Спомените на Весна: "Чайка" от Бай Тошо, 50 000 на стадиона...

Сръбската звезда би си взела къща в "Драгалевци"
24 ное 2017 12:15, Александър Попов
37
Спомените на Весна: "Чайка" от Бай Тошо, 50 000 на стадиона...
Снимка: Булфото, архив

Популярната югозвезда Весна Змиянац отрече слуховете, че се е задомила в София. Но пък призна, че при първа възможност би си взела имот в Полите на Витоша - в "Драгалевци".
 
"Чувствам България като втори дом. Обичам страната ви и българската публика. Това продължава вече над 30 години. Пяла съм пред 50 000 души на стадион "Васил Левски". Щастлива съм, че почти всяка година ви гостувам с голям концерт и феновете продължават да са ми верни", сподели тя пред bTV и допълни, че едно от любимите й неща у нас е да кръстосва магазините по "Витошка".

"Когато дойдох за първи у вас, беше през 87-а или 88-а, по магазините нямаше нищо. Тогава получих "Чайка" от Тодор Живков, имах червена кожена тапицерия в самолета, настанена бях в скъп хотел, 50 000 души дойдоха да ме видят на стадион "Васил Левски". Всичко беше много луксозно, но нямаше какво да си купя, защото магазините бяха празни. Беше страшно време за България. Затова тогава си купувах за спомен картини и скулптури", връща спомените си Весна.

По нейния път с музиката е тръгнала дъщеря й Николия.

"Крушата не пада по-далече от дървото. Както казват – каквато е майката, такава е и дъщерята. Николия завърши университета по мое настояване, получи диплома, дойде, подари ми я и каза: "Сега вече дойде и моето време да пея", споделя Змиянац.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Весна Змиянац
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Ми за 20 лева сега една овчарска салата за 6 лева и една ракия за10 лева +4 лева за тоалетна. При бай Тошо хубава сунгурларска ракия за 2 лева(3 изпивам- по 70 ст. 100 грама), овчарска салата за 50 ст. мешана скара за 5 лева, кана вино литър- домашно за 2 лева и 10 лева остават да почерпя със същото авера до мен.Ресторант Тихият Кът...1985-та на язовир Цонево се намира!
15
3
 
18
 
! Отговори
Слава на БКП преди 6 години
Пишат за сръбска чалга- традиционните другари пак за бай им Тошо блеят-колко убаво било, колко евтино. Ми що го махнахте бе-нали другарите Лилов, Луканов и сие го махнаха / по заповед на Москва/.Нали после и Костов сложихте/ той си е ваш кадър/,после и Симо ментата домъкнахте. Това ,което уж бе убаво- сами го окрадохте и развалихте. Убаво беше да имаме Москвич, да чакаме веднъж годишно за зелени банани,да бяхме обградени с бодлива тел ,та да не избягаме-щото е много убаво-никой не бяха от убаво
14
4
 
10
 
! Отговори
Да, нямало е нищо преди 6 години
Но 50 000 са дошли да те гледат ....А сега зорлем четирима пълните Армеец и то не на макс !!!
13
15
 
19
 
! Отговори
Трагедия... преди 6 години
А сега магазините са пълни с лай*а в прекрасни опаковки. Едно време саламите бяха от месо, а сиренето от мляко - ужас голям! Как сме оцеляли ТОГАВА???
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соросоидка!
11
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наборке не е било 87 или 88 година а е било след като ни внесоха демокрацията. През 87 и 88 година по магазините имаше всичко. Явно годинките ти оказват влияние на паметта. И аз съм на твойте години но паметта ми работи като швейцарски часовник!
10
4
 
11
 
! Отговори
Брутален преди 6 години
Нямаше долари но пък имаше злато и сребро щото никой не вярваше на крадливите софийски комунисти , всичко имаше внос ама на съвсем друга доста солена цена в долари ...... ха познайте в кой джоб е отивала разликата ........
9
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 С 20 лева сега мога 10 пъти да ида до центъра и да се върна с автобус. С 20 лева при бай Тошо( 6 ст. билетчето), можех да отида 165 пъти до центъра и да се върна.
8
2
 
7
 
! Отговори
Венци Мицов преди 6 години
Малки подаръци за спомен ? на тая подаръци , на оная подаръци и айде готово ? Абе народен човек си беше Туишо
7
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега уважаеми герберунгели магазините като са пълни какво ще купите с въшливите си 20 лева отредени за деня?
6
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Муахахах..тая пикла се изказа.. точно пък 88-*** година в края на соца магазините бяха пълни.Корекомите също.
5
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за 2 Ами хубаво ми беше при бай Тошо. не си заключвах апартамента докато отида до пазара, а сега по три секрета удряме от страх. Нямаше страх нито че ще те ограбят на пътя, нито че ще ти ограбят жилището. а от това по-голяма свобода няма...да живееш без страх.
4
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2 Тогава имаше малко но с качество. Сега от хиляда видове салам един не можеш да си избереш, защото всиките са лайнa, ясно ли е олигoфрен?
3
15
 
22
 
! Отговори
Дядо Праз преди 6 години
Е нямало , нямало колко да е нямало? Нямаше префърцунени парцали , нямаше лъскави джунджурии, нямаше циraнcки и други подобни разбойници и те така. Никой не се оплакваше много от това.
2
14
 
35
 
! Отговори
Позитано 20 преди 6 години
Жената ви го казва право куме,та в очи, другари и другарки-''беше страшно време за България,по магазините нямаше нищо''.Хубаво беше при бай Тошо,нали?
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Якуууу... Волим те Весна!