Луна и образованието: Бягайте крачета... Няма дори средно!

Певицата останала без диплома, предпочела да работи
24 ное 2017 09:30, Александър Попов
41
Луна и образованието: Бягайте крачета... Няма дори средно!
Снимка: Булфото, архив

Певицата Луна, която се радваше на някакво внимание на фолкфеновете преди години, се оказа, че е имала проблеми като ученичка и в крайна сметка останала без тапия за средно образование.

За образованието й най-точно приляга рефрена от нейната песен "Бягайте крачета...". Изпълнителката била пълна отличничка, но така и не завършила в средното професионално училище в Шумен.

Още по темата

Езиците й се отдавали лесно, малката Луна освен руския, навлязла бързо и в дебрите на английския език. Математиката обаче била за нея енигма.

"Единствено в Математическата гимназия в града ни имаше музикална паралелка, за това избрах да уча там, но нямах шанс да изкарам нещата до край – огнен темперамент, истински Овен. В по-горните класове започнахме да ходим на бригади и да ни плащат за изработения труд. Това ме демотивира и повече не ми се ходеше на училище", връща лентата на спомените Луна, цитирана от HotArena.

На 15 години пеела в различни заведения край морето и дори криела истинската си възраст, защото по времето на соца било престъпление деца под 18 години да упражняват физически труд.

На 17 се преместила да живее в София и почнала работа ката секретарка в неголяма фирма. Правила кафе на шефа, носила му вестници и така попаднала на обява: "Оркестър търси певица с готов репертоар".

Звъннала, явила се явила на кастинг и била одобрена. Като голяма част от колежките й в бранша и тя преминала през швейцарските кафани. Кариерата й у нас е на приливи и отливи, но в нито един момент не е била сред топизпълнителите в най-масовия жанр.

От две години се опитва да съживи кариерата си с участието в Big Brother, но феновете са раздвоени от представянето й и повече се коментира поведението й. Все пак при предишното издание извади песента "Луна президент", но всъщност се запомни с любовните си послания към Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: лунаBig Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Плешивия ака Вожда преди 1 година
За кво и е образование тя с тая голяма уста по 5 наведнъж може да ги налапва
35
2
 
5
 
! Отговори
не е Траверска преди 6 години
Няма дори средно... краче!
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Луд умора нема,само се поти та и луда Луна така.
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали има .ъз , за какво и е образование!
32
5
 
20
 
! Отговори
бг преди 6 години
Има доста интелигентен изказ и си личи че не е проста , но е абсолютно луда и постоянно прави неща които са откачени и не й отиват. А и визията и вече не е за тази професия.
31
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Moje da e bes tapo sredo obr.no po dostoino de darji ot gadnoa sa gledane fanki *** debel i ruskinjata tapa sabite da si napravi gadna sa gledane a kozeto pie schte se prasne
30
14
 
21
 
! Отговори
Може да няма средно, преди 6 години
но е успяла да се реализира в определена област и не върши нищо незаконно. Издържа се с това, което печели с труда си и си плаща данъците.Не слушам чалга, но уважавам хората, които спазват законите и не висят на бюджетна хранилка като на виме, без да се трудят!Тези, които не стъпват в клас, но вземат дипломи за средно образование в училища от рода на професионалната гимназия в Бяла, повече уважение ли заслужават?А висшистите, които им дават тези дипломи, и те ли заслужават уважение?!
29
1
 
3
 
! Отговори
тоти преди 6 години
Де да се окаже че тая е и ***...голем майтап ще падне
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..носила кафе на шефа, носила му вестници и така попаднала на обява: "Оркестър търси певица с готов репертоар.. Гооолям репертоар ще да е бил. :)
27
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще пее на Путин като дойде в България.
26
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Била пълна отличничка, но математиката била енигма за нея... Попов въобще мисли ли, докато пише или му плащат на брой думи и е бързал да хване надника? Най-вероятно Луната са я изгонили за неприемвливо поведение и бягане от час. А родителите и как са го позволили е направо мистерия. Хайде, журналисти- направате проучване-стига само общи приказки и недоказани твърдения. Лалалалажжиии такива!
25
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Едно време в СПТУ учеха тия от 80-те процента !
24
2
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Още по- добре се справяла с френския , особено устния !!
23
2
 
32
 
! Отговори
злати преди 6 години
аман от чалгаджийки, стига, омръзнаха ни.
22
3
 
20
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Кофти е как хора, които ги дават по ТВ постоянно ги слушаме как се оплакват колко е зле държавата, как обясняват че нищо не работи и как се жалват. Вместо да говорят как всеки трябва да се опитва да става все по добър в това което му харесва да прави, да се опитва да е конкуренция на пазара и да се забавлява с работата си, как трябва да се научим да носим отговорност и т.н... и т.н... те само се жалват
21
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Клааассс!" Би възкликнала друга съквартирантка :) "Носила е вестници"(ако така са му викали по онова време), пяла е песни с глупави и безсмислени текстове и сега я гледам вечер и до нейде ме забавлява. Но да е пример за някого и за нещо..., тогава вече е проблем. Защото има млади хора, дето търсят нещо за подражание и ако няма кой да им обясни, че е така, като тази не се прави е опасно за тях.
20
3
 
15
 
! Отговори
Чалга лозунги преди 6 години
защото по времето на соца било престъпление деца под 18 години да упражняват физически труд. Честит ви 8 Март скъпи студенти , днес полу умни ученици догодина *** работници .............
19
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В предавания от този тип, всичко е лъжа и измислица. Не вярвайте на нито една дума.
18
28
 
25
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
За Луна ще кажа колкото и да не я харесвам, че е природно интелигентна жена. За разлика от някой които имат 2-3 висши образования, но им проличава от кое затънтено село са произлезли. Ще дам за пример Г-жа Нордел колкото и образования да завърши тази госпожа си остава със селски манталитет и разсъждения. Има един израз може да изкараш човека от селото, но никога селото от човека.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 Имаш право. Като скочи от стола Динко и стола хвръкна на 2 метра. Доста се изнерви от тази откачената.