Линдарева си промени носа, но не и апетита към женени мъже

Брадърката разкри, че си пада по Коцето. Той се притесни
30 ное 2017 13:00,
30
Линдарева си промени носа, но не и апетита към женени мъже
Сника: Нова

Зорница Линдарева доказа, че поговорката: "Ввълкът козината си мени, но не и нрава", важи точно за такива като нея. Известната като "любовницата на Тачо" този път публично атакува Константин в Big Broter. За сексуален мерак от нейна страна към фолкаджията става дума.

Сега, при второ си влизане в риалити формата, тя демонстрира нов фейс - ринопластика на носа, отстранила гърбицата му, и наточен бюст. Споменът за нея от 2015 г., свързан с алкохол, неадекватно поведение, панически атаки и Бърза помощ, също липсва в поведението й, но...

"Но"-то е, че златотърсачката, както тя сама призна, че е такава, грам не е мръднала в апетита си към женени мъже. Стана ясно, че се е прицелила в Коцето. Линдарева дори разказа пред дружката си Светлана, че "иска да е на мястото на възглавницата". Спалният атрибут беше между краката на певеца, докато той спеше на съседното легло, а Зори палаво го гледаше и коментираше.

При една от мисиите тя взе че погали и целуна съпруга на Надето, а той на секундата стана притеснен от мястото си. По-късно Константин сподели с Динко, че Линдарева е "симпатично, усмихнато момиче", но той е семеен мъж, "намерил на 31 г. жената" и има две деца.

Захажаева също се включи в темата "Линдарева - Коцето" и зададе доста въпроси на певеца пред останалите в Къщата, както и пред Зори.

Питанията на Людмила, свързани с любовния "сериал", бяха директни, неудобни и пораждащи нови, както и многозначни усмивки сред останалите Съквартиранти.

Зорница дори влезе във фитнеса, само и само да е близо до певеца. Беше издокарана с разголен, спортен аутфит и изкусително въртеше дупето си, карайки колело. Е, Коцето не остана безучастен към сексапилния й вид и секси движения, което й хареса.

Не й хареса обаче признанието, което направи, провокирана от Големия брат по време на номинациите снощи: "Бях сгодена... И аз имах семейство, но загубих не едно, а две бебета..." Думите й бяха придружени със сълзи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази да не се увлякола по Дьрзост и красота и да се прави на Брук ЛоуганИзвинявам се за това но си изразявам мнение
11
0
 
5
 
! Отговори
НЕлиндарева преди 6 години
И?? Нима един лошо направен и изпилен грозно нос с паднал връх я е направил по - красива? Нима бръчките и торбичките под очите и са от друго, а не от " пудра" и живот срещу заплащане? Всъщност причината за това поведение е една единствена - да си докаже( на себе си ) , че е красива, че е вървежна. Не спря да се излага тази жена, ами на 34г . е неудобно да гледаме такова поведение и да го толерираме, не е ок.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази не я знам на колко е, ама е виснала като баба ми. Слагачка и кооооовра. Гледайте тази простотия и взимайте пример, деца
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-неграмотно написана "статия" отдавна не бях видждал... :дддд Евала Наде, евала и на редактора! : ) После не се чудете, защо с всеки изминал ден положението в България все по-тежко! : )
8
1
 
13
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 6 години
Абе, тая защо не си купи вибратор и да остави женените мъже на мира???
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таласъм!
6
7
 
7
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Ох котьо....
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жалост бг жените са груби материалистки, какъвто междувпрочем е случая с Линдарева.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега е ред на Тамра
3
1
 
36
 
! Отговори
Do 1 преди 6 години
До АнонименИма свестни момичета...жени...в България. Просто няма да ги видите по ТВ или в ББ.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ой Зори Зори...:-) :-)
1
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50% от нашенките са такива...