Луна и образованието: Бягайте крачета... Няма дори средно!

Певицата останала без диплома, предпочела да работи
24 ное 2017 09:30, Александър Попов
41
Луна и образованието: Бягайте крачета... Няма дори средно!
Снимка: Булфото, архив

Певицата Луна, която се радваше на някакво внимание на фолкфеновете преди години, се оказа, че е имала проблеми като ученичка и в крайна сметка останала без тапия за средно образование.

За образованието й най-точно приляга рефрена от нейната песен "Бягайте крачета...". Изпълнителката била пълна отличничка, но така и не завършила в средното професионално училище в Шумен.

Още по темата

Езиците й се отдавали лесно, малката Луна освен руския, навлязла бързо и в дебрите на английския език. Математиката обаче била за нея енигма.

"Единствено в Математическата гимназия в града ни имаше музикална паралелка, за това избрах да уча там, но нямах шанс да изкарам нещата до край – огнен темперамент, истински Овен. В по-горните класове започнахме да ходим на бригади и да ни плащат за изработения труд. Това ме демотивира и повече не ми се ходеше на училище", връща лентата на спомените Луна, цитирана от HotArena.

На 15 години пеела в различни заведения край морето и дори криела истинската си възраст, защото по времето на соца било престъпление деца под 18 години да упражняват физически труд.

На 17 се преместила да живее в София и почнала работа ката секретарка в неголяма фирма. Правила кафе на шефа, носила му вестници и така попаднала на обява: "Оркестър търси певица с готов репертоар".

Звъннала, явила се явила на кастинг и била одобрена. Като голяма част от колежките й в бранша и тя преминала през швейцарските кафани. Кариерата й у нас е на приливи и отливи, но в нито един момент не е била сред топизпълнителите в най-масовия жанр.

От две години се опитва да съживи кариерата си с участието в Big Brother, но феновете са раздвоени от представянето й и повече се коментира поведението й. Все пак при предишното издание извади песента "Луна президент", но всъщност се запомни с любовните си послания към Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: лунаBig Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.