Турската звезда Ажда Пекан... на 30, на 40? Не, на 71!

Как се поддържа толкова млада комшийската актриса и певица?
16 ное 2017 15:28, Александър Попов
97

Снимка: Instagram

Всички звезди в шоубизнеса се стремят да изглеждат добре, поддържат форма с диети и упорити тренировки във фитнеса.

Турската звезда Ажда Пекан обаче слага всички в малкия си джоб. Тя е на сцената от десетилетия, а рождената й година е 1946-а. 71-годишната актриса и певица спокойно може да засенчи и 40-годишните жени, пише woman.ru.

Бръчките й са невидими, снагата стройна и стегната, а сценичните тоалети са доста дръзки за възрастта й. Но пък може да си го позволи.

Каква е нейната тайна?

Ажда полага грижи за външността си от млада. Със сигурност може да се говори и за ген, но пък тя поддържа тялото си с усилени и ежедневни тренировки.

"Внимавам много какво ям, но не се ограничавам. Обичам кебаб и риба", признава Ажда.

Всяка година тя пътува до Швейцария, където се подлага на детокс процедури, а към дневното си меню прибавя и комплекс от витамини.

Зад тази външност обаче се крие и съвременната хирургия. Подлагала се е на редица пластични операции, даже в южната ни съседка я поставят сред рекордьорките, които са лягали под ножа.

Ажда Пекан не е раждала, но мисълта да стане майка с инвитро процедура не й е чужда, независимо от факта, че е на 71 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: Ажда Пекан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
8
 
! Отговори
бееее, преди 6 години
...След като прочетох мнението на лекар от прочута западна клиника, че няма никакъв проблем да стимулират узряването на собствени яйцеклетки у жени, на които отдавна им е спрял цикълът...--Ми чакай да станеш на 70 години тогава за да родиш дете.Ще ти стимулират узряване на яйцеклетки ама друг път.Добре е всичко да се върши в рамките на нормалното.И това със сурогатното майчинство е гавра на богататите лигли,но то природата ще им отвърне на лигавенето.А за тази важи -сетила Мара да се побара.
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
интересно , сигурно има много пластични операции , а ако няма такива значи има проблем със стареенето
59
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има много 70 годишни с пластики на които обаче им личи възрастта въпреки всичко, примерно Лили Иванова. На тази обаче не мога да кажа че нещо и личи въобще. Еваларка, може би на живо нещо я издава, но от тия снимки поне не мога да повярвам че е на 71.
58
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнайно как възрастта не й личи наистина.ЕВала
57
23
 
8
 
! Отговори
пешо преди 6 години
Баси и турския тревестит
56
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом това я прави щастлива, да е жива и здрава.
55
2
 
20
 
! Отговори
кошер преди 6 години
машала
54
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича на 70-годишна с много пластични, козметични и комични подобрения. Няма как да скриеш възрастта си, но някой хора наистина остаряват естетично и естествено.
53
4
 
13
 
! Отговори
nina преди 6 години
Жената сигурно е голяма певица,но нещо не я слуша главата явно..какво бебе ще износва на 71 години??Очевадно е,че е потрошила страшни пари за да се направи така на 70 години,можеше сигурно минимум 10 деца да осинови и изгледа досега,ако не е могла да има свои.
52
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разликата между Тая и Лилито е, че на тая дъртофела е подменен мозъка с силикон и ботокс. Лилито поне не се излага на стари години майка да става. Представете си само какъв срам, ще бъде за детето когато в детската градина го питат това прабаба ти ли е? Сега е на 71 докато го роди, ще бъде на 72-73 години след 10 години може да хвърли топа и детето, ще остане сираче. Луда дърта овца. Кой знае може пък Ердоган да се реди за донор на опашката и.
51
0
 
25
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
Брат ми, първо стани баща и после ще питам има ли значение какво ти е детето за да му се радваш.
50
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно да ви кажа незнам какво е кебаб,но тя изглежда страхотно.
49
3
 
23
 
! Отговори
Азззз преди 6 години
Абе личи и. Не може да излъжеш времето. Само не мога да разбера кво е тва съществуване цял живот да се подлагаш на процедури за разкрасяване, детокс и подобни само и само като станеш на 70 да се правиш на 40 годишен. По това време трябва само да се радваш на внуци и да си живееш живота ;)
48
2
 
17
 
! Отговори
oo преди 6 години
е, тая удари Лилито !
47
5
 
7
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
Точно така е.Чудя им се на тези жени, които рискуват здравето и живота си, само за да изпълнят функциите на инкубатор, износващ чужд плод.След като прочетох мнението на лекар от прочута западна клиника, че няма никакъв проблем да стимулират узряването на собствени яйцеклетки у жени, на които отдавна им е спрял цикълът, се чудя защо не избират този начин поне онези жени, които имат много пари. Те могат да си позволят да наемат и млада сурогатна майка, за да износи тяхно собствено дете.
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съществуват и други държави естествено е но както Тръмп каза America is first. Така и ние Българите казваме България е първа.
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инвитрото ще я направи толкова майка колкото и осиновяването на дете.Така или иначе тя не може да бъде истинска майка като износи чужд ембрион тя е само сурогатна майка.
44
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво са и деца само да и пречат. На женицата и е кеф да я обикалят мъже с пари или без пари. Дърта ***.
43
7
 
13
 
! Отговори
. преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯ:Много ти е плитка мисълта. Разсъждения на ниво 16 годишен гей-наркоман. При толкова финансов ресурс е нормално човек да създаде и семейно огнище. Това имах предвид. Не е ок да живееш за егото си само. По твоята логика най-добре никой да не прави деца, защото те утре може да станат гурбетчии като теб.
42
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами тя е от "yuksek sosiyete" (висшето общество). Това, че няма деца в Турция не е проблем за никого. Стига за нея да не е проблем.В Турция възпитанието е друго и има две изречения, които възпират невъзпитани хора да ти се месят в личният живот "Bana ne?"-"На мен какво ми е от това?" и "Sana ne?"-"На теб какво ти е от това?".Т.е. всеки да си гледа себе си. Тук малко заради комунизма почти всеки влиза в чуждата територия и започва да се меша. Като даже и не се усеща и се обижда като го спреш.