Фермерите насметоха политиците: Връщаме се у нас само в урни!

Гечо захапа политическата класа, всичко го подкрепиха
Обновена: 5 дек 2017 15:40 | 5 дек 2017 12:00, Александър Попов
103
Фермерите насметоха политиците: Връщаме се у нас само в урни!
Снимка: Фермата

Емигрантът Гечо, който на финала на участието си във "Фермата" насмете политиците, че са виновни за изселването на милиони от България, беше подкрепен от останалите фермери. Гневната му реч предизвика и доста реакци в социалните мрежи.

След като отпадна на дуел в неделя, бащата на фермата, който от години живее в Белгия заяви, че политиците са направили така, че емигрантите да се връщат в родината си само в урни.

"Какво ви направихме? Оставих си родителите, сестра ми избяга, пръснахте хиляди семейства, идваме си тук и си тръгваме със сълзи. Не знам дали ще сварим родителите си живи или ще дойдем само да ги закопаем. И нас може би ще върнат в урни един ден. Ако продължавате така – как да се върнем?", заяви Гечо от Голец.

Снощи именно противникът, който го отстрани от дуела – Станислав, заяви, че е изказването му е било точно на място.

Горският от Самоков е отявлен противник на емиграцията и неведнъж получавал съвети да бяга зад граница. Въпреки това той е напълно съгласен за генезиса на емиграцията, също като останалите участници.

"Моят собствен баща безброй пъти ми е казвал – колкото по-рано се спасиш, толкова по-добре. Бягайте докато е време. Обаче аз обичам държавата и селото, родния си край. И сто пъти с брат ми казахме – няма да се махнем и да оставим къщата необитаема, празна и да ви чакам да умрете. Не са виновни тия дето се бягали. Тук ще буксувам до последно!", заяви дърводелецът.

"Какво ви направихме? Оставих си родителите, сестра ми избяга, пръснахте хиляди семейства, идваме си тук и си тръгваме със сълзи. Не знам дали ще сварим родителите си живи или ще дойдем само да ги закопаем. И нас може би ще върнат в урни един ден. Ако продължавате така – как да се върнем?", заяви Гечо от Голец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
2
 
! Отговори
,.,. преди 6 години
Станислав и Алек пуснаха Гечо по пързалката без да се усети.
83
3
 
17
 
! Отговори
ван дам преди 6 години
Прав е Гечо това е пълната истина
82
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гечо,Станислав и Алек откачиха от злоба и завист,че въпреки двете седмици мазнене пред старите фермери те не дадоха амулета на никой от тях.Трима жалки "мъже",клюкари,интриганти и злобари повече от мързеливите жени от фермата.Гечо работлив но когато му е угодно,иначе саботьор,Станислав интригант,селски неграмотен алчен тарикат,Алек се лепна като дъвка за гимнастичката,натрапчиво обсебващ егоист,да се добутат със сълзливо сополивата сапунка до финал.Да не са ти в къщата.Това не е ново начало,това е тиня.
81
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До майорски"НАЙ ГОЛЕМИТЕ РОДОЛЮБЦИ БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА !!!!" Хехехехе. Разсмя ме. Това звучи като анекдот. По-скоро искаш да кажеш,че най-големите български продажници живеят в чужбина! Ако щете и на луната да отидете,човеци няма да станете-все същите продажници и пишман българи ще си бъдете. Новото ви място и положение няма да ви направи по-приятни и по-добри и човечни ,нито ще ви огрее.
80
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
човека е напълно прав - политиците са тези,които ще ни унищожат като нация,те,тяхната лакомия и кръговете които хранят около себе си,това са най-низшите същества на земята от морална гледна точка,иначе акъл имат ама само за себе си
79
0
 
9
 
! Отговори
ЦК на Либерастите преди 6 години
Българските политици повечето са слуги на корпокрацията каквото им се каже това правят! Все пак добрия запад има нужда от милиони миячи на чинии и човешки ресурс за лични нужди!Спомням си ,че като дойде Костов 1 милион се изнесоха за две години!
78
1
 
12
 
! Отговори
До т.п Жокер преди 6 години
Мислене кат твето на оскотелите от липса на образование,некадърност и склонност към далавери на голяма част от "българите" докараха народа ни до пълно отчаяние, мизерия и в крайкна сметка,,, изселване!
77
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентска република е решението. Парламентаризма е рай за *** по върховете на властта. Има хора, които всичко им е само с връзки, не са положили грам усилие за нищо, и си живеят младините царски - купони, жени, коли, пари и т.н. Моите родители са никои и аз съм никой. Колкото и усилия да полагам, все не съм достатъчно добър, и не ходя никъде, защото нямам възможност. Ей това ме вбесява! Иначе на избори гласувам "Не гласувам за никого!", и така. А обичам България и българското.
76
1
 
23
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Ако не бяха отворени границите и всичкото това недоволство беше останало тук, политиците нямаше да си позволят да бъдат "такива". Отдавна отдавна щяха да ги изметат. В момента капака на тенджерата е отворен, народа се скита по света немил-недраг. Заблуждаваме се че много са просперирали навън ама кой ги е виждал и колко много са не се знае. Положението ще остане такова засега защото политиците направиха поне един верен ход - отвориха границите.
75
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aбе тези политици от къде се дянаха. Нали всички ние/вие сме ги избирали. Дори като не гласуваш, пак индиректно повлияваш на крайния вот. Значи, ако не сме доволни от тях, трябва да се сърдим на себе си. Каъвто народа - такива управляващите. Ето защо в Германия са отдруго тесто, в Белгия от друго, и т.н.
74
6
 
9
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
До ДойчландИ още нещо. Няма евро, което да може да ми купи една седмица из Родопите с най-близките ми приятели, с които сме израснали, страдали и радвали. Предпочитам по-беден сред свои пред това да съм богат, но самотен като куче.
73
7
 
4
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
До ДойчландНапълно точно мнение. Само някой да не ми казва, че с 4 000 лева на месец едно семейство вегетирало.оттук нататък - ако на кантара близките, приятелите, родната стряха, старите родители, които ще стареят и боледуват на хиляди километри, РОДИНАТА - ако всичко това е по-маловажно от повечето евро и желанието не да оправиш ***, а да идеш наготово на почистено - заминаваш.Вече не сме 90-те. Вече ИМАМЕ ИЗБОР.
72
5
 
14
 
! Отговори
майорски преди 6 години
който е гледал предаването .... змае много добре какво каза човека ...И ДОБРЕ ГО КАЗА !!!колко пъти и на мен ми е минавало през главата ....все същите мисли !"и в българия работех в сервиз...и тук в Германия работя в сервиз ..."и само едно да кажа на всички ...НАЙ ГОЛЕМИТЕ РОДОЛЮБЦИ БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА !!!!Едно е да седиш,да гледаш телевизия и да викаш че си родолюбец ..Друго е да излезнеш навън, да го видиш, ..и пак да си останеш горд че си българин !
71
19
 
10
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Политиците са само едната страна на нещата. Народа не иска да се бори. Предпочита да отиде и да паразитира в-у друго общество, което си е извоювало правото на висок стандарт. Друго си е на готово да се настаниш на сложената трапеза, нали? Това ни е проблема, манталитета на готованци. Манталитета на тарикати, които ще прецакат системата и ще облажат. Нежеланието, сами да се справим с проблемите си.
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Stiga s taq Rusiq we zakyrneli mozyci , govorim za Gecho. Govorim za kosmos te she vkarat Boiko i Rusiq.
69
12
 
9
 
! Отговори
До 67 преди 6 години
Ами заминавай, навсякъде са така отворени като теб. На летището те чакат с баница и ти дават от дъщерите им. Бегай гастарбайтер. И да оставиш семейството си да умрат сами.
68
2
 
13
 
! Отговори
До 68 преди 6 години
До Плащате сиКакъв Костов, кви 5 лева. Имаше шанс да измете комунистите, но нищо не направи, само вилата в Драгалевци. Кьорфишек с база по марксистка политикономия...
67
16
 
6
 
! Отговори
Плащате си преди 6 години
Махнахте Костов от власт, защото ДС ви подлъга с царя. И паднахте в ръчичките им. Не че съм фен на Костов, но си е факт. Щяхме да сме на нивото на Унгария, Чехия - ама се полакомихме за по бърз резултат и царя ни продаде.
66
5
 
12
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Говорете и си пишете , не ми пречите. Дас съм ви и тази свобода, но като дойде време за избори обаче не забравяйте че аз нямам алтернатива.
65
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
татко ще ми купи колело ама друг път