Носът на Мис Тамара: Фотографът не е крив, снимките не са пипани!

Аз бих изпратила Тамара на пластичен хирург, заяви Калканджиева
Обновена: 22 ное 2017 10:47 | 22 ное 2017 10:45, Петя Славова
118

Снимките на фотографа Валери Захов на Mис България 2017 Тамара Георгиева взривиха социалните мрежи. Самата тя посочи след конкурса, че фотографите са я снимали лошо и не са я представили в най-добрата ѝ светлина.

"Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено. Колега дори предложи да я снима с fisheye - широкоъгълен обектив, който страшно много изкривява", обясни Захов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тамара Георгиева отказа участие в "България сутрин", тъй като по думите ѝ била пренаситена от телевизонни участия.

Още по темата

Валери Захов бе категоричен е, че няма целенасочена атака към новата Мис България и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществеността.

"Снимам от 8-и клас. Може би съм от първите, който е снимал всичките конкурси от появяването им. Работя сам за себе си, подавам информация към медиите и те публикуват. Снимал съм редица светски личности", каза в своя защита фотографът.

Валери Захов призна, че като визия от всички участнички само Тамара и още няколко момичета са имали съвършено тяло. "Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице", уточни той.

"Ако конкурсът е купен, тези неща стават на 4 очи и никой не може да докаже дали е купен или не", завърши гостът в студиото на Лора Инджова и Златимир Йочев.

"Лично аз бих изпратила Тамара Георгиева на пластичен хирург за носа. Или не бих я допуснала", коментира междувременно Жени Калканджиева избора на Мис България пред Нова тв.

Тя обясни, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. "Цял живот този нос ще я преследва", допълни шестата по красота в света през 1995-а.

Жени все пак призна, че не е виждала Тамара Георгиева на живо. По нейно мнение, на конкурса младата жена не е била добре гримирана и е била натруфена.

"Не смятам, че момичето е напълно естествено. Виждам, че има филър в устните си. Като е започнала, не знам защо не е продължила", заяви Мис България 2009 Антония Петрова. И уточни, че нейният избор на фаворитка не е бил този.

Тя посъветва Тамара Георгиева да се възползва от създалия се шум и да го обърне в своя полза. "Тя може да се спаси с много силна благотворителна дейност", заяви на свой ред Калканджиева.

"Българите обичаме силно да любим и мразим. Ние обичаме да мразим. Ако се роди гений в България, това ще е гений на омразата", смята Петрова, която преди години също стана жертва на остри нападки, след като беше избрана за Мис България.  Двете уточниха, че Тамара Георгиева няма да представя страната ни на Мис Свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
36
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Грозна е, и не само в носа - и чертите на лицето са й груби. А ако са я избрали заради тяло или други неща, да става порно актриса.
47
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, махнете я тая, дайте да Гришо да се гордееме, че сме българи!
46
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ай стига сте я плюли. Факт е че на този конкурс досега никога не е избиран толкова красив травеctит.
45
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички останали миски ги снимал фотографът и ги изкарал прилични, даже хубавици, само тази, видиш ли, красота неземна (да не кажа извънземна) я изкарал лошо. Мен да ме снима фотографът, дето съм на 48, ще ме "изкара" по-читава. И, честно казано, отказвам да приема, че тая особа е символът на красотата на българката.
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Не разбралТам Митю си взима в натура от поабедителката, а тук е с кешовица ! Само това е разликата.
43
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гонзо виелицата за мис България ?!??!
42
0
 
17
 
! Отговори
Не разбрал преди 6 години
Конкурса от тези на Митю Пищова ли е ?
41
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе има ли журналисти в България или само си клатят краката и копи-пейст ? Разкрийте и фамилията на тази с клюна ! Защо се представя с презимето си, да не би да има да крие нещо ?
40
0
 
37
 
! Отговори
Янко траверса преди 6 години
Ей от три дни само за носа на Мис България чета...не виждате ли, че проблемът не е само в носа? То бръчки, то брадавици, то мъжко излъчване...поредният недохранен травестит, който се опитва да ни промени критериите за женска красота....
39
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък й се кефя на мацката без да е особено красива на лице, само в тяло е супер, което , естествено изисква не само данни, но и поддръжка, е успяла не само да впримчи по-млад от нея мъж, но и супер богаташ- баща му е собственик на Дънди Прешъс канадците, които ни крадат златото, явно не е изобщо глупаваче и мис да я направитая ще стигне далече в живота
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точките са за Иванушка Дурачок.
37
0
 
23
 
! Отговори
ЕЛИТ ???????? преди 6 години
ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!!!!Кой се интересува от миски?????? Вярвате в Пепеляшка? Защо не вярвате в третия брат - ***?Коя нормална жена ще е се съгласи да се развява като скелет с парцалки?
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мис Крокодил 1 поодъртя и още повече се обезобрази с пластики та затова сега журито от бивши миски коя от коя по тунингована избра уж по млад крокодил2
35
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете венецуелките,които спечелиха няколко титли мис Свят,погледнете дори тазгодишната победителка-индийка.Те са не само красиви,но излъчват и чар.Това,заедно с неправилната преценка на журито се изпуска от нашите журиращи.Те просто не разбират от красота,освен ако са си затворили очите,защото са били добре "мотивирани".
34
0
 
29
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Филъра в устните и го прощавам. Извадила си е кътниците за да подчертае скулите си. И това ще преживея. Ама тоя НОС??? Ми то като на мравояд бе! То и на Кобрата носа след като го кобриха на мача с Кличко изглеждаше по добре
33
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Двете уточниха, че Тамара Георгиева няма да представя страната ни на Мис Свят."Ето една хубава новина. Поне там няма да ни излага.
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петрова, в заключението, има предвид най-вече себе си. И тя мрази силно. Мрази публиката, която бе достатъчно категорична в настояването си, че и нейната титла бе подигравка с красотата. Публиката е показала, че има вкус - не се е нахвърлябла тъй стръвнишки срещу наистина хубави жени. Каквито са печелили също подобни конкурси и у нас. Настоящата миска просто не става. Да преглътне този хап и след като се е сподобила с титлата, да й се радва, но да не се надява на повече. Не го заслужава.
31
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе всички само я критикувате, че била грозна и страшна ама ако ви се падне да я изплющите на аванта няма да се замислите даже.
30
0
 
27
 
! Отговори
друг сайт преди 6 години
...Оказва се, че 24-годишната призьорка е гадже на Стивън Роуз. Той е големия син на Катя Роуз.Същата е една от най-уважаваните фигури в родните модни среди и собственичка на Rose Fashion House.Върху журито било оказан дискретен натиск, твърдят хора от кухнята на състезанието. Те намекнали на организаторите кой трябва да бъде тазгодишният шампион в състезанието по красота...
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антония Петрова била в журито.И това обяснява всичко.