Носът на Мис Тамара: Фотографът не е крив, снимките не са пипани!

Аз бих изпратила Тамара на пластичен хирург, заяви Калканджиева
Обновена: 22 ное 2017 10:47 | 22 ное 2017 10:45, Петя Славова
118

Снимките на фотографа Валери Захов на Mис България 2017 Тамара Георгиева взривиха социалните мрежи. Самата тя посочи след конкурса, че фотографите са я снимали лошо и не са я представили в най-добрата ѝ светлина.

"Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено. Колега дори предложи да я снима с fisheye - широкоъгълен обектив, който страшно много изкривява", обясни Захов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тамара Георгиева отказа участие в "България сутрин", тъй като по думите ѝ била пренаситена от телевизонни участия.

Още по темата

Валери Захов бе категоричен е, че няма целенасочена атака към новата Мис България и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществеността.

"Снимам от 8-и клас. Може би съм от първите, който е снимал всичките конкурси от появяването им. Работя сам за себе си, подавам информация към медиите и те публикуват. Снимал съм редица светски личности", каза в своя защита фотографът.

Валери Захов призна, че като визия от всички участнички само Тамара и още няколко момичета са имали съвършено тяло. "Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице", уточни той.

"Ако конкурсът е купен, тези неща стават на 4 очи и никой не може да докаже дали е купен или не", завърши гостът в студиото на Лора Инджова и Златимир Йочев.

"Лично аз бих изпратила Тамара Георгиева на пластичен хирург за носа. Или не бих я допуснала", коментира междувременно Жени Калканджиева избора на Мис България пред Нова тв.

Тя обясни, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. "Цял живот този нос ще я преследва", допълни шестата по красота в света през 1995-а.

Жени все пак призна, че не е виждала Тамара Георгиева на живо. По нейно мнение, на конкурса младата жена не е била добре гримирана и е била натруфена.

"Не смятам, че момичето е напълно естествено. Виждам, че има филър в устните си. Като е започнала, не знам защо не е продължила", заяви Мис България 2009 Антония Петрова. И уточни, че нейният избор на фаворитка не е бил този.

Тя посъветва Тамара Георгиева да се възползва от създалия се шум и да го обърне в своя полза. "Тя може да се спаси с много силна благотворителна дейност", заяви на свой ред Калканджиева.

"Българите обичаме силно да любим и мразим. Ние обичаме да мразим. Ако се роди гений в България, това ще е гений на омразата", смята Петрова, която преди години също стана жертва на остри нападки, след като беше избрана за Мис България.  Двете уточниха, че Тамара Георгиева няма да представя страната ни на Мис Свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен, само Папазова е дала короната на това грозилище. Да и се отнемат правата! Не знам дали е така,но фотографът е казал,че всички са гласували за момичето от Бургас. Е, кой би могъл да подмени протоколите? Старата гювенда Папазова колко ли облаги е спечелила,като е направила услуга на К.Роуз?
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жалост прилича на ***. Като излъчване, като визия, като лице.
26
0
 
41
 
! Отговори
Уили Танер преди 6 години
" Тя обясни, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. "Малко малко, колко да е малко. В сравнение с какво е малко? Алф ли ?
25
0
 
23
 
! Отговори
Тай преди 6 години
Това мис определено е претърпяло операция, но такава за смяна на пола.
24
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата е мъжествена, с груби черти, неуспешни корекции и прекалено много грим!По баровете в Тайланд може и да заработи добре, ноооо като миска не я чакат добри дни!
23
0
 
32
 
! Отговори
Батето преди 6 години
Тая е от новия тип "красавици", които се лансират последните години в България, а те са с изразено мьжки черти.
22
1
 
47
 
! Отговори
123 преди 6 години
От цялата статия разбрах, че Тоца се радва, че не е най-грозната миска вече.
21
14
 
2
 
! Отговори
Viktor Make преди 6 години
Stiga ste q obijdali nikoq jena ne e grozna imaite uvajenie
20
1
 
38
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
С този нос момичето може да представя БЪЛГАРИЯ само на конкурс "Мис Баба Яга".Факт !
19
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вервам тая да е натурална.В смисъл според мен в устните си има силикон. Каква миска е тя?Отделно е 10 кила грим по себе си. Като махне грима да не се окаже, че линиите на лицето са и други.А журито да го вкарат в затвора.То бива липса на естетическо чувство, ама чак толкова.
18
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Анонимен 12Бе така е, ама тая май прекалено чаровна са я избрали.
17
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миската е с неприятно и грозновато лице.Ако е избрана за МИС СВЯТ заради съвършеното й тяло,както казват,то тогава да има конкурс за МИС ТЯЛО.Но журито показа пълен провал.
16
1
 
45
 
! Отговори
123 преди 6 години
Значи:1. Има нефотогенични хора. Аз например.2. Магаре се снимало, магаре излязло.3. Аре стига фалшива слава. Мацката не става за Мис Горно нанадолнище, камо ли за Мис България.4. Излежда състарена, заради операциите и кофти грим. а и кожата и май не е от най-нежните.
15
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам Искра Фидосова за следващата ни миска.
14
0
 
37
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Да, важна е, защото отразява наглостта на "елита". Показва как една част от хората в България крадат, пазаруват си титли и статут и хич не им пука
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tя Манолова по-става за миска.
12
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правени са експерименти с фотошоп, в които се създава перфектната жена във всяко едно отношение и тя знаете ли какво - изглежда безлична! Трябва да има съвсем леко отклонение за да се получи индивидуалност и това дава чар. Забелязвате ли как всички жени почнаха да изглеждат като пластмасови кукли тип Николета. Един и същ *** грим, едни и същи скули, надути джуки, тен, прическа. От калъп.
11
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фотографеее,защо не снима вътрешната красота на крокито?Нали постоянно обяснява колко е състрадателна и какви благотворителни каузи има.....
10
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не я пратете на международни конкурси. Отново ще станем за смях пред целия свят.
9
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, виновен фотографът! На калпава ракета космосът й пречи!