Пиянства, побоища, психоза... Певицата Дебора – в психиатрия!

Попфолк певицата даже правила опит за самоубийство
Обновена: 29 ное 2017 09:18 | 29 ное 2017 09:15,
85
Пиянства, побоища, психоза... Певицата Дебора – в психиатрия!
Кадър: YouTube

Проблемите на Дебора съвсем не приключват с пиянствата й и излизането й от Big Brother.

Попфолкпевицата беше жестоко пребита пред дома си, веднага след излизането си от Къщата.

Оказва се, че нейните проблеми не са насочени единствено към злоупотребата с алкохола, за която тя напомни с участието си в риалити шоуто, но и с опит за самоубийство, който тя е правила преди години.

Още по темата

Психическото състояние на певицата не е добро, това споделя и самата тя в редица свои телевизионни изяви.

Нейна близка, загрижена за здравето й, разказва пред Hotarena, че Дебора е лежала в клиника за душевно болни.

Преди около година и половина певицата се опитвала да се справи с поредния си ревнив приятел, който всеки път щом пийнел малко и й посягал. И посягането се превърнало в системен тормоз, който трайно ранил психиката й и я сринал до краен предел.

За да се справи с връхлетелите я паник атаки тя започнала да комбинира алкохола с хапчета.

"Лекувала се е от алкохолна зависимост. Много е лабилна и все попада на мъже, които я бият. Затова психиката й е съсипана. Тя и сега говори как бившият й приятел щял да я залива с киселина", споделя познатата й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля,м о д е р А т о р да провери айпито.Не знам дали Дебора страда от личностно разстройство, но знам какво чета.Как просто така се правиш на някоя жена не знам.Какъв ти е мотива!?
60
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 33Не знам кой е анонимен,а след малко на коя ще се направиш? Ти с колко имена се представяш и пред кой!?Коя самоличност си днес!?
59
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато притесненията не са ваши е възможно да напишете милион и една безумия.
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момиче да дойде на работа в моя цех - ще я направим шивачка и ако й се работи и собствена фирма може да си има някой ден. Заплатата е скромна, но редовна а и обучението е безплатно. Ще си има млади и работни колеги и може и добър мъж да си намери. Тук всичко е евтино и с една заплата може да се живее. А който може и иска, ще си изкара допълнително някой лев.
57
2
 
5
 
! Отговори
Мислене на жена в БГ преди 6 години
Мани го тоя мухлю, тук в България е пълно с мухлювци. Да тръгнем по улицата и след има няма 3 крачки ще срещнем поредният мухлю.Това е мисленето на всички жени в България.Подминават добрите, като се захласват по едни ........Къде е най-подходящото място българката да търси според нея свестният мъж? - в някоя фолк кръчма.Мили жени, от самото място - кръчма, място където се събират пияници да пият, там има само такива.После не си въобразявайте, че като се напиел и Ви биел много Ви обичал.
56
2
 
2
 
! Отговори
SOFRIO преди 6 години
I VIE I NIE I ANONIMNITE -HORA NE ZNAETE LI CE SME SAVSEM SASHTITE ,I S PSIHICHNI PROBLEMI-ZASHTO KOMENTIRATE EDIN OOOOOOBIKNOVEN JIVOT ,OGLEDAITE SEBE SIIIII
55
2
 
3
 
! Отговори
Зорница преди 6 години
До do ZornicaТази връзка приключи след случилото се. Беше отдавна, статията и коментарите ме провокираха да разкажа. Но от случката имаше полза - учих допълнително за психолог и от няколко години помагам на хора, преживели насилие.Колкото до коментара на Анонимен, че аз съм подла змия, щом говоря за жените така - не сте прочели коментарите преди моя, цитирах изказване, затова е в кавички. И, да, ние избираме с кого да бъдем, но по-важен е изборът ни дали да останем, след като опознаем човека.
54
1
 
4
 
! Отговори
Докторът преди 6 години
Това е жесток дяволски кръг. И мъжете и жените са със сериозни проблеми на ментално и поведенческо ниво, интерес от гледна точка на психоанализата. От там произлизат и конфликти и неразбиране.
53
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗoрницаМоже би и ти си подла змия, явно, щом пишеш така за тях. Ако приятелят ти беше свестен нямаше да постъпи като този... Избираш ги такива значи не заслужаваш свестен. Каквото повикало такова се обадило. Много е типично да се изкарвате светици, но всъщност няма как да сте. Свестните хора признават грешките си и недостатъците......
52
2
 
7
 
! Отговори
bulgarin преди 6 години
Isitnata e che kogato horata gi e strah vinagi vzimat stranata na nasilnika!Prosto nqmat kuraja da mislqt racionalno, zashtoto se strahuvat . A strahut ni w povecheto sluchai idva ot nesegurnata sreda v koiato jiveem, bezparichie, borba za rabotni mesta, nespravedlivost, korupciq! vsivhko tova pechupva choveshkoto v choveka. Ne se predavaite, ostanete hora!!!
51
3
 
6
 
! Отговори
do Zornica преди 6 години
Priqtelqt ti e nishto poveche ot edin komplekasiran homoseksualist. A ti izglejdash chitav chovek, kakvo pravish s nego?
50
4
 
9
 
! Отговори
Зoрница преди 6 години
До Анонимен - Благодаря Ви! Усетих думите Ви като подкрепа. Като че ли има едно привикване към присъствието на насилие в живота ни и по-скоро хора, които са го изживели, остават чувствителни и разбиращи жертвата.До Дедо ви Шишарко - Може би жените около Вас са "подли змии", което е жалко. Поводът приятелят ми да ми посегне бе бонус в работата, който получих. После се извини - почувствал се обиден, че съм изработила повече пари от него за месеца. Не мисля, че това е повод да нараниш някого.
49
1
 
11
 
! Отговори
Румен преди 6 години
На *** му пускайте само такива новини,да оскотява още повече.Друго не му трябва.
48
4
 
8
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
До Дедо ви ШишаркоКолкото "подла" да е една жена...ти повече мъж ли се чувстваш, ако я набиеш, дедоо?
47
17
 
9
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 6 години
До ЗорницаПредставям се как си изкарала от кожата горкия човечец. Тва жените сте изключително подли змии. Винаги го играете жертва, обаче като си развявате работите наляво-надясно, тровите на мъжете живота и им вдигате кръвното с простотия - всичко е наред. В момента, в който си получите заслуженото и почвате да ревете. Дяволски създания.
46
3
 
11
 
! Отговори
Природа преди 6 години
Когато избират, жените предпочитат грубия и безпардонен тип. Просто, той им е по-интересен, вълнуващ. От както свят светува си е така.
45
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗорницаЗорница, българина е известен с това, че почти винаги застава на страната на насилника, а не на тази на жертвата.За форумджиите поне, е сигурно.Всеки си бил сам виновен, жената сама си била виновна, другите жени сами си били виновни за сексуалния тормоз...и т.н. и т.н.Абе...държавата, в която живеем е отражение на манталитета ни.
44
5
 
24
 
! Отговори
Зорница преди 6 години
Аз съм жена, която е била обект на насилие от мъжа до нея. И не, той нямаше татуировки, нито джип, а беше спокоен и добър... Е, явно не е бил. Случи се веднъж, но и до днес, когато някой посегне да ме погали по косата, се свивам, очаквайки да ме влачи за нея. Този единствен път доведе и до появата на диабет при мен, "чудесен" спомен от спокойния човек. Не съм чувала за Дебора, не гледам Биг Брадър, но когато съдите за някого, помислете какво казвате или пишете. Не знаете кой може да ви нарани.
43
4
 
14
 
! Отговори
Tипична жена преди 6 години
Той ме бие от любов. Обича ме и затова оставам при него след всеки побой. Обичам си го, той е моето меченце. <3
42
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не я защитавам като чалгаджийка, а като човек и жена.Та, вместо да я плюете...защо не попитате какво е направила полицията по нейните жалби за насилие?Открила ли е кой я е пребил веднага след шоуто?Иначе...така...на чужд гръп...повечето тук, обичате не по 100, а по 1000 тояги да удряте.