За кожата на една паднала фолкпевица: Защо унижихте Дебора?

Продуцентите от Big Brother допуснаха гаф с привличането й
23 ное 2017 10:30, Александър Попов
129
За кожата на една паднала фолкпевица: Защо унижихте Дебора?
Кадър: Нова

За по-малко от седмица фолкпевицата Дебора си създаде имидж на непоправима алкохоличка. С вещото съдействие на Big Brother. Още от първия ден стана ясно, че след няколко напитки тя губи спомен какви ги е вършила, а следващите засядания на масата само затвърдиха усещането, че има сериозен проблем.

Много хора ще си кажат - да не е влизала, шоуто изкарва на преден план демоните на всеки участник. Изолацията, дебненето на камерите, алкохола на една ръка разстояние... винаги са били основния двигател в сюжетите на Big Brother. И не всички издържат.

Още по темата

С Дебора обаче прекалиха. Никой не очаква това предаване да лъска нечий имидж, с каквато нагласа влизат повечето участници. Ясно е, че 90% от така наречените звезди са готови да се излагат срещу хонорар, с надеждата, че всяко чудо е за три дни.

Най-вероятно фолкаджийката е прекрачила прага да изкара някой лев, кариерата й и без това е в застой. Но каквито и пари да е договорила, унижението е три пъти по-голямо.

Създаден й бе образ на алкохоличка, който трудно може да бъде изтрит. Да, тя спомогна много за него, но пък и продуцентите се постараха да я представят само в такава светлина. Дори снощи водещият Ники Кънчев с неприкрито задоволство говореше за проблемите й с чашката, а прякорът й Мис Махмурлук определено я нарани.

Има едно голямо НО. Проблемите на Дебора бяха ясни още преди влизането й. Самата певица е признавала в свои интервюта, че е подлагана на тормоз и бой от свои бивши гаджета. В продължение на няколко месеца е търсила и специализирана лекарска помощ. И това със сигурност се е знаело от продуцентите. Иначе въобще не биха се свързали с нея да преговарят.

Защото нека си кажем честно - Дебора по никакъв начин не е сред големите звезди, нито пък е сред най-търсените риалити герои. Просто една изтупана от прахта певица с проблеми. А в затвореното пространство, в което чашките следват една след друга, е предпоставка за излагация. От която се възползваха.

За морал едва ли трябва въобще да говорим. Нека тежи на съвестта на тези, които са я поканили. Защото заради една телевизионна продукция, за единия рейтинг, за едното шоу с дъх на алкохол, са готови да "прегазят" човек.

Господа зад Big Brother, това вече не е шоу. Това е игра с човешка съдба, в която прекрачихте границата. И може би сами го разбрахте, защото "безпрецедентното" изгонване беше заради една псувня. Поне от излъченото.

В Къщата през годините е имало далеч повече прегрешения за такъв краен акт. Нека само да си припомним пияният Гроши, който дори чупи и инвентар в къщата.

Дано това изгонване да е от гузна съвест, защото сте поканили може би един болен човек. Това трябва да го кажат лекарите, но телевизионната страст, с която разкъсахте Дебора в някои страни може да стигне и до съд. Независимо от подписаните договори, независимо от собственото й желание да влезе в Big Brother.

И трябва да бъдете сигурни, че нейната псувня към Големия брат беше много на място, защото никой не съобрази, че унижението надмина рамките на шоу, което трябва да забавлява. Не е забавно да риташ по паднал човек, още повече да злорадстваш...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: Big Brotherдебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
2
 
! Отговори
Miro iliev M.K.A преди 6 години
Абе хора, вие нямате ли си друга работа? В България за това никой не може да прогресира. Защото като тръгне да прави нещо и на секундата започва да се лее с отравителна пумия по него. Защо не кажете за криско какъв наркоман е и как видимо на всеки негое клип е минимум напушен?? Защо не пишете нещо което е истина???
110
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предаването е проституция с човешката душа. Големият брат се гаври с чувствата на хората, превръща избрани участници в ***. Дебора не му позволи. Вместо да й помогнат, я назоваха мис махмурлук, а пияниците Коце и Фънки пият като за световно. Получи се обратното - Дебора се показа като човек с достойнство!
109
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава статия.
108
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен ГЛАСЧЕ НА ТИНЕЙДЖЪР КАРАЩ ОЩЕ НА ....................МЪЖЕТЕ ЩЕ СЕ СЕТЯТ.
107
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поредната копирана статия....нямате ли нещо авторско в тоя пропаднал сайт?
106
6
 
45
 
! Отговори
сашо преди 6 години
Дебора е много хубаво момиче.За сравнение,Бритни Спиърс,същата работа.И това не е от алкохол,а от изострени сетива,усетила е ,че я жертват за рейтинг.Не го гледам това шоу,но изглежда Дебора се вбеси на всички по женски.Тя си е хубава мацка може да си намери мъжага,а и да изпее една песен-алкотелевизия хахаха.Аз съм колкото нея на възраст и съм имал подобни проблеми и даже напротив,отстрани изглежда като бунт на младостта.Успех Дебора.
105
1
 
45
 
! Отговори
елена преди 6 години
храната малко а алкохола много ,защо е нужно толкова алкохол
104
4
 
69
 
! Отговори
обикновен БГ преди 6 години
Не Ви ли е странно ПОВЕДЕНИЕТО на големия брат !?!?Към Мегз постояно се обръщаха с името и по паспорт, към Динко също ,САМО И САМО ДА ГИ ИЗНЕРВЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО.А КЪМ ЛУНА ПОСТОЯННО СЕ ОБРЪЩАТ С ЛУНА, А НЕ С НЕЙНОТО ИСТИНСКО ИМЕ ?!?!СПОРЕД големият брат всички учасници са равни , НО СПОРЕД НЕГО ДРУГИ СА ПО-РАВНИ..РАЗБИРА СЕ С ГАДЖЕТО НА МАСТИТ МИЛИАРДЕР ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯТ МНОООГО ВНИМАТЕЛНО, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ГИ ОСЪДИ ЗА НЕЩО Си.
103
3
 
96
 
! Отговори
КРУМ преди 6 години
БРАВО ДЕБОРА!!!!!!ПРИЗНАВАМ ,ЧЕ СЪМ ВПЕЧАТЛЕН ,КАК УЖ "МОМИЧЕТО С ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ" НАМЕРИ СИЛИ ДА КАЖЕ СТОП НА ГНУСНАТА ГАВРА!!!! КОЛКО МНОГО "ЗВЕЗДИ"БЯХА СРИНАТИ СРЕЩУ -"ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ"!?ТОВА Е ПРОСТИТУЦИЯ С ДУШАТА, ПЛАЩАТ ТИ ЗА ДА ТЕ УНИЖАВАТ!?ДЕБОРА НЕ ИМ ГО ПОЗВОЛИ И СЕ ИЗДИГНА В ОЧИТЕ МИ.ДА ТЯ СИ ИМА ПРОБЛЕМИ И СИГУРНО Е ИМАЛА НУЖДА ОТ ПАРИ ,НО НЕ НА ВСЯКА ЦЕНА........КОЙ МОРАЛЕН СТОЖЕР ГО НАПРАВИ!?ПОЗДРАВЛЕНИЯ ДЕБОРА...........СТЕГНИ СЕ И БЪДИ ГОРДА С ПОСТЪПКАТА СИ!!!!!!!!
102
0
 
31
 
! Отговори
До 86 преди 6 години
Браво!
101
1
 
55
 
! Отговори
ТЕЛЕВИЗИЯТА преди 6 години
Е най-голямата власт в държавата. Никак, никак не трябва да се подценява нейната роля в живота на народа.ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!! ТЕ НИ ПРЕВРЪЩАТ В ***, ЗА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ПО-ЛЕСНО!!! Превърнали са ни в ***, всеки хапе другия, всеки плюе другия или се умилква на по-лоия звяр.
100
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте , на Всички , въпросното предаване .. ами беше ,,хит'' в момента е абсолютна гавра с всички участници и зрители, няма нищо което да Ви трогне няма нищо което да Ви накара да сте съпричастни, хора принудени да живеят заедно на едно място с тотални разичия в характери, ценностна система и възпитание ... извинявайте , НО Е МЕКО КАЗАНО ТЪПО , на Българина му дай да гледа как някой бива съсипан а още по-добре е да е и участник във въпросното деяние , скандала не означава 100 % успех ...
99
2
 
52
 
! Отговори
extremist преди 6 години
СТАТИЯТА И КОМЕНТАРИТЕ ДОСТА ЯСНО ПОКАЗВАТ ЦЕННОСТИТЕ НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРИН; ЗА ТОВА ПРЕДАВАНЕ ДА НЕ ГОВОРИМ-ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ.......
98
3
 
83
 
! Отговори
Маги преди 6 години
Статията е много точна. Надълго и на широко си казва какви гадняри са целият екип на Биг Брадър и как събарят хора с цел да си правят смешното предаване. Така и така Коцето наркомана и Фънки дебелака са вътре, на Фънки езика по ли е възпитан? На него защо не му сложиха етикета Свинята майка? Защото тогава ще види Биг Брадър истински псувни. Смешници.
97
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНапълно подкрепям, мноооого избирателно атакуват, а някои са абсолютни галеници. Сред тях беше и ливанката - кой я короняса за "принцеса"? Очевидно е, че ЦЕЛЕНАСОЧЕНО едни се толерират, понякога за сметка на други. БОЙКОТ на това продуцентско безобразие!
96
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНапълно подкрепям, мноооого избирателно атакуват, а някои са абсолютни галеници. Сред тях беше и ливанката - кой я короняса за "принцеса"? Очевидно е, че ЦЕЛЕНАСОЧЕНО едни се толерират, понякога за сметка на други. БОЙКОТ на това продуцентско безобразие!
95
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** статия!!! Всеки нормален човек знае, че това е игра на характери!!! Който си мисли, че ще издържи си е виновен сам!
94
3
 
75
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
Изобщо не бях чувал за такава певица-Дебора. Но на всички българи трябва най-накрая да стане ясно, че в това помиярско предаване, се канят само хора, за които се знае, че са психически податливи, че имат проблеми, че ще се развява мръсно бельо и т.н. Някакво садистично удоволствие изпитват водещите и коментаторите да нищят драмите на участниците и да ги предизвикват с вкарването на много алкохол да говорят и вършат неща, за които после да съжаляват. Няма ли кой да забрани тази отвратителна Къща?
93
2
 
31
 
! Отговори
galya преди 6 години
допълвам .... Луна е преименувана, рожденото и име не е Луна, както Митьо Крика
92
6
 
48
 
! Отговори
galya преди 6 години
Набързо .... само минавам .... Най ме е яд, че Господин е по име, а на някаква Луна, 99% от бг народ не и знае името, както и на Фънки ...някой си, както и на Дий и на всякакви там още никнеймове. Уж сме Българи, а имената ни чуждоезични, поредното лицемерие.