Турската звезда Ажда Пекан... на 30, на 40? Не, на 71!

Как се поддържа толкова млада комшийската актриса и певица?
16 ное 2017 15:28, Александър Попов
97

Снимка: Instagram

Всички звезди в шоубизнеса се стремят да изглеждат добре, поддържат форма с диети и упорити тренировки във фитнеса.

Турската звезда Ажда Пекан обаче слага всички в малкия си джоб. Тя е на сцената от десетилетия, а рождената й година е 1946-а. 71-годишната актриса и певица спокойно може да засенчи и 40-годишните жени, пише woman.ru.

Бръчките й са невидими, снагата стройна и стегната, а сценичните тоалети са доста дръзки за възрастта й. Но пък може да си го позволи.

Каква е нейната тайна?

Ажда полага грижи за външността си от млада. Със сигурност може да се говори и за ген, но пък тя поддържа тялото си с усилени и ежедневни тренировки.

"Внимавам много какво ям, но не се ограничавам. Обичам кебаб и риба", признава Ажда.

Всяка година тя пътува до Швейцария, където се подлага на детокс процедури, а към дневното си меню прибавя и комплекс от витамини.

Зад тази външност обаче се крие и съвременната хирургия. Подлагала се е на редица пластични операции, даже в южната ни съседка я поставят сред рекордьорките, които са лягали под ножа.

Ажда Пекан не е раждала, но мисълта да стане майка с инвитро процедура не й е чужда, независимо от факта, че е на 71 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: Ажда Пекан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой беше написал за егото на жените по долу. Е, оказа се че то е дори по-голямо от това на мъжете. Тепърва предстои да гледаме сеира на комплексарките, на мъжете го знаем.
40
10
 
31
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
До .Станала на 100 години и не си направила семейство,ВСЕКИ СИ ИМА ЛИЧЕН ЖИВОТ И САМ РЕШАВА КАК ДА ЖИВЕЕ И КАК СЕ ЧУВСТВА ЩАСТЛИВ ! СПОРЕД МЕНЕ ТАЗИ НЕСЕМЕЙНА И БЕЗДЕТНА АКТРИСА ВЕРОЯТНО Е МНОГО ПО-ЩАСТЛИВА ОТ СЕМЕЙСВА С ПО ЕДНИ ИЛИ ДВЕ ДЕЦА КОИТО СА НАРКОМАНИ ,ГЕЙОВЕ ,ЛЕСБИЙКИ И ПРОЧИЕ ! НЕ Е ВАЖНО ДА ИМАШ ДЕЦА ,ВАЖНО Е КАКВИ ЩЕ СА ТЕЗИ ДЕЦА ! ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МНОГО СЕМЕЙСТВА ИМАТ ДЕЦА НЕХРАНИМАЙКОВЦИ И ХАЙЪРСЪЗИ ?!
39
5
 
22
 
! Отговори
ПЕНСИЯ преди 6 години
Лилито е като баба яга в сравнение с тая
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алейна Тилки (Тилки - Лисица от турски).
37
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно има и по-добри от нашия Д-р Енчев в съседнаТурция :)))
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То странното е, че именно сега Ажда е във върха на славата си, в смисъл като кинти. То верно, че в последно време се наляха много пари в Турция, но все пак тя вече би трябало да е в минала зенита, а тя продължава да вади хитове.И продължава да печели луди пари.Сега новата звезда на Турция дето е само на 17 г. Алейна Тилки стана милионерка само с една песен миналата година и счупи всички рекорди. Тази годин изкара още една песен и явно тя ще счупи досегашните рекорди.
35
0
 
13
 
! Отговори
A3 преди 6 години
Marcon's dream :)
34
12
 
8
 
! Отговори
eni4er преди 6 години
До РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАНВ Турция жените се обличат която както си иска както , никой не им се бърка.За разлика от България ,където има забрана със закон.
33
7
 
17
 
! Отговори
. преди 6 години
Егото на жените ще погуби планетата преди ония прасун от Северна Корея. Станала на 100 години и не си направила семейство, ами още се бори целия свят да се върти около нея. Да, много е хубава. И голям праз. Нейните съученички се радват на праправнуци от миналия век. Тая още лети в големия облак. Crazy.
32
3
 
16
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
Колежке, сигурно си хубава, ама не слагай кусури на красивата жена - с такава бих се обзавел веднага - жена ако и на 40 и на 50 става, означава, че е Красива - Точка по въпроса!
31
7
 
25
 
! Отговори
РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН преди 6 години
СКОРО ЖЕНИТЕ В ТУРЦИЯ НЯМА ДА ИМАТ НУЖДА ДА СИ ПРАВЯТ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ НА ТЯЛОТО И ЛИЦЕТО ЗАЩОТО ЩЕ НОСЯТ ОБЛЕКЛА ДЪЛГИ ДО ПЕТИТЕ И БУРКИ НА ГЛАВАТА , ЩЕ ИМ СЕ ВИЖДАТ САМО ОЧИТЕ ,ТОЕСТ И ОЧИТЕ НЯМА ДА ИМ СЕ ВИЖДАТ ЗАЩОТО СПОРЕД ШЕРИАТА ТРЯБВА ДА СИ СЛОЖАТ МРЕЖИЧКА ПРЕД ОЧИТЕ !
30
3
 
9
 
! Отговори
eni4er преди 6 години
До Един българинЕрдоган е на власт от 2002г.Ажда тогава е била на 56.Ако беше наложена цензура на всичко сега нямаше да четеш тази статия
29
4
 
5
 
! Отговори
nina преди 6 години
#27Мда,направо си вземи от новите секс роботи-изкуствено карсиви и вечно млади,а и ще им платиш веднъж само ;)А в Гугъл има по-близки снимки на Пекан,където се вижда,че е пластика всичко.
28
2
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: ГУРБЕТЧИЯТАВ Турция има много готини певици. Не знам сега при тоя султан какво бъдеще ще има сценичната им кариера, като постепенно налагат цензура на всичко.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааа знам я тая. Точно какво пее не съм слушал, само че я мислех за по-млада.Към 40 годишна някъде, а то се оказа че е на повече.
26
2
 
16
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
До браво на актрисатаЕВАЛЛА ЗА КОМЕНТАРА ! ТАЗИ АКТРИСА НА 71 Г. ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ИЗКУСТВЕНО КРАСИВА , Е МНОГО ПО-КРАСИВА ОТ ЖЕНАТА НА СУЛТАН ЕРДОГАН ,КОЯТО Е ДОСТА ПО-МЛАДА ,НО Е ЕСТЕСТВЕНО ГРОЗНА ,А ТОЗИ ЧЕМБЕР НА ГЛАВАТА / ЗАБРАДКАТА НА ГЛАВАТА / Я ПРАВИ ОЩЕ ПО-ГРОЗНА ОТКОЛКОТО Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !
25
4
 
16
 
! Отговори
браво на актрисата преди 6 години
По-добре е изкуствено красива отколкото естествено грозна !
24
2
 
6
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
До ninaКато Сарандън? Уууу ще те сарандан-дисат да ти опъват ластиците на стари години бе!
23
7
 
8
 
! Отговори
nina преди 6 години
#22 Жокер"Хубавото" е хубаво,когато е естествено.На 71 бих искала да иглеждам като Сарандън,не като Пекан.;)
22
10
 
8
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Преди години слушах само гръцка музика. Вече съм на турска. Особено много харесвам Mabel Matiz - това е сценичния му псевдоним. Истинското му име е Фатих Караджа. Потърсете в Ютуб Mabel Matiz и ще чуете чудесни песни и много красиви видеоклипове. За текста няма как. Няма да го разберете но наистина има много смислени песни. Или потърсете "турски песни 2017" и там има доста хубави парчета. Особено арменеца Hayko Cepkin с неговите рок изпълнения е супер.