Носът на Мис Тамара: Фотографът не е крив, снимките не са пипани!

Аз бих изпратила Тамара на пластичен хирург, заяви Калканджиева
Обновена: 22 ное 2017 10:47 | 22 ное 2017 10:45, Петя Славова
118

Снимките на фотографа Валери Захов на Mис България 2017 Тамара Георгиева взривиха социалните мрежи. Самата тя посочи след конкурса, че фотографите са я снимали лошо и не са я представили в най-добрата ѝ светлина.

"Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено. Колега дори предложи да я снима с fisheye - широкоъгълен обектив, който страшно много изкривява", обясни Захов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тамара Георгиева отказа участие в "България сутрин", тъй като по думите ѝ била пренаситена от телевизонни участия.

Още по темата

Валери Захов бе категоричен е, че няма целенасочена атака към новата Мис България и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществеността.

"Снимам от 8-и клас. Може би съм от първите, който е снимал всичките конкурси от появяването им. Работя сам за себе си, подавам информация към медиите и те публикуват. Снимал съм редица светски личности", каза в своя защита фотографът.

Валери Захов призна, че като визия от всички участнички само Тамара и още няколко момичета са имали съвършено тяло. "Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице", уточни той.

"Ако конкурсът е купен, тези неща стават на 4 очи и никой не може да докаже дали е купен или не", завърши гостът в студиото на Лора Инджова и Златимир Йочев.

"Лично аз бих изпратила Тамара Георгиева на пластичен хирург за носа. Или не бих я допуснала", коментира междувременно Жени Калканджиева избора на Мис България пред Нова тв.

Тя обясни, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. "Цял живот този нос ще я преследва", допълни шестата по красота в света през 1995-а.

Жени все пак призна, че не е виждала Тамара Георгиева на живо. По нейно мнение, на конкурса младата жена не е била добре гримирана и е била натруфена.

"Не смятам, че момичето е напълно естествено. Виждам, че има филър в устните си. Като е започнала, не знам защо не е продължила", заяви Мис България 2009 Антония Петрова. И уточни, че нейният избор на фаворитка не е бил този.

Тя посъветва Тамара Георгиева да се възползва от създалия се шум и да го обърне в своя полза. "Тя може да се спаси с много силна благотворителна дейност", заяви на свой ред Калканджиева.

"Българите обичаме силно да любим и мразим. Ние обичаме да мразим. Ако се роди гений в България, това ще е гений на омразата", смята Петрова, която преди години също стана жертва на остри нападки, след като беше избрана за Мис България.  Двете уточниха, че Тамара Георгиева няма да представя страната ни на Мис Свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая Тамара от далеч и личи, че не е читав човек.
67
0
 
38
 
! Отговори
Sweet преди 6 години
Това е толкова грозно от нейна страна - да прехвърлиш вината на друг, да окаляш фотографа и да застрашиш неговата кариера. Глупава жена, не просто грозна, а и много зла и глупава.
66
1
 
31
 
! Отговори
Светла преди 6 години
Добре де, как така само нейните снимки са направени под лош ъгъл и светлината и некадърността, уж, на фотографа са виновни тя да изглежда толкова нелицеприятна? Този фотограф не изпратен там да снима само и единствено нея. Защо другите момичета изглеждат симпатични и чаровни, а само тя не? Тя ли е най-големият карък, че така и не можа да уцели едно добре осветено място, та белкем й излязат хубави снимките? Това е несериозно обяснение. А и защо всички снимки са зле? Всички ли са от един ъгъл?
65
0
 
18
 
! Отговори
uuu преди 6 години
На кой му пука бре...
64
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инспектор Дюдю
63
0
 
48
 
! Отговори
Цеко обективния преди 6 години
Щом стигна да се обяснява,че не е толкова грозна колкото изглежда - тури му пепел! Хубав профил,грозен профил, анатомия дрън-дрън! Как точно тази, на която всички профили са гротескни, а фасът - ад , е избрана не само за да ужаси цялото общество , а и за орезили страната на на Мис Планет?!? Представям се за какви ще вземат българките тези, които съдят по това създание със самочунствие на великан и качества на мишка! Журито е за убиване, макар че с този избор направо се е самоубило
62
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПичовеНяма грозни жени.Има малко бира на масата
61
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак чета десетки мнения с тези митове за красотата на българката. От всички участнички, имаше 2-3, които да хванат окото. Всичко друго - леш. Пак ще се изкараме с най-красивите жени в света и с най-надарените и умни мъже, но реалността далеч не е такава.
60
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко това е маловажно и безинтересно.
59
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има късмет, че не е ***, с този нос нямаше да може да пасе.
58
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената не може да се усмихне от интервенции по лицето. Само някакво озъбване, показващо тъмни зъби. Всички се обръщали след нея на улицата. Ами чудили са се
57
35
 
6
 
! Отговори
александър преди 6 години
На мен Тамара ми се струва изключително привлекателна и секси.Не мога да спра да й гледам снимката.Ха ресва ми и ме възбужда.Прилича ми на богиня.Обичам те Тамара.
56
4
 
10
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Тамара??? - дългата ръка на Путин
55
0
 
28
 
! Отговори
Трудовак преди 6 години
Та-мара, та Пена, та голям зор за една корона да се излагат пред цяла България
54
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се, тази ако ми се падне да я изплющя, къв е шанса да извади патлака и тя мен да изплющи ?!
53
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената е добре.Следващата година участничките трябва да се явават голи и без грим и Пищова да ги оценява.
52
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахах, тоз го знаем бе...Янко Травестулката от нашия квартал, преди години се обезобрази с едни хормони, пък какво хубаво, високо момче беше...
51
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мис Мелмак :)
50
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз специално познавам много красиви момичета но тези момичета неможе да се доредят до този конкурс. По красота бият всички които ги познавате в тези конкурси даже и в чужбина. Но както са казали старите хора нямаш ли някой да те подпре ще паднеш. А и са от бедни семейства които немогат да си позволят да платят на този дето трябва. А докато е така ще гледате кроко дино и тем подобни заври! Пошрото и грозното тържествува в мутроландия. А и тази калкана за каква се има? Да не се мисли за красавица?
49
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Борисов - премиер, Тамара Георгиева - Мис България, е то бива некадърен народ ама...