Носът не ми пречи.... Откровенията на Тамара, Мис България 2017-а

Тамара настоява, че ще носи короната си с високо вдигната глава
21 ное 2017 08:52,
300

Снимка: Хайлайф

Новата "Мис България" 2017 Тамара Георгиева има свое обяснение за негативните настроения срещу нея.

"Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план", настоя тя.

Тамара е на 24 г. от София. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност "Керамика и стъкло" с пълно отличие.

Още по темата

Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите ѝ. Мечта, която провокира стотици гневни коментари в социалните мрежи.

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса била именно социалните медии – "Реалност и илюзии".

 И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на Facebook, Twitter, Instagram.

"Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии. Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност", категорична бе тя пред Нова тв.

Въпреки напрежението, негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си на "Мис България" 2017 с високо вдигната глава.

Вдигната глава, която не стихва да бъде съсичана с коментари, както и със забавни колажи.

Не малко хора сравниха Тамара с Антония Петрова, Мис България 2009, която бе наречена Мис Крокодил.

"Тамара Георгиева на 24 годинки, новата мис българска Баба Яга!"

"Не бойте се деца .... А вие знаете ли, че имате страшен ....нос?"

"Срам и позор", гласят сямо някои от постовете в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господа Журналисти,Вместо всички да повтаряте едно и също се разровете и вижте кога е родена Тамара, ако изобщо това е истинското и име. Тя със сигурност не е на 24г.
111
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Конкурс имах предвид
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега да си носи последствията от липсата на преценка. Едно е да те избира гаджето ти и съвсем различно да се появиш с томахавка на кинкурс за красота. А и колената и са груби, остри и мъжки
109
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да беше си коригирала носа, да изправи кривината и провисването. Носът пак трябва да е дълъг, защото лицето и е дълго. Всяка жена с обективна преценка знае, че такъв нос е извън нормите за красота.
108
0
 
1
 
! Отговори
Meri преди 6 години
Kade e bill jurito kato sa q izbirali .sega se leqt .....po adres na nosa.nqmalo li e po dostoina za neinata titla.kakto vsichko v nashta darjava.sled dajd kachulka.
107
1
 
2
 
! Отговори
B преди 6 години
До Анонимен 115 - психопатията не е лудост. Отсъствие на съвест, на съчувствие и на чувство за вина е, съпроводено с огромна доза усещане за превъзходство. Иначе за другото съм съгласна. Но психопатите не са луди, те са зли, но не и клинично луди.
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че не ти пречи носът, Тамарче!И на камилата не й пречи гърбицата, и на орелът - клюна, и на хипопотама - миризмата му, на психопатът-лудостта. Всеки си е навикнал с личните си отклонения все пак. И те почват да му харесват. Съвсем нормална реакция на компенсация. Иначе човек би си докарал неврози, ако недостатъците му постоянно му бяха пречка. Но е пречка и носът ти, и устата ти, и шията ти, и гримът ти за това, да се представиш като най-хубавата българка.Защото си далеч от това!
105
1
 
11
 
! Отговори
АЛФ преди 6 години
Мойто момиче объркала си планетите. Ти си за Мелмак. Там всеки един конкурс, с право, ще печелиш
104
0
 
11
 
! Отговори
Носко преди 6 години
" И носът остава на заден план " еми да разбира се, че ще е на заден план, като в преден план вече няма място за него.. Добре де сега сериозно, на тебе може да не ти пречи носът, но не помисли ли за миг. За всички тези, които ти помогнаха да спечелиш този конкурс. Херния ще им докараш с тоя нос, девойко...
103
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журито е от жени,но те са безгласни букви,дебелите чичковци,които са в менопауза решават....
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приличаш на 60 год.застаряваща дама.Ако те изкъпят,и ти свалят тоновете макияж по теб,психолозите ще се облагодетелстват най-много.ТРАВЕСТИТ-това е първото ,което ми идва на ум когато погледна твоя снимка.Ти не си виновна,имала си желание и си се пробвала,нашите български мъже,се оттекчиха от хубави жени,които ги комлексират и в компанията на убавици като теб,се чувстват комфортно.Ах,този фотограф....Не си ти грозна,фотографа не става👹.Дано не получиш психически срив и да съжаляваш за5мин.слава
101
0
 
5
 
! Отговори
До Един от Северозап преди 6 години
Журито е от жени, бивши мис България.Но в Северозапада откъде ще се информирате...Вие още ревете за бай си Тошо от Правец.
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изплаших се от вида до там,че се притесних да не сънувам кошмари-изключително грозна жена!!!Този с парите,който си ляга с внучкатана Баба Яга явно е с стабилна психика.Верен е факта,че грозните жени се стараят много в леглото,защото това може да им е за последно.Нямаше ли кой да плати малко повече пари,за да не стресираме децата си ....Съвета ми е да си вземе метлата там където я е скрила и да излети с нея при извънземните,при своите-там ще я приемат ,защото е една от тях.Грозно плашещо чудо.
99
1
 
1
 
! Отговори
йокин преди 6 години
Мое,да участва в кастинг,за''Роксан2''.А и зависи,за какво ,къде го използва.
98
0
 
6
 
! Отговори
Бах тоя дзвер преди 6 години
Носът ти пречи да виждаш стерео
97
13
 
1
 
! Отговори
Баба Ви преди 6 години
Кажете нещо красиво Бе грозници, деграданти. Колко требва да си уродлив за да пишеш отрицателно за някой просто ето така! Закривай държавата, има гад *** долна ***. Бааааси нравствените инвалиди, тънещи в смрадта си.
96
0
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Д-р Енчев или друг "специалист" да й подари ваучер за изпилване на това-онова, да не ходи да ни излага в страната и чужбина, че ще изплаши и изгони даже и пияните Англичани и Шведи!
95
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тамарке усети са чедо недей да мислиш 8че всите ти завиждат ами си купи огледало та се погледни.
94
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типажът на Жизел Бюндхен, а именно издължени крайници с тесни рамене върви с издължен нос просто генетично.Антония Петрова, жената на Райан Тедър са от този типаж, в крайна сметка имат елегантно тяло.Съвсем друг въпрос е, че конкурсите не са за хубавици, а за комплексарки.
93
1
 
29
 
! Отговори
жена преди 6 години
Това ли е красотата на българската жена ?!!!!Много обидно!