Турската звезда Ажда Пекан... на 30, на 40? Не, на 71!

Как се поддържа толкова млада комшийската актриса и певица?
16 ное 2017 15:28, Александър Попов
97

Снимка: Instagram

Всички звезди в шоубизнеса се стремят да изглеждат добре, поддържат форма с диети и упорити тренировки във фитнеса.

Турската звезда Ажда Пекан обаче слага всички в малкия си джоб. Тя е на сцената от десетилетия, а рождената й година е 1946-а. 71-годишната актриса и певица спокойно може да засенчи и 40-годишните жени, пише woman.ru.

Бръчките й са невидими, снагата стройна и стегната, а сценичните тоалети са доста дръзки за възрастта й. Но пък може да си го позволи.

Каква е нейната тайна?

Ажда полага грижи за външността си от млада. Със сигурност може да се говори и за ген, но пък тя поддържа тялото си с усилени и ежедневни тренировки.

"Внимавам много какво ям, но не се ограничавам. Обичам кебаб и риба", признава Ажда.

Всяка година тя пътува до Швейцария, където се подлага на детокс процедури, а към дневното си меню прибавя и комплекс от витамини.

Зад тази външност обаче се крие и съвременната хирургия. Подлагала се е на редица пластични операции, даже в южната ни съседка я поставят сред рекордьорките, които са лягали под ножа.

Ажда Пекан не е раждала, но мисълта да стане майка с инвитро процедура не й е чужда, независимо от факта, че е на 71 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: Ажда Пекан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знаех, че парите улесняват живота, но чак пък толкова...
80
1
 
7
 
! Отговори
bbb преди 6 години
Има ли лев ,има и кеф.Гена е до 50 години после е невъзможен процеса , ако го няма скалпела.Ако не са паричките ще е 1 към 1 с българските пенсионерки на 70.Ама пак евала, супер изглежда .
79
2
 
2
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Османе , Харун Яхя и Аднан Октар са две различни личности .
78
2
 
10
 
! Отговори
До беее, преди 6 години
51 споделя какво мисли и се чуди защо богати жени не си създават свои деца, а износват чужд ембрион.Ти подскачаш от злоба и го съветваш него да чака да стане на 70 г.Какво да си помисли човек за теб, освен че си разведена, провалила се във всичко озлобена жена, която може да се похвали само с това, че е родила преди да навърши 70 г."Живей и не пречи и на останалите да живеят" - това е златното правило, което трябва да спазваме. Защо някои създават деца в късна възраст си е тяхна работа.
77
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това новина ли е?
76
3
 
3
 
! Отговори
Дудук преди 6 години
Тази само в турското посолство
75
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имах такава баба дедо ми не требе...
74
14
 
3
 
! Отговори
Bacho kiko преди 6 години
Тази Пекан е дърта, закостеняла, без бъдеще, с напудрено лице за пред Европа, не знае кога да спре. Чакай, тези думи не се ли отнасяха за Ердоган, обърках се...
73
5
 
2
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Радикалите в партията на Ердоган постоянно казват, че Харун Яхя унижава исляма и телевизията му трябват да бъде закрита но Ердоган мълчи. Освен това турски телевизии регистрирани в Холандия и Германия излъчват филми от 2017 с турски дублаж без да имат права по турския спътник без кодиране и големите телевизии (като бТВ) се оплакват. Ердоган пак мълчи. Уж е диктатор.
72
2
 
4
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Турция е много шарена страна. Примерно Харун Яхя. Богат човек. Истинското му име е Аднан Октар. Има си своя телевизия и всяка вечер си има шоу като шоуто на Слави. Голямо просторно студио с макети на истанбулските небостъргачи. Публика и т.нт. той проповядва ислям по предаванията си, после говори за Ленин, Сталин, Маркс и т.нт. после се появяват едни манекенки с руси коси и големи гърди и мятат гюбеци. Яхя казва, че Ислямът не е религия на закритите а точно обратното. После си налива бяло вино.
71
3
 
2
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Във всяка държава има такива различни звезди. Примерно в Турция има един който организира конкурси за красота, абсолютно много богат, уж мъж, има мустаци, религиозен, ислямист и в същото време гей. Даже си го признава, не го крие. А за Алейна Толкова понеже е на 17 а в клипа има любов с плюшено мече се коментира доста по турските телевизии. Като Сузанитата на О.Мурад. но песента е яка спор няма.
70
2
 
14
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Нека и ние турците да си имаме една Лили Иванова. Голяма работа. Да е жива и здрава и стане на 100 години. А щом "сър" Елтън Джон който е на нейната възраст ,, почти , освен това е мъж пък има може да става "мама" на горкия Закариас защо и Ажда да не стане майка. Пиша "горкия" ама Закариас бая пара ще троши само да не стане жена като баща си.
69
0
 
17
 
! Отговори
Те на преди 6 години
У наше село на 71 са сбръчкани бабички от работа на нивата цел живот
68
0
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
Рагледах снимки на въпросната певица с Гугъл-периода 1968-1993 иглежда страхотно и е била естествено красива.Явно е започнала с операциите през 50те си години и сегашното й лице не прилича много на себе си..Има и нетуширани снимки от тази година и отблизо си личат пластиките.За мен лично е прекалила много,отдавна е трябвало да спре с операциите.А желанието а бебе на тази възраст няма смисъл да се коментира.
67
3
 
2
 
! Отговори
Билбо Бегинс преди 6 години
твоето лице кога техната баба лили изглежда по добре от гала за плейбой...
66
0
 
17
 
! Отговори
Изгърбич Задвратянw преди 6 години
шер нервно пуши отстрани
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По е подходяща за новия сезон на "Викингите" или вокал на Nightwish. Не прилича на мис Анадолска прелест.
64
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте и снимки в Гугъл.Изобщо не изглежда така.Тук фотошопа е надминал себе си.
63
10
 
6
 
! Отговори
akud преди 6 години
ердоган се е научил да работи на фото шоп :) :) :) аз от държава на която падишаха миналата година разреши официално да се използва тоалетна хартия хвалби не щъ
62
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си кривете душите. Това бабе на 71 изглежда по-добре от 50 годишните ви съпруги и майки.