Снощи, след изгонването... Трима пребили Дебора пред блока й

"Нападнаха ме непознати, имам подозрения кой стои зад това"
23 ное 2017 12:10, Александър Попов
93
Снощи, след изгонването... Трима пребили Дебора пред блока й
Кадър: Нова тв

Фолкпевицата Дебора, която снощи напусна снощи Big Brother, е била пребита снощи пред блока си. Трима души са я нападнали, а тя се появи за телевизионно интервю насинена.

"Нападнаха ме непознати, имам подозрения кой стои зад това – бившият ми приятел. В Big Brother казах, че има физическо посегателство срещу мен и казах неговото име. Явно прави това от злоба", заяви през сълзи изпълнителката.

Още по темата

Тя призна, че досега не е подавала жалба в полицията срещу него от страх. "Той заплаши да ме залее с киселина", заяви Дебора.

Тя призна, че има психически проблем от 5 години и 20 дни е лежала в болница.

"Имам психически проблем, а те изкараха, че съм алкохоличка. От пет години имам панически атаки и смятах, че когато пия алкохол, ще се оправя. В Къщата започнах да получавам отново такива атаки и затова си позволих да пия, но не постоянно", разказа през сълзи Дебора. И допълни, че в момента не пие хапчета.

В къщата тя получила отново атаки и не се чувствала добре и затова искала да напусне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: Big Brotherдебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожарникарят от Банкя, пишман Премиер, лично да се заеме със случая и биячите и поръчителят им да влезат спешно в Софийския централен, и там да ги опъне манафаЖоро Жарта!!! ВЕДНАГА!!!
43
4
 
80
 
! Отговори
32611 преди 6 години
ШибанатаЦацаратура да се самосезира и да ги вкара в пандиза тия шибаниКопеленца, дето са пребили едно има-нема 50-килограмово депресирано от ШибанияГолемБрат момиче, пък било то и чалга певица!!! МОМЕНТАЛНО!!! ШибанМодераторе, не трий!!!
42
10
 
39
 
! Отговори
Брадъра преди 6 години
Що, ме плюете бе?Какви трима мъже?Аз пратих Вулева, Ватмана и Патрашкова по тяхно желание.Тази им обърквала хонорарите, пък и те много приличат на мъже!
41
4
 
48
 
! Отговори
65 преди 6 години
Факт е че, пила,или пияна и трзва е много ,много различна.Наистина много хора с паник атаки,започват да ,,решават проблема с алкохол.На мен ми е симпатична и мисля,че тя не е толкова зле.Просто Брадъра я пре е_ба.А оная кротка лисица_новата Гущерка май ще е първа.т
40
2
 
50
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Простотията няма край! Докога СЕМ ще си затваря очите за тези гнусни "риалити шоута"?! Те промиват мозъците на децата ни и ги покваряват! Злобата ненавистта, обидите и .............се леят всяка вечер и и облъчват ефира!
39
3
 
70
 
! Отговори
Баракуда преди 6 години
Не ви ли е срам,бе нещастни комплексари от Биг Брадър?!!Не можахте като истински мъже да се отнесете към една пияна жена....Жалък,неспособен се оказа уж справедливия ,,Брадър,..Дори и пияна,тя се оказа повече мъж от него....
38
1
 
38
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Мъчно ми става за хората,толкова са ударили дъното,че повече няма и накъде.Всекидневна агресия,опростачване,иначе на Светлите празници първи празнуват.Деградация
37
6
 
32
 
! Отговори
Georgiev преди 6 години
Затова е препоръчително жените да внимават с кой се захващат...а не после да се оплакват.
36
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всичкото отгоре гласът на "биг брадър" е супер дразнещ!
35
7
 
45
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 6 години
Пошло и гнусно предаване целящо само опростачването на един иначе интелигентен и ученолюбив народ. Срам и позор! Обикновено човек като има проблеми избягва такава токсична стресираща среда. А паническите атаки се лекуват и без лекарства : с холотропно и интензивно дишане.
34
3
 
72
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Биг Брадър се подигра с момичето. А колко ли трябва да е м,алоумен и спрял един мъж, че да праща трима срещу една жена....... Пълна олигофрения....
33
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напсува брадъра с ** му гласче и я пребиха...От Биг Брадър може всичко да се очаква.Лицемерно добър и отмъстителен!.
32
29
 
23
 
! Отговори
BigDick4you преди 6 години
За мен всяка ки фла, която се изявява катофолк "певица" и си мисли, че е "нещо", имапсихически проблем!
31
8
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трима мъже нападнали една жена!Егати комплексарщината,горкото момиче.А тях 30 да ги нападнат другия път.После ще се кефят кви герои са,трима срещу една.Как ли биха се почувствали ако на мястото на Дебора е сестра им?!
30
3
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да знаеш, че тази жена има лични и здравословни проблеми и да я вкараш в предаването, примамвайки я срещу пари, за да се прави сеир на неин гръб, е меко казано некоректно. Надписът "Продуктово позициониране" не оправдава методите и подхода на продуцентите. Това е човек. Без значение какъв е.
29
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе коя е тази Дебора, няма ли някой да и каже най-накрая?П.П.: И като имаш паник атаки, да си мислиш че ще се оправиш като пиеш алкохол е простотия достойна за възхищение :)
28
3
 
27
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Кой го гледа това помийно предаване оа*ано....
27
39
 
9
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Дебора излезе още в понеделник вечерта след Кирил. И как така четири дни синината не се е разнесла? Очевидно е че е грим. А тя се прави на страдалната Геновева.
26
26
 
17
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Да бе,да! Пребили я,ама друг път! Като се има предвид състоянието и в което я изгониха от къщата...доста пъти е падала,до като стигне до блока,пред който уж са я пребили...
25
5
 
18
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Три пъти "снощи" в първото изречение на статията....но всичко е точно, както казва Папи Ханс, защото снощи правих КЕКС....ахахахахахахааааааааа