..
12
8
 
8
 
! Отговори
Радо преди 6 години
Дано потъне, дано!
11
4
 
6
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Хубаво ще е да намалиш простотията, комплексарщината и злобата!
10
8
 
2
 
! Отговори
Край преди 6 години
Кастрати Галена ви не е виновна.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10Простако, а ти не го ли генерализира току що, спрямо един единствен коментар, който е постнал в нета? Хубаво е тия думички, когато ги ползвате наляво надясно, поне да сте наясно със значението им.
8
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До IwanПо скоро няма такива комплексари като нас българите, а ти си типичния пример. Това е просто е музика типична за нашия регион, на едни им харесва на други не и толкова. Обаче да генарилизараш така нещата, че това е едва ли не това е срамно, говори единствено колко *** човек си ти самия.
7
1
 
41
 
! Отговори
някой преди 6 години
Многобройните и почитатели??? Абе, верно ли живея в такава държава?
6
3
 
45
 
! Отговори
Iwan преди 6 години
Няма такива селяни като нас, срам ме е, наистина е така, тотални селяци сме като група населяваща балканите! Да пътуваш до тези райски кътчета насред океана, да се наслаждаваш на гледката .. и да слушаш куха балканска чалгия.....думи нЕмам.