Селска нация и манталитет... Но Кирил Маричков вярва в будните хора!

Музикантът не очаквал "Щурците" да навършат 50 години
26 ное 2017 07:45,
227

Селска нация сме, селски е манталитетът ни, но аз вярвам в будните хора, заяви музикантът Кирил Маричков пред Bulgaria ON AIR.

"Боли ме, че станахме селска нация, такова ни стана мисленето. Хората се умориха от липсата на справедливост. Но все пак сме поели по вярната посока", посочи музикантът.

А относно 50- годишният юбилей на "Щурците", легендата признава: "Не очаквах групата да отпразнува юбилея и изобщо да навърши 50 години. Искам да благодаря на публиката, тя ми дава сили и смисъл!"

Цялото интервю на музикантът вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КИРИЛ МАРИЧКОВ? УБИЕЦЪТ КИРИЛ МАРИЧКОВ!!!!! ТОЗИ- ПИЯН КАТО КАЗА-К УБИ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА 45 ГОДИШНА ЖЕНА, МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА, А ДЕМОКРАТИЧНОТО ПРАВОСЪДИЕ ДОРИ НЕ ВЪЗБУДИ ДЕЛО ЗА.....НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО! АКО ОБИКНОВЕН ЧОВЕК БЕШЕ НАПРАВИЛ СЪЩОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА. НО КИРИЛ МАРИЧКОВ Е ДЕМОКРАТ! ЗА НЕГО ПРАВОСЪДИЕ НЯМА. ИНАЧЕ ПЛЮЕ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ КОЛКО ГАДНО Е БИЛО В КОМУНИЗМА, НЯМАЛО ЗАКОННОСТ ТОГАВА. МРЪЪЪСЕН УБИЕЦ И НАГЛЕЦ!
89
3
 
21
 
! Отговори
Въпроси преди 6 години
Маричков, ти чист етнически българин ли си, та си позволяваш така арогантно да хулиш нацията ни?Приятелка на майка ми разказва със смях: От време на време среща по улиците, в центъра на София, Кирил Маричков. Още когато била ученичка, учтиво му казвала "Добър ден" и той й отговарял с кимване. Това продължило около 20 години. После, когато тя го поздрави, той отминавал важно мълчешком.Та, като е с такива претенции за манталитет,как ще обясни това? Жена в зряла възраст не заслужава ли уважение?
88
1
 
20
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Верно, че той уби човек, като водач на МПС и не влезе в затвора. Какъв борец за правдини е Маричков? Лъжец и двуличник, като всички демон-крати. В правилната посока сме... в правилната посока сме... М-да, за него е правилна, нали не го опандизиха.
87
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селска? По-скоро седе растка...
86
1
 
5
 
! Отговори
? преди 6 години
До 115 Това на градския пазар ли го чу или някоя баба ти каза ? Д(ю)комент има ли ,дай да го видим ,а то онзи е казал ,че сестра му е ......... а той нямал и сестра .)Давай аргументирай се ,дай да видим къде пише това ! Много ще ми интересно )))А то ставаш лАжец като .......... .
85
1
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Горкият Маричков, много се е сбъркал, завалията;))) Най-големите успехи и албуми на Щуравите бяха по времето на зрелият соц. След туй всичко умре. Та от тия 50 години, значими са ония през осемдесетте!
84
3
 
7
 
! Отговори
Smej преди 6 години
Влизането в ЕС е късмет, но сега България е в положението на село, чието население бяга в града - развитете държави. Това е необратим процес. България ще продължи да се свива и да опростява - да става селска страна според Маричков.
83
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 112Другарю неграмотен комунист, Тодор Живков е подписал документ да станем 16 република на СССР . Сега някой да е подписал такъв документ да станем щат на САЩ . Ревеш като карпатска мечка за оня овчар от село Правец , защото и ти си същия *** .
82
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен БКП днес ГЕРБ се зове .
81
3
 
4
 
! Отговори
водач на МПС преди 6 години
Велика песен беше и все още е - Аз съм просто човек !
80
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 110 АнонименТ.Ж. продал за жълти стотинки България на СССРГлавочите я пододадоха за жълти стотинки на САЩ.Кое те КЕФИ повече?
79
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тоя, най му отива да поведе КРАСИВИТЕ И УМНИТЕ.Като знам какво изпълзя от тая красивоумна биомаса...
78
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 105Народ , който търпи един селски овчар за Президент на България повече от 35 години е повече от селски . Познахте това е Тодор Живков , който ни продаде за жълти копейки на СССР да станем 16 република . Сега нърпим партия като БКП-БСП , която избиваше и ограбваше народа и сега го правим . Е как се нарича такъв народ .
77
1
 
6
 
! Отговори
zz top преди 6 години
Па вземи поне кажи, вие "гражданите" от Щурците какви ги вършехте......... че и помежду си!!
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хехе
75
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да даваш оценки и съвети г-н Маричков. Още повече да наричаш българите "селяни" ей така защото не искали да разберат теб и начинати на живот. Пълен сноб си и си го знеш. На всичкото от горе не си си излежал дължимото за убииство на невинни хора "селяни" след шофиране в нетрезво състояние и с превишена скорост. Това, е си местна музикална звезда не те прави нещо по вече от "селяните". А'ре у леу ...
74
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно прав е Кирчо. Само тарикатщини, шмекерии и нечестно поведение.С този манталитет, за......би.
73
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маричкив е прав, не само селска нация станахме, а и ***. Той много искаше свобода и демокрация, кой не иска? И получи ли я? Категорично не! Народ който търпи Суджук паша, днес ще бъде преизбран с 99.99 гласа отново, без значение, че ограби България, Цецо Цурвула, Цецка Мамата, Гейчо от БСП, крадливият старец от Мадрид, задушените медии от Суджука, цензурата навсякъде, какво заслужава? Тъпотата, корупцията, грабежа убиват българина. Ако сами не изритаме тези лъжци, ще останем с мечтите си!
72
2
 
2
 
! Отговори
V gЪzЪt na wremeto преди 6 години
ki*liw soc produkt
71
4
 
26
 
! Отговори
Крети преди 6 години
Човек като Кирил Маричков съден за изнасилване и убил човек в катострофа да не чете морал много !