Пиянства, побоища, психоза... Певицата Дебора – в психиатрия!

Попфолк певицата даже правила опит за самоубийство
Обновена: 29 ное 2017 09:18 | 29 ное 2017 09:15,
85
Пиянства, побоища, психоза... Певицата Дебора – в психиатрия!
Кадър: YouTube

Проблемите на Дебора съвсем не приключват с пиянствата й и излизането й от Big Brother.

Попфолкпевицата беше жестоко пребита пред дома си, веднага след излизането си от Къщата.

Оказва се, че нейните проблеми не са насочени единствено към злоупотребата с алкохола, за която тя напомни с участието си в риалити шоуто, но и с опит за самоубийство, който тя е правила преди години.

Още по темата

Психическото състояние на певицата не е добро, това споделя и самата тя в редица свои телевизионни изяви.

Нейна близка, загрижена за здравето й, разказва пред Hotarena, че Дебора е лежала в клиника за душевно болни.

Преди около година и половина певицата се опитвала да се справи с поредния си ревнив приятел, който всеки път щом пийнел малко и й посягал. И посягането се превърнало в системен тормоз, който трайно ранил психиката й и я сринал до краен предел.

За да се справи с връхлетелите я паник атаки тя започнала да комбинира алкохола с хапчета.

"Лекувала се е от алкохолна зависимост. Много е лабилна и все попада на мъже, които я бият. Затова психиката й е съсипана. Тя и сега говори как бившият й приятел щял да я залива с киселина", споделя познатата й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И след това ,защо такива като теб завършват с отрова за мишки в корема. Като е чурва що говориш с нея. *** си като г,ъз.И не може осмислиш думите.А се хващаш за думите. Мъжете искат да виждат само блясък, само лъскаво.Недай си Боже хрема да я хване жената. Започват едно оплюване все едно е хванала гонорея.Кога мъжа е сополив и се храчи,къде му падне жената трябва се прави на дама и че нищо не вижада.Стига с тези двойни стандарти. На жените им омръзна от тях.Ходи бий си ч,икия че си нервен.
20
7
 
17
 
! Отговори
dдфсф преди 6 години
До АнонименКато видя някоя куха лейка да ми цитира известната мyрва и наркоманка Мерилин Монро и ми става лошо. Щом това са ви идолите и моделите за подражание, то напълно си заслужавате мъжете, които ви бият.
19
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя е скандална.Лоша реклама няма.Сега като излезне с хит всички ще ви сложи в малкия ви джоб.Вие продължавайте да я плюете.
18
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мерлин Монро има велика мисъл."Ако едн мъж не е в състояние да ме види в най-лошия ми момент в живота ми.Той не заслужава да ме вижда и в най-бляскавия."
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Много е лабилна и все попада на мъже, които я бият."---Това ми напомня за... Една перничанка се омъжила и дошло време за първата брачна нощ. Влезли в стаята, и почнали - вместо да легнат, мъжО й почнал бой, бой, бой, докато я спукал. На следващия ден перничанката на кафе с приятелките и всичките я питат - разказвай, как беше, добър ли е? А тя: стабиуен е.Такива ми ти работи.
16
3
 
12
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
"Попада"? Я пак? Ако това го твърди психолог, да вземе да си скъса дипломата. Има си същества, които като китовете самоубици не можеш да им коригираш самоубииственото поведение. Безпогрешно "откриват" поредния гамен.
15
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако махнем нейните пороци.А и прекаления светец и богу не е драг! Виждам една красива,сладка жена. И вътрешно е много добра.Време и е да стане змия! Толкова е добра,че се е превърнала в боксова круша за незадоволени и психически неустойчиви мъже.Когато един мъж и крещи и посяга той е слаб,толкова много че не може се справи в Безсилието си с нея.Тя не си дава сметка,всъщност,колко по-силна е от тях.
14
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя е черногледа.Първи признак на депресията. Апатична.Говори едно и също нещо по 100 пъти.Какво предлагаш? Да я зачислят ,като работник и да изчисти цяла София от снега.На въздух и да се движи.Мъжете са кофти,не го ли е разбрала.
13
1
 
37
 
! Отговори
ЖЕНИ' и МЪЖЕ, преди 6 години
намерете си работа, учете, четете, самообразовайте се, ОЦЕЛЯВАНЕТО в живота НЕ е свързано с мъже(жени), хапчета и психиатри! Всяка личност има стойност, зависи от ВАС, ане от имаш или нямаш любовник.Радвайте се на природата, разхождайте се, по-добре, отколкото да се въргаляте с алкохол и партньор(ка).Дебора и подобни , има толкова неща, които не сме видяли) сигурно имаш компютър; гледай картини, музеи, чети!
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато е трезва живота и се вижда черен,А и нейните бойни приятели и го утежняват още повече.За да забрави и да избяга от грозната и тежка действителност хапчета+алкохол.Правят бели петна в мозъка.Само тогава се чувства ок.Не знае къде е,коя е и с кой е.Никой няма да в упреква,съди ,бие забранява.
11
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко идва от липса на физическа дейност. Работа на полето или спорт
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо,според вас е правила опит за самоубийство? Защото е системно пребивава.Те разсъждават,така самоубийците. По-добре безкраен ужас,отколкото безкраен ад.Или днес ще живея до последно( ще се напие до безпаметност) утре,каквото ще да става.Тя има вътрешно безпокойство и прекомерно много страхове.
9
3
 
20
 
! Отговори
психолог преди 6 години
Стандартен пример за гранично личностно разстройство. Напоследък все повече жени са така.
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красива жена!Ако,чака някой мъж да я направи щастлива ще си умре в психиатрията.Някои мъже разсипва жените с побой. След,това е почти невъзможно да се оправят.Тя е с много лабилна психика.Крайно първична.Първо действа,след това мисли.Ляга с първия срещнат и му казва,че го обича.Има нужда от любов,топла ласка.Изпитва срам от себе си,до следващия път.Тя се мисли за тотален провал.Не иска да бъде съдена от хората,тя си го знае.Мъжете я използват и това го знае.Тотална промяна в рамката и трябва.
7
2
 
26
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
За да се справи с ревнивите си приятели започнала да приема хапчета с алкохола, вместо да ги зареже и да продължи напред.....
6
2
 
15
 
! Отговори
maistora преди 6 години
И защо е влязла в БрадарЪ , като не е за там явно....това е шоу не предаването на Миглена Ангелова.."Искрено и лично"... хората искат да гледат простотия.... помия. тва е
5
9
 
33
 
! Отговори
. преди 6 години
Щом всички я бият, нека да вземе да се замисли, че явно причината е в нея, не във всички.Да си намери нормален човек вместо мутра с пари. От простотията си тегли.
4
4
 
69
 
! Отговори
Krom преди 6 години
А на бас, че идеала на тази "певица" е напомпан стероиден г.ъз татуиран като маор, които изпада в екстаз под чалга ритмите в заведението на Слави. Та .. каквото потърсила, такова намерила. Не одобрявам това да се посяга на жена, защото е най малко противоестествено, но определена категория жени като тази страдат от специфичен Стокхолмски синдром - не се чувстват комфортно, ако поредния татуиран зад.ник не ги ползва за боксови круши. Това си е своеобразна трагедия.
3
3
 
58
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
естествено е готино да си с 'лошо момче'. Обаче като се случи да е 'лош' с теб и да те пребива отиваш да плачеш по студията. Ако си потърси нормален мъж а не мутра спонсор мисля че ще и понамалеят проблемите...
2
11
 
37
 
! Отговори
Долу гадната чалга!! преди 6 години
Добро утро на нормалните хора. Тая *** Дебора да се скрие завинаги. Всички останали чалгаджии - на Марс!