Ласкин за новата двойка: Фалшива лигня прецака деня ми!

Актьорът оприличи Деси Банова на "синоптмейтка"
Обновена: 30 ное 2017 13:57 | 30 ное 2017 13:52,
90
Ласкин за новата двойка: Фалшива лигня прецака деня ми!
Снимка: Нова

Иван Ласкин не сдържа емоциите си от видяното в "На кафе" днес. Актьорът светкавично изстреля в публичното пространство мисли и чувства за първото съвместно интервю на бившия президент Росен Плевнелиев и синоптичката Десислава Банова.

Още по темата

На личната си страница във Facebook, известният с острия си, но точен език творец, се изказа: "Погледнах през прозореца и нещо се беше променило. Абе, снега ми биеше на кафяво!

После на терасата забелязах, че за първи път вятъра духа отгоре на долу. Пословичната ми интуиция рече: От днес, Иване времето ще бъде Президентско...

Дори мурсалският чай, който не изпих ми се разсмя от чашата. Сега номера е да си СИНОПТИМЕЙТКА...целият ден ми се прецака от фалшива лигня!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
13
 
28
 
! Отговори
г-н Георгиев преди 6 години
Докога ще ни занимавате с меркантилната любов на един бивш президент и една залязваща синоптичка? Писна ни!!! Стига толкова глупости и простотии дайте нещо сериозно.
54
11
 
26
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Аз не бих се изразил точно като Ласкин, но бих казал нещо в същия дух...
53
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе Иване ,а бе Ласкин и ти си понякога лигня ,ама понякога те харесваме ,зависи от времето.
52
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Наплюнчев"Животът си е негов, ще живее, обгрижва и ... която му е на сърце. Какво Ви засяга, или от пъклена завист искате да му е зле?" ами мен лично ме засяга. Следващия път когато реши да пие и шофира може да блъсне мен или някой друг
51
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лигня е, ако не вониш на пот и джибри, не псуваш като каруцар и не товариш съпругата си като магаре. Но най отвратителното е да се правиш на бунтар, а да си дребна душа, която мисли само как да напълни шкембето.
50
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Zavist i zloba laha ot tebe g-n Laskin.Mnogo sa gotini i istinski.Da sa jivi i zdravi
49
15
 
39
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
*** тоя Ласкин кво сладко детенце беше , а къв гадняр излезе. Не съм чул нещо положително от него. Се намръщен, недоволен , войствен , какво иска?
48
26
 
42
 
! Отговори
България мрази Плюф преди 6 години
Цял ден ни занимавате с лобовните терзания на Росен. Ако това е някакво проучване на общественото мнение - е, видяхте че хората го мразят. А на мен лично Банова от безразлична ми стана антипатична. Не може нормална жена да се хване с този лакей и имитация на мъж.
47
23
 
36
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Кой беше Плевнелиев? Как кой, един гоцеделчевски комсомолски секретар, "еволюирал" до върл натовец и евроатлантик..., същия като Бате Б.Б. и леля Цачева...муахахахааааа
46
4
 
22
 
! Отговори
Грудю преди 6 години
Чета коментари и най-се чудя на тези- - защо изобщо ни занимавате с тези/този/тази ?Прочел си заглавието, не ти харесва подмини ! Никой не те кара да четеш на сила.
45
12
 
16
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Тоя ляв заден калник на полски Фиат Ласкин що не се събере с другия как му беше името... ъъъ Мутафчиеф и да си се подпират че на терасата да се излиза в нетрезво състояние не е здравословно.
44
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иван Ласкин, дали е като Боджак Хорсман ... "Back in the 80's I starred in a really famous Tulgarina TeeeeVeeeh show" :D
43
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С какво точно се занимава Иван Ласкин, че има време да гледа "На кафе"!? Играе някъде, снима филм ли...Или си изкарва парите от риалитита...или жена му го издържа...Или май само пие и ходи на лов, като и последното не е много сигурно...Защо първо не оправи собствения си живот, преди да дава мнение за чуждите?
42
12
 
38
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Ласкин не става за нищо освен да плюе с, което поддържа накакъв имидж на 'лошо момче'. Смешен 'артист' с един филм ...
41
9
 
30
 
! Отговори
Колумб от Керпичово преди 6 години
- Иван Ласкин също присъстваше на тържесгтвото - каза репортерката от малкия екран, в който гледахме новините с родителите ми, когато им бях на посещение.- Майко ? Кой е Иван Ласкин ? - попитах аз.- Ами той има една много пополярна роля в 30 годишен филм - отвърна майка ми.- Не, мисля че бяха серии от филми. - допълни баща ми.- А добри ли бяха ? - попитах аз.- Нищо особено - казаха и двамата.- Ами защо този е известен ? - попитах.- И аз това се чудя от 30 години - каза баща ми.
40
13
 
25
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Тоя ласкин не беше ли ПИЯНИЦА? Ама в случая верни неща казва...
39
18
 
28
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Точно казано от Ласкин. Пълна лигня. Само едно не мога да си обясня! Тая как си ляга с тоя гнусния плювалник?
38
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам, защо толкова ги дъвчите тези хора. Все едно, когато бях тийнейджър, всичките "тийн" списания говориха само за Бранджелина. Това е човек, който няма никаква отговорност към държавата и прочие и жена, която е ... ами обикновен човек, който е бил няколко пъти по телевизията. А защо Ласкин, който трябва да ползвам Google за да открия, кой е и защо е известен не ги харесва, не знам ...
37
21
 
27
 
! Отговори
Наплюнчев преди 6 години
Ванката ласкин, поначало си е прав, както винаги. какво го захапвате, пиел алкохол, че какво да пие нафта или хлор. Всеки първи и втори в страната се налюсква, ама нали той е известен, дай да го нарочим. Животът си е негов, ще живее, обгрижва и ... която му е на сърце. Какво Ви засяга, или от пъклена завист искате да му е зле?
36
7
 
33
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
А жената на Ласкин-брадърмейтка...