Носът не ми пречи.... Откровенията на Тамара, Мис България 2017-а

Тамара настоява, че ще носи короната си с високо вдигната глава
21 ное 2017 08:52,
300

Тамара Георгиева по време на конкурса. Снимка: Хайлайф

Новата "Мис България" 2017 Тамара Георгиева има свое обяснение за негативните настроения срещу нея.

"Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план", настоя тя.

Тамара е на 24 г. от София. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност "Керамика и стъкло" с пълно отличие.

Още по темата

Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите ѝ. Мечта, която провокира стотици гневни коментари в социалните мрежи.

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса била именно социалните медии – "Реалност и илюзии".

 И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на Facebook, Twitter, Instagram.

"Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии. Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност", категорична бе тя пред Нова тв.

Въпреки напрежението, негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си на "Мис България" 2017 с високо вдигната глава.

Вдигната глава, която не стихва да бъде съсичана с коментари, както и със забавни колажи.

Не малко хора сравниха Тамара с Антония Петрова, Мис България 2009, която бе наречена Мис Крокодил.

"Тамара Георгиева на 24 годинки, новата мис българска Баба Яга!"

"Не бойте се деца .... А вие знаете ли, че имате страшен ....нос?"

"Срам и позор", гласят сямо някои от постовете в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
22
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Козлодуй и Бургас са хубавици ...
31
55
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво си е момичето, с интересна характерна външност, като не ви допада, гледайте си плеймейдките и фолкдивите - и устните им тройни, и носовете им вдигнати на сто и кусур градуса.. кеф!
30
0
 
5
 
! Отговори
Уили до 35 преди 6 години
Не Лъки е ....
29
4
 
44
 
! Отговори
Mirko преди 6 години
Не, че нещо, ама мита за гостоприемния българин, красивата българка и прекрасната природа може би е време да останат в миналото. Това са глупости повод за гордост на маса. Просто сме 1000 години назад от цивилизования свят за жалост.
28
1
 
37
 
! Отговори
Мосю Густав преди 6 години
Алф! Ти ли си?
27
2
 
77
 
! Отговори
11 преди 6 години
Както казват англичаните, какво злощастно съчетание от черти - хем носът въздълъг, хем устата стисната и хлътнала. Спонсорът направо се е ошушкал...
26
3
 
60
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Тука все Аполони...Аполони или не, ние не се явяваме на конкурси за красота. Че и да си плащаме да ги печелим. За това става дума. Иначе на живо може и да не е толкоз зле. Мене лично ме е срам тази да ни представлява. Където и да било.
25
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става когато човек има нездрава самооценка , когато мама те хвали че си убавица и вземеш че си поварваш.
24
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите искат всички да се занимаваме с носа и, за да не можем да обърнем внимание на далаверите на управляващите.
23
80
 
20
 
! Отговори
Тука все Аполони... преди 6 години
Баси малоумният народ сме... Тука все Аполони коментират, даже жените им едни красиви, красиви... Я се погледнете бе, хора - грозни, измачкани, черни и отвътре и отвън... Обаче хулите, някой от Вас могат само да си мечтаят да са с жена, пък дори и толкова "грозна", като въпросната мис... Жалки ***... Я се вижте на какво приличате - 80 % *** създадени с кофти материал... Прави са и Бойко и другарите от БСП
22
59
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете момичето намира,да може да не е най-перфектна ,но кой изобщо е вие ли ?
21
1
 
48
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
У нашенско какъвто и конкурс да искаш да спечелиш, трябва да си "човек на някой друг човек" ! Всеки човек си има някакви критерии за красота ! Никой не знае,какви са били "критериите" на журито! Че няма да се класира дори по средата на световната класация, това е ясно. Но ще и се даде "път в живота". Тя е интелигентна жена, с високо вдигнати..пардон, вдигната глава, умна, образована.... Със здраве да си носи кръста и короната !!
20
3
 
46
 
! Отговори
Никк преди 6 години
Тази от Козлодуй, която е от наше ляво, на снимката с Тамара победителката, е многократно по хубава и по женствена в сравнение с въпросната Тамара.
19
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо оптимистично.Навсякъде срещам прекрасни българки, които освен красота, явно притежават морал и достойнство, за да не участват в халтурите нарачени конкурси за мис.
18
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Неудобната истинаАми че те всички миски на такива състезания се борят за "световния мир". Така че две-три реплики която и да е мома ще наизусти. Проблемът е, че на фона на хубавите МОМИЧЕТА, които изпращат останалите държави, нашите до една са хем грозни, хем много далеч от понятието "момиче." Просто защото са с някой чичко-паричко. Ако тази миска има и грам съвест и родолюбие, ще отстъпи правото на короната на по-достойна
17
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красива е, умна, но определено не е за мис. Лансирана ли е, незнам. Дано поне компенсира с делата си.
16
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не и е голям носът. Просто кофти осветление и той хвърля сянка върху обувките и!
15
47
 
9
 
! Отговори
гого преди 6 години
хайде сега, намерили че премерили, цял ден лъскате бастуни пред някой ХХХ канал, ама иначе експерти по красота. Зяпайте си порняцуте и замълчете...
14
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Където мина, всички се обръщат" - да, ама в другата посока ;) ;) :). Не бе, каквото и да си говорим, не може това да е достойно за мис България, абсурдно е.
13
4
 
32
 
! Отговори
Ха ха ха преди 6 години
Толкова култови фрази, събрани вняколко изречения, не са по силата дорина корифея втази област - чичко Димитър Пенев - Пената! Поклон пред интелекта на нашата "миска"!!!Моме, момееее... Не знам дали носът ти пречи, но определено те съветвам да си отваряш устата единствено по предназначението и при теб - да засмукваш и да облизваш!!!