Носът на Мис Тамара: Фотографът не е крив, снимките не са пипани!

Аз бих изпратила Тамара на пластичен хирург, заяви Калканджиева
Обновена: 22 ное 2017 10:47 | 22 ное 2017 10:45, Петя Славова
118

Снимките на фотографа Валери Захов на Mис България 2017 Тамара Георгиева взривиха социалните мрежи. Самата тя посочи след конкурса, че фотографите са я снимали лошо и не са я представили в най-добрата ѝ светлина.

"Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено. Колега дори предложи да я снима с fisheye - широкоъгълен обектив, който страшно много изкривява", обясни Захов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тамара Георгиева отказа участие в "България сутрин", тъй като по думите ѝ била пренаситена от телевизонни участия.

Още по темата

Валери Захов бе категоричен е, че няма целенасочена атака към новата Мис България и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществеността.

"Снимам от 8-и клас. Може би съм от първите, който е снимал всичките конкурси от появяването им. Работя сам за себе си, подавам информация към медиите и те публикуват. Снимал съм редица светски личности", каза в своя защита фотографът.

Валери Захов призна, че като визия от всички участнички само Тамара и още няколко момичета са имали съвършено тяло. "Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице", уточни той.

"Ако конкурсът е купен, тези неща стават на 4 очи и никой не може да докаже дали е купен или не", завърши гостът в студиото на Лора Инджова и Златимир Йочев.

"Лично аз бих изпратила Тамара Георгиева на пластичен хирург за носа. Или не бих я допуснала", коментира междувременно Жени Калканджиева избора на Мис България пред Нова тв.

Тя обясни, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. "Цял живот този нос ще я преследва", допълни шестата по красота в света през 1995-а.

Жени все пак призна, че не е виждала Тамара Георгиева на живо. По нейно мнение, на конкурса младата жена не е била добре гримирана и е била натруфена.

"Не смятам, че момичето е напълно естествено. Виждам, че има филър в устните си. Като е започнала, не знам защо не е продължила", заяви Мис България 2009 Антония Петрова. И уточни, че нейният избор на фаворитка не е бил този.

Тя посъветва Тамара Георгиева да се възползва от създалия се шум и да го обърне в своя полза. "Тя може да се спаси с много силна благотворителна дейност", заяви на свой ред Калканджиева.

"Българите обичаме силно да любим и мразим. Ние обичаме да мразим. Ако се роди гений в България, това ще е гений на омразата", смята Петрова, която преди години също стана жертва на остри нападки, след като беше избрана за Мис България.  Двете уточниха, че Тамара Георгиева няма да представя страната ни на Мис Свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
18
 
2
 
! Отговори
f-e-h преди 6 години
На мен ми харесва мацката, не знам само какво лайте!
87
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само в моя блок живеят 4-5 по-готини мацки от тази "мис"! Кой ги избира...
86
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква манипулация на снимките, просто си е грозотия и това е!
85
0
 
23
 
! Отговори
84, преди 6 години
До аааПрав/а/ си. Само ще допълня, че жената цени високо онази, която прилича на нея, самата. Така Баба Яга ще оцени подобаващо високо сестра си, а не Василиса Прекрасна, разбира се.
84
0
 
30
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тъй като искам да съм деликатен, ще го кажа по така. Накратко не става за миска тая. а пък за мис България хич.
83
0
 
30
 
! Отговори
50 инча преди 6 години
Разбрах трябва да съдя SONY за дългия и крив ...екран.
82
1
 
39
 
! Отговори
Ella преди 6 години
Снимките били такива, снимките били онакива. Добре де, гледайте видеото. Там и най-големия 'майстор' зад обектива не може да докара от малко симпатично носле да излезе сто годишен сокол. На видеото от награждаването от ясно по-ясно си личи - голям, крив, гърбат нос. Няма какво да се лъжем. На нейните снимки от преди конкурса е различен, защото е контуриран с грим - техника, която е по-популярна и от кардашияните. Ама видеото не лъже.
81
5
 
20
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Калканджиева ако няма чар, не знам кой.
80
0
 
37
 
! Отговори
ааа преди 6 години
Мисля, че журито за конкурсите за красота трябва да бъде съставяно изцяло от мъже. Те никога не биха дали висока оценка на жена, която не ги привлича. В една женска оценка обаче съществуват много повече фактори - конкуренция, завист, чиста женска злоба.
79
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що бе какво и е на момето,Кончита да не би да по-хубава,па спечели евровизията!
78
1
 
31
 
! Отговори
мис ю преди 6 години
Неуспешните пластични операции са й докарали мъжки фейс. Сигурно целия този цирк е подготовка за следващата Мис България, която ще е някакъв неясен ***! Нали и ние трябва да се впишем новия модерен свят!
77
2
 
21
 
! Отговори
80 преди 6 години
Антония кво разлепя и тя джуки и тя.Като до вчера говориха още по зле за нея.На теб Антония ти казват Мис Крокодил.Ти си по-грозна от нея 100 пъти.
76
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Злоба,злоба.Естествено момиче,с чар.Има красиви хора с перфектни лица,но без чар ,като Калканджиева.Калканджиева е красива,но безлична,няма чар.Не е важно да си перфектен а е важно да си ХАризмаТИчен.То с *** нос,и гумени цици,всеки може да отиде на конкурс.То тогава би било конкурс-Мис пластична хирургия.А тая Калканджиева,то мила Господ забавя,но не забравя.Всичко се връща,под една или друга форма.*** чарвивите уста.Човек без благородна душа,е една карикатура,Евгения.
75
17
 
12
 
! Отговори
Az преди 6 години
Тая пък Жени Калканджиева как е станала мис и тя, като е грозна? Тоца да не я коментираме, ама два вампира намират кусури на трети в тая ситуация.
74
1
 
27
 
! Отговори
А. Колева преди 6 години
Кой го избра този Крокодил ? Това да не е конкурс с цел да се намери най-близкото подобие на крокодила Гена ?
73
1
 
26
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Мале, мале, докъде стигнахме - Тоца Крокодила "съветва" мис Стамат, ъъъ мис Тамара извинете.
72
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно безсмислен конкурс, на който ходят основно златотърсачки или както е в случая - богаташко гадже, което си е купило конкурса.
71
1
 
21
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Защо ли истински красиви /за мен красотата е във хармонията- съчетание между вътрешна и външна/ момичета, които не са малко в България не се явяват на такива конкурси за Мис "Най"?
70
0
 
23
 
! Отговори
големия проблем преди 6 години
Глупава е!
69
0
 
28
 
! Отговори
МИС преди 6 години
"Аз бих изпратила Тамара на операция..." Аз пък не бих я избрал за Мис.Защо я избират, а после я съветват как да се разкраси?Не трябваше ли да се избират по естествена красота? На тези конкурси има вече много силикон /където се сетиш/,изкуствени мигли,нокти и какво ли не още.